9 vanlige spørsmål om anal douching: Fordi det er gjort, hvordan å gjøre det, sikkerhetstips, andre

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Alle som noensinne har spilt med ideen om analspillet, er trolig bekymret for en viss størrelse på # 8217; hele poopen. Mens mange velger en komplett dusj og håp for det beste, foretrekker noen den analøse vanningen.

Å være klar, # 8217; Anal vanning er handlingen med å skylle din egen rett med vann;.

Hva er poenget?

For de fleste, avhenger det av ro og # 8217; eliminering av ick-faktoren.

Det er ikke en hemmelighet at rektum er l’utgang for ditt poop. For alle som er kresen for avføringen eller bekymret for å forlate en forbrytelsessted bak den horror (imaginære) av partneren din, gir vanningen en dypere rengjøring.

Og & # 8216; trygt?

Sannsynligvis, men hva du bruker og hvor ofte du gjør det er viktig.

Tidligere var det fryktet at 8217; anal vanning kan øke risikoen for hiv og andre seksuelle overføringsinfeksjoner (IST), hovedsakelig på grunn av de vanlige ingrediensene.

De fleste menn har sex med menn & # 8211; eller MSM i Short & # 8211; forhold Bruke hjemmelagde og ikke-kommersielle stoffer og løsninger. Mange av disse kan skade det rektale stoffet, noe som gjør deg potensielt mer utsatt for infeksjoner.

Det er virkelig nødvendig?

Nei det er ikke. Din rettferdige er en fantastisk ting designet for å holde poten opp til tiden for å få en intestinal bevegelse.

En god vask i badekaret eller i dusjen skal ta vare på eventuelle forsinkelser.

Som sa, bekymre deg for at poopen står overfor en’utseende kan virkelig suge moro av sex. Det er ikke nødvendig, men hvis det gjør det, får du deg til å føle deg mer komfortabel, feil!

Hva du kan bruke?

Godt spørsmål. Ikke c’det er mye søk på de ideelle ingrediensene og på vinduene i dusjen for å forberede seg på en analesjon.

Vi vet at kroppen har en delikat balanse mellom elektrolytter som bidrar til å holde den til å fungere skikkelig. Dette betyr at det er viktig å bruke ingredienser som er mindre sannsynlig å få denne balansen til å miste.

L’Vann er bra for sporadisk bruk. Selv saltoppløsningen for enema har vist seg å være godt tolerert.

Nå, la oss fornemme for de forskjellige fartøyene som brukes til å rengjøre backstone fullt ut.

Dusj grener

En dusj enema involverer et angrep for rør installasjon på dusjen. Selv om de er praktiske, er de ikke virkelig anbefalt fordi temperaturen og trykket på vannet kan være litt og # 8216; uforutsigbar. Brenn tarmene dine er en presis mulighet.

Hvis du fortsatt vil bruke en dusj enema, ikke sett # 8217;. Bare hold det for åpningen du vil fortsatt gi deg en god rengjøring.

Kjøp dusjgrener online.

Pærer for enema

Douche Bulb & # 8211; ikke bare hva kaller en ubehagelig person. Er en gjenbrukbar gummipære med en dyse ALLE’ende satt inn i endetarmen. Du kan fylle den med vann eller en annen sikker løsning som saltoppløsningen.

De fleste sexleketøyshandlere selger pærer for enema. Husk at dysene ofte er laget av hard plast, noe som kan være ubeleilig. En med et fleksibelt tips er litt & # 8216; mer venn av rumpa.

Kjøp fleksible enema-pærer på nettet.

Fleet murstein

Dette er et av dine sikreste valg for den anal vanningen. Du kan kjøpe vinduer i flåten online eller apotek. Mer enn én versjon er tilgjengelig, så sørg for at du velger den med vanlig saltoppløsning.

De er enkle å bruke og har pre-smurt dyse tips som minimerer risikoen for skade. Så lenge du følger forberedelsesinstruksjonene på pakken, bør du få et sikkert volum.

Kjøp Fleet Briefcases Online.

Sekker for enema

Vesker til Enema ligner på poser på’varmt vann du kan bruke til å varme dine toots på en kald kveld.

Posene selges vanligvis som en del av et sett for enema med rør og dyseforbindelser.

Fyll posen med løsningen og knuse posen for å frigjøre innholdet i deg. Noen er også med en krok slik at du kan henge posen og la tyngdekraften ansiktsarbeid.

Det er noen negative aspekter av denne typen enema. Til å begynne med inneholder poser ofte mer væske enn du bør bruke til en sikker dusj. Det kan også være vanskelig å kontrollere hvor mye vann kommer ut samtidig.

