9 utrolige fordeler med eukalyptusolje du trenger å vite

Beskrivelse

Opprinnelig opprinnelse i Australia, Eucalyptus trær er nå dyrket over hele verden og brukes til sine medisinske egenskaper. Deres helbredende kraft kommer fra # 8217; eukalyptusolje, som er oppnådd fra de ovale formbladene av treet.

Bladene er tørket, knust og destillert for å frigjøre essensielle olje. Etter oljen har den blitt ekstrahert, den må fortynnes før den kan brukes som medisin. Her er ni fordeler med eukalyptusolje.

1. Sette for å stille et slag av hoste

Del på Pinterest

I mange år l’eukalyptusolje har blitt brukt til å lindre hoste. I dag har noen stoffer for benkhoster eukalyptusolje som en av deres aktive ingredienser. Vicks Vaporub, for eksempel, inneholder omtrent L’1.2% av eukalyptusoljen sammen med andre ingredienser til Quell hoste.

Den populære massasjen påføres brystet og halsen for å lindre hoste symptomer fra forkjølelse eller innflytelse.

2. Tøm brystet

Du hoster, men ingenting skjer? L’eukalyptusolje kan ikke bare stillhet hoste, men kan også hjelpe deg med å eliminere slim fra brystet.

L’Dampinnånding produsert med essensielle olje kan oppløse slimet slik at når det pupper, blir det utvist. L’Bruk av en gnidning som inneholder eukalyptusolje, vil gi samme effekt.

3. Oppbevar insekter unna

Mygg og andre skarpiske insekter bringer sykdommer som kan være farlig for helsen vår. Unngå deres biter er vårt beste forsvar. Deeet sprayene er de mest populære repellents, men de er laget med sterke kjemikalier.

Som et effektivt alternativ for de som ikke klarer å bruke DEET, produserer mange produsenter en botanisk forbindelse for å avvise parasitter. Merker som avstøtende og av! Bruk eucalyptus sitronolje for å holde parasittene unna.

4. Desinfiser sårene

Del på Pinterest

Australske aboriginer brukte eukalyptusblader for å behandle sår og forhindre infeksjoner. I dag kan den fortynnede oljen fortsatt brukes på huden for å bekjempe betennelse og oppmuntre til helbredelse. Du kan kjøpe kremer eller salver som inneholder eukalyptusolje. Disse produktene kan brukes på mindre brannsår eller andre skader som kan behandles hjemme.

5. Pust lett

Åndedrettslige tilstander som astma og bihulebetennelse kan bidra til å inhalere damp med tilsetning av eukalyptusolje. L’olje reagerer med slimhinner, ikke bare ved å redusere slim, men bidrar til å smelte det for å kunne utvise det med hoste.

Det er også mulig at 8217; eukalyptus blokkerer symptomene på astmaen. D’En annen del, for allergiske mennesker alle & 8217; eukalyptus, kan forverre astmaen. Flere søk er nødvendig for å bestemme hvordan eukalyptus treffer folk med astma.

6. Glykemisk kontroll

L’eukalyptusolje har potensial som behandling for diabetes. Selv om vi ikke vet mye akkurat nå, tror eksperter at det kan spille en rolle i # 8217; lavere blodsukker hos personer med diabetes.

Forskere har ennå ikke forstått hvordan essensielle oljer fungerer. Men til du vet mer, anbefaler det vitenskapelige samfunnet en nøye overvåkning av blodsukker for folk som bruker diabetesmedikamenter med eukalyptusolje.

7. Soothing l’labial herpes

Del på Pinterest

De anti-inflammatoriske egenskapene til eukalyptusen kan lindre symptomene på # 8217; herpes. L’Eucalyptus oljeapplikasjon på forkjølelsessår kan redusere smerte og akselerere helbredelsesprosessen.

Du kan kjøpe obligasjoner og benksalver for L’labial herpes som bruker en blanding av essensielle oljer, inkludert eukalyptus, som en del av listen over aktive ingredienser.

8. Oppdatere pusten

Mynte er ikke det eneste våpenet mot stinkende pusten. På grunn av sine antibakterielle egenskaper kan eukalyptusoljen brukes til å bekjempe bakterier som forårsaker den uheldig lukten av munnen. Noen kollenser og tannkrem inneholder essensiell olje som en aktiv ingrediens.

Eukalyptusbaserte produkter kan også bidra til å forhindre L’tenner og tannkjøtt plaque akkumulering ved å angripe bakterier forårsaker karies.

9. Lindrer ledsmerter

Forskning tyder på at eukalyptusoljen lindrer felles smerter. Faktisk inneholder mange kjente benk-toppede kremer og salver for å berolige smerter fra forhold som slitasjegikt og # 8217; reumatoid artritt inneholder denne essensielle oljen.

L’Eukalyptusolje bidrar til å redusere smerte og # 8217; betennelse forbundet med mange forhold. Det kan også være nyttig for folk som lider av ryggsmerter eller for de som gjenoppretter seg fra en felles eller muskelsskade. Snakk med legen din hvis den kan være riktig for deg.