9 Urter og kosttilskudd for Crohn: Boswellia, Cat & # 039; S Claw og mer

For folk med Crohns sykdom, kommer håpet i form av å få og opprettholde remisjon så lenge som mulig. Det er flere reseptbelagte legemidler som kan hjelpe deg med å håndtere symptomer. Men noen mennesker vender seg til alternativ medisin.

Boswellia

Et middel som har blitt studert er den strammede Boswellia. Boswellia kosttilskudd kommer fra trær som produserer en parfymert harpiks rik på karbohydrater, essensielle oljer og boswellinsyrer. L’syre i harpiksen er den aktive ingrediensen. Det antas å fungere som et antiinflammatorisk middel.

en nylig studie Han fant ut at 14 av 20 personer med Crohn som fikk Boswellia kosttilskudd, har nådd remisjonen.

Boswellia selges i naturlige matbutikker som et kosttilskudd. Noen ganger brukes det også til å behandle astma, L’betennelse og depresjon.

Gurkemeie

Gurkemeie er et krydder knyttet til ingefær. Gir karri sin lyse gule farge. Forskning & # 8211; Undersøkelser I løpet av de siste to tiårene antyder det at curcumin, en forbindelse som er tilstede i gurkemeie, har forskjellige medisinske egenskaper som kan være nyttige for folk med Crohn. De inkluderer:

  • Anti-inflammatoriske egenskaper
  • Anti-kreft eiendom
  • Anti-amyloidegenskaper
  • Anti-Arthritic Properties

Det har også antioksidantfunksjoner og er antimikrobiell. Dette kan bidra til å bekjempe infeksjoner hos mennesker med Crohn.

Sekund Undersøkelser, en av de viktigste utfordringene i # 8217; bruk av gurkemeie for å behandle Crohn er å gi en tilstrekkelig høy dose. Dette skyldes at folk med Crohn har problemer med å absorbere gurkemeie under fordøyelsen. For tiden utvikler forskerne forskjellige måter å gi gurkemeie i kroppen for maksimal absorpsjon.

Videre må risikoen for helsen til Curcuma-forbruket vurderes for hver person. Blandingen kan forverre Sul Gallicle-sykdommer, samhandle med medisiner som fluidiserer blod og forstyrrer absorpsjonen av jern. Når curcumin er i kroppen, kan det også fungere som hormoner. Du bør snakke med legen din før du tar dette tillegget hvis du har en tilstand følsom for hormoner.

Grønn te

Grønn te er populær over hele verden. Helseentusiaster har lenge annonsert de mange fordelene for helsen til grønn te gjennom årene, men dets effekter på’tarmene og kolon er fortsatt gjenstand for forskning. I Nylige studier på gnagere, Det ble oppdaget at grønn te reduserer kolonens betennelse, så vel som sulfasalazin, Crohn-stoffet. Har også redusert risikoen for tykktarmskreft gnagere. Det er ikke klart om den grønne teen har de samme effektene på mennesker, men det er ingen risiko for å konsumere den.

Marshmallow

Marshmallow er mer enn en søt hvit dessert steking på brannen. A’gress kalt marshmallows som kommer fra Althaea officinalis-anlegget ble brukt til behandling av Crohn.

Nylig Undersøkelser antyder at marshmallows kan berolige vev under helbredelse, spesielt i magen. Dette reduserer betennelsen hos personer med Crohn. Videre beskytter roten magenforinget. Dette reduserer magesyrer uten tilsynelatende bivirkninger på kroppen.

N-acetylglukosamin

N-acetylglukosamin er en derivatintegrator oftere av krepsdyr. I noen tester var det knyttet til suksess i behandlingen av autoimmune sykdommer. Tillegget kan stoppe cellene som produserer betennelse. En studere Oppdaget at N-acetylglukosamin kosttilskudd reduserer kolonbetydningen hos barn med Crohn uten negative bivirkninger.

Vitamin d

Vitamin D bidrar til å opprettholde normale nivåer av kalsium og fosfor i blodet, som forsterker beinene. Som et resultat har det blitt en grunnleggende mat i mange multivitamintilskudd på markedet.

Nylige studier tyder på at vitamin D kan være nyttig i behandlingen av Crohn. Kronisk vitamin D-mangler er vanlige hos mennesker med Crohn. Noen forskere De har oppdaget at kronisk vitamin D-mangler kan forårsake betennelse i mage og kolon. Legge til vitamin D i kostholdet, kan folk med Crohn bidra til å minimere symptomene og øke helsen til immunsystemet. Fordi Crohn er forårsaket av en feil i ditt autoimmune-system, gir et løft til kroppens immunsystem, kan være en bonus.

B12

Vitamin B-12 er viktig for å skape nye celler og bryte ned fett og proteiner i kroppen. Det beskytter også nerveceller og bidrar til å produsere røde blodlegemer.

Folk med Crohn har ofte mangler i B-12. Nylig Undersøkelser Det antyder at ytterligere vitamin D kan bidra til å redusere symptomene på Crohns sykdom. Kan også bidra til utvinning fra # 8217; anemi, en vanlig ernæringsmessig lidelse blant mennesker med Crohn.

Ta bort

Urter og kosttilskudd kan fullføre behandlingsplanen din. Du bør imidlertid alltid konsultere legen din før du starter en av disse behandlingene. De kan forstyrre dine nåværende legemidler, allergier eller helseforhold som eksisterer.