9 tips for et godt sexliv og hvordan man har en hjelper helsen din

Del på Pinterest

Hva er et lykkelig sexliv?

Enten du er i din 30-dagers eller 30 års rapport, kan du ha bekymringer om sexlivet ditt sammen som et par.

Å ha et lykkelig sexliv har vært knyttet til alt fra en bedre helse i hjertet til bedre helsen til relasjoner. Men hva er et lykkelig sexliv?

Noen mennesker tror at godt sexliv er basert på frekvensen med hvem du gjør to sex. Andre tror at flere eller gjensidige orgasme er nøkkelen.

I sannhet er ingen av disse tingene avgjørende for et lykkelig sexliv.

Det er ikke noe magisk nummer når det gjelder kvantitet. Det som betyr noe er at hver partner føler seg trygg og rolig og behagelig sex.

Hva er viktig er kapasiteten til et par som kommuniserer med hverandre på den typen sex de vil gjøre.

La oss gi en’se på måter å forbedre sexlivet sammen og hvordan dette også kan forbedre kvaliteten på forholdet ditt.

Hvordan snakke med sexpartneren din

Noen ganger kan det virke vanskelig, men å snakke med din sexpartner er en investering i forholdet ditt. Her er måtene å snakke effektivt på:

 • Planlegg tid på forhånd for å snakke om sex. Ved å sette inn denne samtalen i agendaen din, eliminere muligheten for at denne talen er født av sinne eller frustrasjon.
 • Diskuter hva som fungerer og hva ikke. Mange problemer som par erfaring i soverommet kan løses ved å diskutere. Finn veien til å gå på kompromiss, slik at du føler deg trygg og lyttet til deg.
 • Fra forslag til partneren din om hva du vil. De positive forslagene fungerer ofte bedre i stedet for å klage på de tingene de allerede gjør eller ikke gjør.
 • Vær ærlig på hva du vil. Men ikke snakk med partneren din til noe du ikke føler deg komfortabel i å prøve. Også, ikke la partneren din gjøre det samme med deg.
 • Være åpen for andre ideer. Være villig til å kompromittere selv på dem, slik at begge du føler seg lyttet til og få det du trenger.
 • Vær klar og ærlig. Dette vil unngå mindre plass til kommunikasjonsproblemer. Ikke tving partneren din til å lese mellom linjene. Hvis du vil ha noe, men du føler deg ubehagelig i verbalize det, prøv å skrive det i stedet.

Glade sexforslag

Forbedre sexlivet ditt krever arbeid og planlegging. I motsetning til popular tro, forårsaker dette ikke historien om D’kjærligheten er fjernet. Faktisk, å jobbe med sexlivet ditt sammen som et par, kan det være en god måte å bringe romantikk til forholdet ditt.

Ikke klamrer seg til sinne

Angst er en vanlig del av livet. Noen ganger gjør folk selv sint sex. Men Uhandled Rage kan undertrykke seksuell lyst, tillit og tilkobling. Det kan være vanskelig å føle ømt, kjærlig eller seksuell mot noen med hvem du er sint på.

Hvis du er sint på din partner, finn sunne måter å behandle det eller # 8217; følelser og la det gå. Dette kan være en enkel løsning for å snakke om situasjoner som oppstår deg.

I noen tilfeller kan dette kreve støtte fra en terapeut eller en mediator.

Utforsk kroppen din

Eksperiment med onani kan være en god måte å lære hva du liker og hva du ikke liker seksuelt trygt og behagelig.

Noen par oppdager også at masturbating sammen er spennende og en måte som er nyttig for å lære om kroppen til # 8217;.

Ikke late som det

Noen ganger kan det virke lettere å late som en orgasme eller ditt ønske i stedet for å snakke om hvorfor denne gangen ikke fungerte for deg.

Du må kanskje unngå å skade partnerens følelser. Du kan også ønske å gjøre det over hvis du er utmattet, eller du kan ikke slå av tankene dine.

Men dette kan være skadelig for både din intimitet og evnen til å forbedre dine seksuelle møter sammen.

Vær ærlig om din seksuelle opplevelse med partneren din, kan få deg til å føle deg sårbar, eksponert eller flau. Det er imidlertid en god måte å starte samtalen på dine seksuelle behov, slik at de kan tas opp og fornøyd.

Ikke skimp på Preliminaries

I filmer kan to personer se på hverandre i et overfylt rom og være klar for sex med Nient’annet enn et skyndte kyss, selv om det er lidenskapelig.

I virkeligheten fungerer det sjelden på denne måten. Preliminarier er ofte en integrert del av forberedelsen til andre typer sex.

