Abdinens Symptomer fra Vicodin: Forebygging, Behandling og annet

Vicodin og avhengighet

Vicodin er en merkevare smertestillende som fungerer ved å endre oppfatningen av smerte og følelsesmessig respons på den. Kombinere acetaminophen og hydrokode medikamenter.

L’hydrokodon kan minimere din reaksjon på smerte og produsere opplevelser av svimmelhet og eufori hos noen mennesker. Disse følelsene skaper potensialet til Vicodin for misbruk og avhengighet.

Folk som misbruker Vicodin, kan bli engstelig og forvirret. Kramper og kramper kan forekomme og en redusert hjerterytme kan også utvikle seg. En alvorlig feil bruk av Vicodin kan forårsake koma eller død.

Imidlertid kan avhengigheten av Vicodin være vanskelig å bryte på grunn av avholden. Noen ganger kan du manifestere symptomer på avholdenhet fra Vicodin, selv om du bruker den riktig.

Vicodins abstinens symptomer

Symptomene på Vicodins abstinens er vanligvis ikke farlige for livet. Imidlertid kan de være ubehagelige. De første symptomene inkluderer:

 • Angst og omrøring
 • gjesp
 • en rennende nese
 • søvnløshet
 • svette
 • frysninger
 • Muskelsmerte

De mest alvorlige symptomene inkluderer:

 • spasmer
 • diaré
 • kvalme
 • Han retched
 • Muskel smerte eller bein smerte

Tiden som kreves for starten på abstinenssymptomene, varierer fra person til person. Både L’langsiktig bruk av Vicodins kortsiktige kan forårsake symptomer.

For eksempel, hvis du får Vicodin til sykehuset etter operasjonen, kan du bare bruke den i kort tid, men fortsett å demonstrere symptomer. Du kan tenke på å ha innflytelse, ikke innser at det er kroppen din som reagerer på din kortsiktige bruk av Vicodin.

Unngå Vicodin Abstinence

Hvis du tror at Vicodin-reseptet ditt ikke virker, snakk med legen din. Aldri ta mer enn du har blitt foreskrevet. La legen din justere doseringen eller foreskrive en annen analgetisk.

Han snakker også med legen din hvis du tror du blir avhengig av stoffet. De kan jobbe med deg for å forhindre utvikling av en avhengighet.

Hvis du plutselig avbryter vicodininntaket, kan du manifestere symptomer på avholdenhet som presser deg for å begynne å ta stoffet. Legen kan gi deg råd til å gradvis redusere Vicodin eller senke dosen gradvis. Dette kan bidra til å redusere abstinenssymptomer.

Forenkle Vicodin Abstinence

Det er mange programmer som kan hjelpe deg med å komme seg fra avhengighet av Vicodin. De kan redusere en del av løsningen av tilbaketrekking. Legen din kan gi deg råd.

Sikker og effektiv behandling av Vicodin Abstinence kan omfatte bruk av rusmidler som buprenorfin (Subutex). Metadon kan også brukes all’start og deretter gradvis redusert gradvis til en periode på uker eller måneder.

Legene bruker disse legemidlene for å redusere støtet for kroppen forårsaket av vicodinavbrudd.

Snakk med legen din

Vicodin kan brukes trygt for å lindre kortsiktig smerte. Hvis du er bekymret for risikoen for avhengighet eller andre bivirkninger, del dine tanker eller spørsmål med legen din. Dette er spesielt viktig hvis du har en personlig eller familiehistorie av avhengighet. Legen din kunne i stedet foreskrive en annen medisinering.

Hvis du allerede antar Vicodin, vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger og vær oppmerksom på tegn du kan bli en ansatt. Du er velkommen til å snakke med legen din når som helst hvis du har spørsmål eller tvil om medisinene dine. Husk at jeg er der for å hjelpe deg.

Avholdenheten fra en medisinering kan noen ganger være vanskelig, men husk at symptomene dine er midlertidige og vil passere.