9 vanlige spørsmål om mikro-juks: COS & # 039; Det er, hvordan å stoppe det, andre

Del på Pinterest

Hva så & # 8217;?

Selvfølgelig er det enkelt å identifisere gaven når du er involvert for å slikke / kjærtegn / kjønnsorganer.

Men så langt som det som er litt og # 8216; tynnere, som blikket, ruller appene under bordet eller røre på kneet?

& # 8220; Micro-cheating refererer til små handlinger som er nesten juksing & # 8221; sier Tammy Shaklee, Expert i LGBTQ relasjoner og grunnlegger av Matchmaking h4m.

Hva teller som & # 8220; juksing & # 8221; Det er annerledes i alle forhold, så selv hva som kvalifiserer som mikro-juksing kan variere.

& # 8220; er en glatt skråning & # 8221; sier. & # 8220; er alt som kan føre til at fusk i full regel i fremtiden.& # 8221;

Dette er en ny ting?

Nei! Takket være vår nye besettelse med utnevnende trender og tragedier i avtaler, har vi nå språket for å fordømme denne oppførselen.

Shaklee bemerker at de vanligste former for mikro-jukse innebærer tekstmeldinger og sosiale medier (* hoste * DM-lysbilder * hoste *), så hvis mikro-juksen virker mer vanlig enn noensinne, er det fordi vi har blitt mer og mer online.

Mikro-juksen er den samme av # 8217; følelsesmessig bedrageri?

Nei, men de to har litt overlappende.

Som Gigi Engle, Ambassadør i Lifestyle Condoms merkevare, sex coach sertifisert og forfatter av & # 8220;Alle jævla feil: en veiledning til sex, alle’kjærlighet og liv& # 8220; sier: & # 8221; L’følelsesmessig bedrag er mikro-bedrageri fetter & # 8220;.

Med den følelsesmessige bedrageri ikke C’Det er ingenting av lommetørkle, men C’er en upassende følelsesmessig investering.

Mikro-juks, derimot, refererer ikke utelukkende til å overvinne følelsesmessige grenser.

Hva betyr noe som mikro-svindel?

Igjen, alt avhenger av hva som betyr noe å jukse inn i forholdet ditt.

Dette betyr at noe, fra nedlasting av den nye Lex & # 8220 apps-appen; bare for å bekrefte det!& # 8221; Spiller med en venns hår, to ganger berører Instagrambildet av en tidligere eller gjør regelmessige lunsjer, ehm, utvidet med en kollega kunne telle.

Andre eksempler er:

  • Svar alltid på historien om Instagram av en bestemt person
  • Vær mer oppmerksom på noen som ikke er din partner enn din sanne partner på en fest
  • deaktiver noens lyd eller eliminere tekstutveksling slik at partneren din ikke finner ut at du chatter
  • Del personlige opplysninger om seksuell smak, knuter og fantasier med noen som ikke er din partner

Engle sier at mikro-svindelen ikke er eksklusive monogiske relasjoner.

& # 8220; hvis du har et åpent forhold der du har lov til å ha sex utenfor forholdet, men uten følelser, ville ha et hemmelig følelsesmessig forhold til noen være en form for mirco-svik.& # 8221;

Han legger til at det samme gjelder hvis du har et polyorativt forhold og ikke sier til partneren din til noen igjen, du ser selv om du har akseptert.

Vanligvis som det ser ut i praksis?

Generelt er det et spørsmål om å investere for mye tid, energi eller plass til hodet i en person som ikke er din partner, sier Shaklee.

Dette kan bety å bli en PO & # 8216; for festet til en kollega: Tenk på lange forretningslunsjer, for å ta kaffe regelmessig om morgenen eller sende off-time-meldinger.

Det kan bety å være litt & # 8216; for & # 8220; vennlig & # 8221; På sosiale medier: Sett jeg som de gamle bildene av noen, besøker profilen sin igjen og igjen eller glir inn i deres direkte meldinger.

Det kan også bety å kle seg annerledes når du vet at du vil se en bestemt person (#dressoimpress) eller ikke nevne din viktigste for noen du finner attraktivt.

& # 8220; Hvis instinktet ditt forteller deg at partneren din vil føle seg ubehagelig for dine handlinger eller bevegelser & # 8211; Eller du føler deg ubehagelig & # 8211; Det er en god indikasjon på at du er Micro-Baranda & # 8221; sier Engle.

Og hvis du gjorde det, og jeg skjønner ikke engang det?

Nummeret ett tegn du er mikro-karando er prioritet til noen andre & # 8211; og til hans følelser, godkjenning eller oppmerksomhet & # 8211; Sammenlignet med partneren din.

