9 ting som bare de som lider av migrene ville forstå

Jeg led av Aura migrene siden jeg var 6 år gammel. I forskjellige øyeblikk i mitt liv vendte verden meg om når, eller hvis en migrene ville forekomme i upassende øyeblikk.

Migrene er for det meste ukontrollable. Du kan tilbringe måneder (eller til og med år) uten å ha en, og deretter alle «. Du vet bare at det kommer.

Symptomene og alvorlighetsgraden av migrene varierer fra person til person. For meg stopper verden når jeg vet at den kommer til migrene. Innen 20-30 minutter vil jeg bevise en lancing smerte.

Her er ni ting som du vil forstå alt for godt hvis du lider av migrene.

1. Lys er fienden

Du har sett på solen og så så du opp raskt fordi du følte deg blindet? I flere minutter senere merket du sikkert et stort poeng av solen i visjonen din.

Dette er akkurat som det er når A & # 8217 starter; Aura migrene, bortsett fra at det ikke bare er et stort punkt. Det er en serie små svarte flekker og bølgete linjer som fyller visjonen din.

Vennligst forstå at noe som ligner vedvarende poeng i vårt syn, skremmer oss. Vi vil gjøre alt som er i vår makt for å unngå selv den minste følelsen som er å starte en migrene på 8217;.

2. Mine solbriller er alle

Selv om det er overskyet, glem at solbrillene mine er praktisk talt verdens ende.

Fordi? Se poenget n. 1 ovenfor. De av oss som lider av migrene, vil virkelig gjøre alt for å unngå sollys.

Takk, Mr. Maui Jim, for mine doble polariserte toner!

3. Se poengene?

Jeg var kjent for å gå rundt med et stykke hvitt papir foran ansiktet mitt i et forsøk på å avgjøre om C’de var poeng etter min mening.

Hvis en venn som lider av migrene spør deg om du ser prikker på noe, støtter han og gi et oppriktig svar.

4. Ehm, så’er det eller # 8217; lukt?

Migrene gjør fryktelige vanlige lukt. Har du noen gang hørt lukten av en duft som fikk deg til å føle deg umiddelbart dårlig? Velkommen til vår verden.

5. Migrene kvalme er ikke en vits

Jeg tilbrakte de første 17 ukene av min buede graviditet på toalettet. Jeg kan fortsatt fortelle deg at ingenting slår kvalme som kommer til å nærme deg når du starter A’migrene.

6. Beklager, jeg føler meg ikke som deg

All & # 8217 start på dette året, deltok jeg i en konferanse jeg ventet på måneder. Jeg vil møte mange potensielle nye kunder, så gjør et godt førsteinntrykk var veldig viktig.

Innen fem minutter fra min ankomst til den solfylte San Diego-arrangementet, hørte jeg starten på en’migrene. Åpenbart forlot jeg solbrillene mine hjemme, så jeg håpet at det bare var en refleksjon og egentlig ikke en «8217; aura.

Dessverre tok jeg feil. Snart ble visningen min uklar. Lydene har flyttet bort. Økende press i hodet mitt avbrøt min evne til å kommunisere. Folk har begynt å introdusere seg selv (vi hadde kortene til navnene) og jeg måtte komme nærmere ubehag og forklare høyt at jeg ikke kunne se dem eller føle meg så bra.

Vennligst forstå, ikke l’Vi bestemte oss for alle «, så vi måtte ikke snakke med deg. Ærlig talt kan vi ikke se deg eller føle deg veldig bra.

7. Et mørkt rom hjelper ikke alltid

Da jeg var barn, sa skolens sykepleier alltid min mor å ta meg hjem og sette meg i et mørkt rom. Hver gang jeg vokste i protest. Jeg vet at det er counterintuitive, men for meg, sitter i et mørkt og stille rom smerten bare på 1000 prosent.

8. Det er en god ting våre øyne er angrepet

Hvis du lider av hodepine aura, vet du at når visningen og høringen høres, har du bare riper overflaten. Hvis våre okulære pærer ikke ble angrepet, ville vi være redd for at de hoppet ut av våre trykkhoder.

9. Nei, jeg kan ikke gå i en rett linje akkurat nå

Migrene ødelegger ikke bare utsikten, ilden og lukten, men ødelegger også balansen din. Det er fornuftig, det er ikke sant? Hvis jeg ikke kan se eller føle meg veldig bra, som du venter på at du skal gå i en rett linje?

Bunnlinjen

Neste gang du er med noen som lider av migrene, vær snill. Tilbud å finne narkotika ta en, fra et glass vann; vann eller hjelpe dem å sitte til de kan finne balansen.

Monica frosse er en mor, kone og forretningsstrateg for mor forretningskvinne. Han har en MBA i økonomi og markedsføring og har en blogg på Omdefinere moren, Et nettsted for å hjelpe mødre opprette blomstrende aktiviteter. I 2015 dro han til Det hvite hus for å diskutere familievennlige arbeidspolitikker med president Obamas senior konsulenter og ble beskrevet på flere medier, inkludert Fox News, Scary Mommy, Healthline og Mom Talk Radio. Med sin taktiske tilnærming til balansen av familie- og Internett-virksomheten, hjelper det møtene til å skape vellykkede aktiviteter og samtidig forandre livet deres.