Abdominal stimulatorer arbeid? Fordeler, begrensninger og forslag

Del på PinterestMotivet av Lauren Park

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvert år søker millioner av mennesker og kjøper gadgets for fitness og slanking for å nærme seg kroppen de ønsker.

En av de mest populære produktene på markedet som hevder å styrke og tone Abdominale musklene er en abdominal stimulator, som er en elektrisk muskuløs stimulator.

Hva abdominal stimulatorer gjør?

Aktiver musklene dine

Fordelene med en abdominal stimulator er resultatet av de elektriske strømmer som krysser kroppen, og derfor er disse også kjent som elektriske muskelstimuleringsinnretninger (EMS).

Et abdominal stimulatorbelte inneholder små elektroder som sender elektriske pulser gjennom huden når du fester enheten rundt den sentrale delen.

Tone de eksisterende musklene

Dott. Manish Shah, MD, en plastikkirurg sertifisert av Kommisjonen, sier at abdominal stimulatorer kan bidra til å tonere de sentrale delmuskulaturene ved å bidra til å trekke sammen musklene og aktivere blodstrømmen med vibrasjon.

Imidlertid understreker det at C’er en feil ide om at bukstimulatorene brucini fett eller er et hovedverktøy for å gå ned i vekt, og dette er ikke tilfelle.

Et regime som ikke består av betydelige ernæringsmessige og treningslinsninger over # 8217; bruk av en abdominal stimulator vil ikke hjelpe deg med å få utskårne abdominals & # 8221; forklarer.

Hjelp i fysioterapi

Siden elektriske muskelstimulatorer (EMS) anses som anordninger i henhold til føderal mat, narkotika og kosmetisk handling, FDA holdes for å regulere dem.

Med dette i bakhodet sier FDA at de fleste EMS-enheter som er undersøkt, er ment for alle «8217; bruk i fysioterapi miljøer og rehabilitering, for ikke å fremme fett tap.

Mens et Google-søk kan produsere utallige forbrukeranmeldelser og anekdotiske historier om tomtene som er tapt med en abdominal stimulator, ifølge FDA, er ingen EMS-enhet for tiden godkjent for vekttap, reduksjonen av omkretsen eller meiselen til en pakke med seks.

Abdominal stimulatorer arbeid?

Avgjøre om abdominal belter fungerer eller ikke avhenger av dine generelle mål for bruk.

Hvis du er på utkikk etter en kontinuerlig aktivering og muskelstimulering i løpet av dagen, er det en god sjanse for at du vil være fornøyd med resultatene.

Hvis du håper å falle noen få centimeter fra din sentrale del, kan du bli litt og # 8216; skuffet.

«Hva du ikke bare får med abdominal stimulator er de holistiske fordelene med å lage en knase på den gamle måten» forklarer Shah. «Når du trener, selv om du kan gjøre en knase på gulvet for å slå bukene, jobber hele kroppen din på treningen din. Det er derfor du svetter og brenner mer kalorier med en vanlig trening og legger til.

Videre er det ingen signifikant forskningsmiddel som validerer markedsføringserklæringer for disse produktene.

Utover det vi vet om muskelstimuli, sier sammentringene og evnen til dette utstyret til å involvere individuelle deler av muskler, sier Shah at det ikke er mange tester for å støtte uttalelsene om harde abdominaler og reduksjon av kroppsmasse.

Abdominal stimulatorer kan

  • Stimulere de sentrale delmusklene til kontrakt
  • bidra til å tone musklene

Abdominal stimulatorer kan ikke

  • Hjelp i vekttap hvis det brukes alene
  • Eliminere en stor mengde fettvev

Hva å vite før du kjøper

Hvis du vurderer et belte for buk, er din første agenda å gjøre noen undersøkelser.

Det er flere online varemerker som hevder å gi lignende resultater, noe som betyr at graving mellom vitnesbyrdene og å se FDA-godkjenningen skal være øverst på listen din.

Dataene og vitenskapelig forskning på de beste merkene er praktisk talt ikke-eksisterende. Faktisk, en 2005 studere Det er en av de få undersøkelsene som snakker om å teste et bestemt merke av abdominal stimulatorer.

L’kjøp av et produkt uten fullmakt fra FDA er ikke nødvendigvis feil, det betyr bare at uttalelsene om sikkerhet og resultater ikke er regulert.

[8220; når du kjøper utstyr regulert av FDA, vet du at du kjøper noe som ble ansett som trygt for allmennheten og tilfredsstiller de generelle kravene til forbruker velvære & forklarer Shah.

Denne forskriften betyr at ingen C’Det er nok forskning for FDA å godkjenne uttalelsene i markedsføringsmateriell, men at produktet ikke presenterer betydelige risikoer for livets eller helsen til en forbruker.

Abdominal stimulatorer på markedet

Med de ovennevnte hensynene i tankene er det noen merker godkjent av FDA, inkludert Flexbelt og Slendertone, som er tilgjengelig i tre forskjellige modeller: Koble til ABS, Corefit og ABS.

Du kan kjøpe Flex Belt og Slendertone online.

Advarsler, advarsler og ulemper

Som med ethvert produkt eller enhet som gir helseinformasjon, er det alltid risiko forbundet med forbrukernes bruk. Generelt har FDA mottatt informasjon fra brukere til:

  • sjokk
  • brenner
  • ekkymose
  • hudirritasjon
  • smerte

Selv om den nøyaktige muskel elektrostimulatorenheten ikke har et navn, er det en god advarsel å vurdere om du forventer å kjøpe en abdominal stimulator.

Shah sier at noen nettbaserte rapporter hevder at produktet kan forstyrre funksjonene til enheter som pacemakere og defibrillatorer.

Også advarer om at mens det kan være en interessant & # 8217 ide om å bruke disse enhetene for å opprettholde vekt eller resultater, bør folk som kan ha lidd prosedyrer som en keisersnitt, fettsuging eller abdominoplastikk konsultere legen din eller kirurgen for å sikre at enheten ville ikke forårsake skade på graveringsstedet.

L’

Før du klikker på & # 8220; kjøp nå & # 8221; På en av disse stimulatorene for abdominals, fortsett å gjøre din forskning. Vurder L’FDA godkjenning og vitnesbyrd fra andre mennesker. Sjekk vurderinger på nettsteder som Forbrukerrapporter.

Vurder dine mål og motivasjon. Og husk at fett tap, spesielt i bukområdet, foregår bare gjennom en «8217; vanlig aktivitet og et sunt kosthold.