& # 8220; Når noe bra skjer, sier du det til noen før du forteller partneren din?& # 8221; spør Shaklee. & # 8220; Når noen andre snakker, finner du deg fysisk manøvrering mot dem?& # 8221;

Hvis svaret er ja til noen av disse, begynner å forstå hvorfor du oppførte seg eller du følte deg slik.

Du prøver mindre oppmerksomhet, intimitet eller spenning til partneren din enn før? Din tvilsomme oppførsel kan være indikativ for misnøye i den nåværende tilstanden i forholdet ditt.

Hvis ja, og du tror det er verdt å redde forholdet ditt, er det på tide å jobbe med partneren din for å løse problemet.

Hvis imidlertid C & # 8217, det var en åpenbar endring i forholdet ditt som ikke virker modifiserbart, kan løsningen være brudd, sier Shaklee.

Og hvis du ikke er, men partneren din?

Det er på tide å ha en prat. & # 8220; Kom fra din partner med spesifikke eksempler på mikro-juksing. Forklar hvordan deres oppførsel sårer & # 8220; sier Engle.

L’Målet skal være å forlate samtalen med en spillplan for å bevege seg fremover (eller NO & # 8230;).

Slik skriver du inn samtalen:

  • «Jeg la merke til at du er veldig kjærlig fysisk med x; Jeg vil gjerne ha en samtale om hvorvidt du er klar over, fordi det kan være tilfelle og hvordan det får meg til å føle. & # 8220;
  • «Jeg er nervøs på # 8217; ideen om å snakke om det, men jeg så at du kommenterte en serie emoji i hjertet på bildet av din eks, og det får meg til å føle meg ubehagelig. Du ville være åpen for en samtale på sosiale medier og grenser? & # 8220;
  • , Se deg i noen måneder nå, og jeg vil gjerne ha en samtale på «8217 eliminering av apper av avtaler fra våre telefoner og ikke lenger & # 8221; Rull kun for moroa & # 8220;.& # 8221;

Husk: Dine følelser er gyldige.

; Hvis du er uenig, sier du å si & # 8216; det er ikke et stort problem’eller få deg til å føle trengende eller urimelig, det er en form for gaslighting & # 8221; sier Engle. Og dette er en god grunn til å revurdere forholdet ditt.

Men hvis partneren din svarer nøye og er åpen for å endre oppførselen din og etablere grenser, kan forholdet ditt bli sterkere.

Hvordan sette grensene rundt det?

Bygge grenser hvor før det ikke er n’de var kan være kompliserte. Disse trinnene kan hjelpe.

Ha en ærlig samtale. Gå til et nøytralt territorium (Tenk: Parkering, Parkert bil, Bar), så gjør en ekte glede, ekte om hva du føler og hvor du tror det kommer fra. (Og sørg for at partneren din har plass til å dele dine følelser!).

Vedta tiltak for å styrke forholdet ditt. Fordi mikro-svik er vanligvis indikativ for problemer, interiør i forholdet, arbeider med partneren din for å løse det. Dette kan føre til bedre kvalitetstidsprioritet, start programmering av sex eller engasjere seg i PDA mer.

Diskuter på hva som teller som fusk og mikro-juks. Og være spesifikk! Damming noen og alle på Instagram er en nei nei? Eller bare mennesker som du hadde tidligere eller interessert i deg? L’Fysisk kjærlighet er alltid upassende eller bare når de er rettet mot enkeltvenner? Å snakke med en kollega ut av timer er alltid urettferdig, eller bare når det skjer via SMS (i motsetning til & # 8217 e-post)?

Ha denne samtalen igjen og igjen. Som nye kolleger, venner og bekjente kommer inn i dine liv og sosiale fôr, vil oppstå nye muligheter for mikro-juksing. Så du fortsetter å sjekke med partneren din, hva som gjør at du føler deg rolig i strukturen i forholdet ditt.

Hvordan å bevege seg over?

Sannheten, ifølge Engle, er det & # 8220; ikke alle par vil kunne overvinne mikro-cheat & # 8221;.

Men hvis målet går utover, sier Shaklee at oppskriften er konstant omsorg, ærlighet, bevegelser d’kjærlighet, trygghet og prioritet i forholdet.

Også søke etter hjelp av en autorisert profesjonell som kan hjelpe deg med å løse det kan være D’Hjelp & # 8221; sier.

Bunnlinjen

Det som betyr noe som en mikro-jukse varierer fra rapport til rapport, avhengig av hva som er etablert som en juks. Det er derfor å skape følelsesmessige, fysiske og seksuelle grenser (og før i stedet for etterpå!) Det er så viktig.

Hvis interiøret i rapporten oppstår mikro-beløp, er det viktig å møte det og deretter behandle en plan for å hindre at den skjer igjen.

Tross alt kunne mikro-jukse bli kalt, men dette betyr ikke at det ikke er et makroproblem.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.