Selv typen av foreløpige som du forplikter til, er viktig. Hjelp partneren din til å forstå hvor du liker å bli kysset og hvordan du liker å bli rørt. Snakk om hva du spenner deg begge. Levere i overflod før du går videre til påfølgende trinn.

Ikke skimp på post-spillet

Selv tiden du bruker sammen etter at sex er viktig.

Hvis du sovner umiddelbart eller hopper ut av sengen og kommer vekk fra partneren din etter å ha sex, mister du muligheten til å komme nærmere’en L’andre og skape mer intimitetsnivåer.

Snakker, skjem deg bort eller hold deg stramt l’en l’mer etter sex er en måte du verdsetter ditt forhold og la partneren din vite at det er viktig for deg.

Denne typen intimitet er viktig for forholdet ditt og for gjensidig selvtillit. Det bidrar også til å forberede bakken for et bedre og mer forbundet sex i fremtiden.

Sette seg i tune på tider

Ingen seksuelt liv forblir statisk. I de tidlige stadiene av forholdet ditt, kan du ha sex flere ganger om dagen eller uken. Senere, frekvensen som du har sex kan redusere av mange grunner, inkludert tilsetning av barn i ditt liv, stress og planlegging.

Libido endres også over tid. Sexplanlegging kan virke som en sving, men for mange par definerer det et rammeverk som de kan telle og se fremover.

Det er viktig å etablere et program som dere begge er D & # 8217;. Dette kan kreve omdefinering av prioriteringene til andre oppgaver i livet ditt og sette dem til side … en for L & # 8217;. Det kan også være nødvendig å kompromittere hvis en av dere ønsker å ha sex mer enn 8217; andre.

Planlegging av sex reduserer også frykt for at en av dere gjentar gjentatte ganger avfallet den andre når det ikke er Dell & # 8217, riktig humør.

Forbered scenen hele dagen

Hvis sexet er ALLENDE’agenda for kvelden øker det forventningen og ønsket Dell’andre om dagen. Du kan gjøre det ved å sende deg selv til hverandre lyrics eller sexy bilder. Anser muligheten for å dele passasjer av en seksuelt eksplisitt roman som dere begge liker.

Bygg din følelse av forventning og spenning å la tankene dine vage selv for de kommende aktivitetene på natten.

Å eksperimentere

C’er et bredt spekter av seksuelle aktiviteter som du kan utforske i par, forutsatt at du begge føler seg rolig. Disse kan inkludere alt, fra # 8217; bruk av leker og erotisk sex bondage, til tantrisk sex og mer.

Det vinklede eller ekstravagante sexet er imidlertid ikke nøkkelen til et lykkelig sexliv. Bland det kan være så enkelt som å bruke forskjellige typer klær eller velge nye steder å ha sex.

Det kan også inkludere bruk av nye stillinger og sextyper, for eksempel oralsex, gjensidig masturbation og analsex.

Eksperimenterer nye måter å gi glede til begge kan være en fantastisk intimitet av par intimitet, forutsatt at du diskuterer og er enige om de tingene du vil prøve.

Ansikt helseproblemer som kan skade sexlivet ditt

Med alderen av Dell’alder, kroppsendringer kan gjøre sex smertefullt eller vanskelig.

Overgangsalderen kan forårsake vaginal og tørr atrofi.

Endringer i hormonelle nivåer kan inkludere reduksjoner i testosteronproduksjon. Dette kan redusere seksuell lyst og forårsake erektil dysfunksjon.

Narkotika kan redusere libido eller gjøre det vanskeligere enn orgasme;.

Hvis du har problemer med sex som er knyttet til en helsetilstand, snakk med partneren din og legen din.

Fordeler med å ha et lykkelig sexliv

Seksuell tilfredsstillelse har vært knyttet til flere helsemessige fordeler. Den slags sex du har, kan påvirke fordelene du får. Her er bare noen av filene fordeler:

 • Arbeidet med sexlivet ditt kan øke følelsene av lyst og forbedre libido.
 • Sex frigjør velværehormoner som endorfiner, som bidrar til å lindre stress.
 • Et godt sexliv kan utdype dine følelser av intimitet med partneren din.
 • Folk som elsker sex med sine partnere, opplever større lykke og større tilfredshet for livet.
 • Sex er en form for trening og kan forbedre kardiovaskulær helse.
 • Vaginal sex øker blodstrømmen til vagina, reduserer vaginal atrofi.
 • Vaginal sex kan også bidra til å styrke vaginale muskler, redusere bekkenbunnsdysfunksjon.
 • L’Hyppig Ejakulasjon kan bidra til å forhindre prostatakreft.

Ta bort

Et godt sexliv krever kommunikasjon og arbeid. Seksuell tilfredsstillelse er en måte å øke den generelle nytelsen av livet. Det hjelper også par til å holde kontakten følelsesmessig.