Abdominal arr: Forebygging, behandling og fjerning

Det er en todelt prosess

Hvis du gjennomgår A’Abdominoplasty, kan du forvente et arr. Det er imidlertid trinn du kan påta seg for å redusere synligheten deres. Hva du gjør før’Intervensjon er like viktig som, om ikke mer, hva du gjør under utvinning.

Her er hva du bør huske på før du skal ta vare på og hva er alternativene dine for å fjerne arr.

Hva du kan gjøre før’Abdominoplasty

Når du velger en kirurg, er det viktig å undersøke sin portefølje. Dette vil gi deg et rammeverk for deres sett med ferdigheter og de typiske resultatene. Vi anbefaler deg å velge noen som har bevist pålitelig kirurg Og med hvem du føler deg trygge.

Før # 8217; intervensjon, snakker med din scirurg. Du kan øke noen spesifikke tvil du kanskje har og avgjøre hvordan arret skal være. Avhengig av din individuelle intervensjon, kan du ha en V eller du arr.

Undertøy eller bikini-truser til din kirurgiske planleggingsavtale, slik at du kan ha en’klar ide om hvor arr vil være relatert til den korte linjen.

Du bør også helt stoppe røyk I minst seks uker før’intervensjon. Dette vil bidra til å redusere komplikasjoner.

Hva du kan gjøre etter # 8217; Abdominoplasty

Det er ekstremt viktig at du følger over alt etter omsorg Instruksjoner fra kirurgen.

Noen generelle retningslinjer inkluderer:

 • Prøv å gå så snart som mulig etter intervensjonen. Dette reduserer hevelse og risiko for blodpropper.
 • Fortsett å avstå fra å røyke i minst seks uker.
 • Følg et sunt kosthold. Inkludere mange væsker, frisk frukt, grønnsaker.
 • Avstå fra å løfte tunge gjenstander og unngå en anstrengende aktivitet i minst seks uker.
 • Unngå aktivitet som du strekker, bøyer eller gjør deg trykket på # 8217; Abdomen.
 • Unngår seksuell aktivitet i tre uker etter intervensjonen.

Påfør vitamin E Topica

Noen Undersøkelser antyder at den aktuelle bruken av vitamin og kan forbedre utseendet på arr. Det kan også bidra til å holde aret hydrert.

Pass på at du bruker 100% ren vitaminolje. Du bør bruke den på arr minst en gang om dagen for de to første månedene. Du kan også bruke den som en’mulighet for massasje Arrvevet når det er helbredet.

Hvis en hvilken som helst type hudirritasjon eller allergisk reaksjon oppstår, avbryter bruken bruk.

Ikke glem solkremet

Det er viktig å bruke solkrem på arret for minst ett år etter intervensjonen. Hvis du kan, er det bedre å unngå soling i området.

Arrene er laget av ny hud og reagerer på solen annerledes enn normal hud. L’bruk av solbeskyttelse vil unngå at et arr blir mørkere enn den omkringliggende huden.

Hvis du kan, bruk en bestemt formel for arr. Du bør også bruke noe som har SPF 30 eller høyere.

Noen populære alternativer inkluderer:

Vær oppmerksom på tegn på infeksjon

Det er viktig å rengjøre snittet ditt hver dag. Ikke bare å holde det rene og sunne arret vil redusere utseendet, men også redusere risikoen for infeksjon.

Ser din doktor Hvis du manifesterer et av følgende symptomer:

 • Overdreven blødning langs graveringslinjen
 • Hevelse, knust eller økt eller alvorlig rødhet som ikke forbedrer seg
 • Sterk smerte som ikke er lettet av narkotika
 • gulaktig eller grønn drenering fra # 8217; gravering
 • Eventuell utslipp som har en ubehagelig lukt
 • Tap av følsomhet eller bevegelse
 • Oral temperatur over 100.4 ° F (38 ° C)
 • feber eller kulderystelser

Hva kan du gjøre hvis du fortsatt har arr

Ditt arr vil bli mest helbredet etter ca 12 uker, men det kan være nødvendig opp til et år før det helt helbreder. Du kan vente til den ikke vil bli helbredet for å avgjøre om du vil gjennomgå kirurgiske prosedyrer som vil minimere utseendet.

Disse metodene vil ikke være i stand til å helt fjerne arret, men kan bidra til å forbedre sin størrelse, farge og konsistens.

Applikasjoner og injeksjonsvæsker av steroider

Du kan velge å bruke steroidapplikasjoner eller injeksjoner for å eliminere lettelse, tykke eller røde arr. Disse behandlingene kan brukes på tidspunktet for # 8217; intervensjon for forebygging av arr eller fire uker etter korreksjonsintervensjonen.

Kostnaden vil avhenge av størrelsen og alvorlighetsgraden av arret. Vanligvis er det få hundre dollar per behandling.

Laserbehandling

Laserbehandlinger er også tilgjengelige. Vaskulære lasere gjør sammenbrudd små blodårer på overflaten av huden som forårsaker rødhet. Laseroverflaten er en av de beste alternativene for å forbedre konsistensen og fargen på arr. Denne teknologien kan gjenoppstå huden. Scarred hud er erstattet med sunn kollagen som forbedrer total tekstur og farge.

Sjekk med legen din for å se hvor lenge du må vente før du begynner laserbehandling. Laserbehandlinger er dyre. Hvis du følger denne behandlingen, vil du sannsynligvis trenge to eller flere økter i løpet av noen få måneder.

Kirurgisk revisjon av arret

Scar Review kirurgi Det er en «8217; alternativ hvis du vil at aret ditt skal tone og konsistens nærmere din normale hud. Legen kan bruke en kombinasjon av aktuelle behandlinger, minimalt invasive prosedyrer og kirurgisk gjennomgang. Du vil fortsatt kunne se arret, men det vil være mindre tydelig.

Som med laserbehandling, bør du konsultere legen din for å se hvor lenge du skal vente etter abdominoplastikken for å gjennomgå en arroversikt. De kan råde deg til å vente minst et år, slik at du kan se først hvordan arret ditt er helbredet over tid.

Kostnadene for dette fremgangsmåte å variere.

Punch Grafts

Punch podning er en teknikk hvor et lite hull praktiseres i huden ved hjelp av en liten redskap. Arret er fjernet og erstattet med en ny hud fra et annet kroppssted, vanligvis bakfra # 8217; øre. Du vil fortsatt ha et arr, men det vil bli jevnere og mindre tydelig.

Bunnlinjen

Det er viktig å huske på at A’Abdominoplasty vil gi deg et permanent arr. Tenk på hvorfor du gjør A’Abdominoplasty og hvilke resultater du vil få fra den. Hvis de forventede resultatene overstiger ulempene med å ha et arr, vil det trolig være verdt det.

Du kan også tenke på sjansene for arrreduksjon. Vedta tiltak før og etter operasjonen for å lette en sunn helbredelsesprosess slik at arr er så minimum mulig.

For å lære mer: Du bør gjøre deg til en abdominoplastikk etter en keisersnitt? »