Du kan kjøpe kits for Clisteria på apotek og online. Hvis du bestiller en online, må du sørge for at du leser beskrivelsen nøye.

Noen poser for enemergers selges ferdigfylte med løsninger som inneholder vaskemiddellene på dagen, for eksempel kaffe, som kan være skadelig.

Kjøp online kit for helse.

Hvordan gjør du det?

Hvis du skal ta en dusj, er det viktig som du gjør det. Riktig administrasjon kan bidra til å forhindre smerte og skade.

Forberedelse

Forbered sitter og dusj for handlingen med disse trinnene:

 • Start med en ren dyse og en dusj for å unngå diffusjonen av bakterier.
 • Bruk vann litt, mindre enn varm for å unngå å brenne slimhinnen.
 • Hvis du bruker en løsning for enema, som en flåte enema, følg blandingsinstruksjonene på pakken.
 • Smør spissen av dusjen for å lette innsetting.
 • Prosess

  Prosessen varierer litt avhengig av typen dusj eller enema. L’Generell ide, som er å sette inn dysen i # 8217; anus og utvise væsken, er det samme, skjønt.

  Å bruke en anal dusj eller enema:

 • Hold deg i dusjen slik at dusjens innhold og ditt rektus har et sted å lande. Du kan også gjøre det over toalettet hvis du sjokkerer på Fly, Naughty Mascalzone!
 • Stå opp med et ben på toalettet, på siden av karet eller på en dusjbenk for enklere tilgang.
 • Forbered hullet for dysen med en ren og smurt finger for å slappe av det før / # 8217;.
 • Hold forsiktig dysen mot # 8217; anus, ta et dypt pust og sett det sakte og forsiktig mens du exhaler.
 • Knus dusjpæren, flasken eller posen for å sakte sprøyte væsken. Hvis du bruker en dusj enema, starter med et lavt nivå for å unngå å slippe for mye vann på en gang.
 • Hold væsken inne i deg i noen sekunder før du får det ut.
 • Gjenta til vannet som strømmer ut er rent eller til flasken eller pæren ikke er tomme.
 • Ettersalg og rengjøringshjelp

  Ta en dusj for å rydde opp. Noen foretrekker å vente en’nå eller to før Anal-spillet for å sikre at all væsken er ute. Dette er helt ditt valg.

  Hvis du vil vente, er dette en god tid å skylle tanken eller toalettet godt og sørg for at du har det du trenger for et tryggere og mer morsomt analspill, som smøremidler og kondomer.

  Hvor ofte kan du gjøre det?

  Det er ingen stiv og rask regel om hvor ofte du kan vaske trygt. Ideelt sett bør du begrense det til ikke mer enn to eller tre ganger i uken, og absolutt ikke mer enn en gang på samme dag.

  Hva kan skje hvis du vasker for mye?

  Du risikerer å skade anus og intestinal belegg, selv om du gjør alle nødvendige skritt og ta en dusj.

  Du risikerer også å miste elektrolytbalansen og forstyrre den naturlige rytmen for eliminering av kroppen din når du gjør det for ofte.

  Det er andre risikoer å vurdere?

  Hvis du har hemorroider eller analfissurer, kan den anal vanningen ikke være en god ide. L’# 8217 Innsetting; dyse i endetarmen når en av disse er mer sannsynlig å forårsake skade og smerte.

  Også, l’bruk av avføringsmidler før anal spillet anbefales ikke. Noen løsninger for enema kjøpt i butikken inneholder stimulerende avføringsmidler, som for eksempel bisacodile, som induserer intestinale sammentrekninger for å bidra til å bevege avføring gjennom tarmen.

  Avføringsmidler kan forårsake noen bivirkninger ikke så sexy, for eksempel gass, kramper og diaré, som også kan føre til dehydrering.

  C’er noe du kan gjøre for å minimere irritasjonen?

  Bruk veldig smøremiddel, for å starte. Riktig smøring er et must hver gang du legger noe i rumpa. Ikke bruk nok betydelig mulighetene for irritasjon og skade.

  Du vil også senke skilpadden når du går inn i dysen og stopper deg hvis du føler deg smerte eller hvis du vet blødning.

  Husk at anal rengjøring ikke er nødvendig. Et godt kosthold med nok fiber kan bidra til å holde ting som beveger seg, så du trenger ikke å bekymre deg for en opphopning av avføring i tykktarmen.

  Bunnlinjen

  Poop skjer og er helt naturlig. Det er ikke nødvendig å bruke en dusj eller en enema for å nyte et Anal-spill. Men hvis du bruker en vil få deg til å føle deg mer rolig, slik at du kan slappe av og fokusere på gleden din, så gjør det og ha det gøy!

  Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i hans skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-paddleboardet.