9 Symptomer på depresjon for å være oppmerksom på

Det kan være depresjon?

Vær ulykkelig er ikke det samme enn å være deprimert. Depresjon er en periode som ofte brukes på en omtrentlig måte å beskrive hvordan vi føler etter en dårlig uke å jobbe eller når vi går gjennom en pause. Men den store depressive lidelsen, en type depresjon, er mye mer komplisert. Det er spesifikke symptomer som avgjør om det er depresjon eller tristhet som vi noen ganger opplever i livet.

Bestem om vedvarende og unshakable obskure følelser er resultatet av depresjon, kan være det første skrittet mot helbredelse og utvinning. Les disse advarselsskiltene for å se om det er på tide å se en psykisk helsepersonell.

1. Perspektiv uten håp

Del på Pinterest

Stor depresjon er en lidelse i # 8217; som påvirker måten du føler om livet generelt. Å ha en desperat eller impotent utsikt over livet ditt er det vanligste symptomet på depresjon.

Andre følelser kan være ubrukelig, hat for seg selv eller følelse av upassende feil. De vanlige og tilbakevendende tenkere av depresjon kan vokses som & # 8220; det er all min feil & # 8221; O & # 8220; Hva er poenget?& # 8221;

2. Mistet interesse

Del på Pinterest

Depresjon kan fjerne glede eller moro fra de tingene du elsker. Et tap av interesse eller tilbaketrekking fra aktivitetene som når du ikke har sett # 8217; nå å gjøre & # 8211; Sport, hobby eller gå ut med venner & # 8211; Det er et annet stort depresjon detektorskilt.

A’annet område hvor du kan miste interessen er sex. Symptomene på stor depresjon inkluderer en reduksjon i seksuell lyst og til og med impotens.

3. Økt tretthet og søvnproblemer

En del av grunnen til at du kanskje slutter å gjøre de tingene du liker er fordi du føler deg veldig sliten. Depresjon er ofte ledsaget av mangel på energi og en overveldende følelse av tretthet, som kan være blant de mest svekkende symptomene på depresjon. Dette kan forårsake overdreven søvn.

Depresjon er også koblet til # 8217; søvnløshet, som # 8217; en kan bringe alle «8217; andre og omvendt. De kan forverre # 8217; en L’andre. Mangel på kvalitet, en avslappende søvn kan også bringe til # 8217;.

4. Angst

Del på Pinterest

Selv om det ikke har vist seg at depresjon forårsaker angst, forekommer de to forholdene ofte sammen. Symptomer på’Angst kan inkludere:

 • Nervøsitet, rastløshet eller følelse av spenning
 • Farefølelser, panikk eller frykt
 • Akselerert hjerterytme
 • rask pusting
 • økt eller tung svette
 • Tremor eller muskel sammentrekninger
 • Vanskelighetsgrad å konsentrere eller tenke klart for noe annet enn du er bekymret for

5. Irritabilitet i menn

Depresjon kan påvirke kjønnene annerledes. Forskning viser at menn med depresjon kan ha symptomer som irritabilitet, unnvikende eller risikabelt atferd, rusmisbruk eller sinne ut av sted.

Menn har også mindre sjanser til kvinner å gjenkjenne depresjon eller søke behandling for det.

6. Endringer i appetitt og vekt

Vekt og L’Appetitt kan variere for personer med depresjon. Denne erfaringen kan være forskjellig for hver person. Noen mennesker vil ha en større appetitt og vil øke i vekt, mens andre ikke vil være sulten og vil gå ned i vekt.

En «8217 indikasjon på det faktum at endringer i dietten er bundet til depresjon, er om de er forsettlige eller ikke. Hvis de ikke er, kan det bety at de er forårsaket av depresjon.

7. Ukontrollable følelser

Del på Pinterest

Et minutt er en utbrudd av sinne. Neste gråte ukontrollable. Ingenting utenfor dere presset endringen, men dine følelser er opp og ned i et øyeblikk. Depresjon kan forårsake mushions. D’humør.

8. Ser på døden

Del på Pinterest

Depresjon er noen ganger knyttet til selvmord. I 2013 døde mer enn 42 000 mennesker selvmord i USA, ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging.

Folk som dør for selvmord viser vanligvis symptomer først. Ofte vil folk snakke om det eller vil gjøre et første forsøk før de er i stand til å få slutt på deres liv. Hvis du tror at noen er i umiddelbar risiko for uselviskhet eller skade en «8217 annen person:

 • Ring 911 eller lokalt nødnummer.
 • Bo hos personen opp til # 8217; redning ankomst.
 • Fjern våpen, kniver, narkotika eller andre ting som kan forårsake skade.
 • Hør, men ikke døm, diskutere, true eller skrike.

Hvis du tror at noen tar hensyn til selvmord, be om hjelp av en direkte linje for forebygging av kriser eller selvmord. Prøv den nasjonale selvmordsforebyggende livslinjen på 800-273-8255.

Få hjelp

Del på Pinterest

Hvis du har hatt noen av symptomene som tidligere er nevnt i mer enn to uker, kan du lide av stor depressiv lidelse. Gjenkjenne at du er deprimert, er viktig for å få den riktige hjelpen.

Depresjon påvirker millioner av mennesker, men forskjellige behandlinger er tilgjengelige, fra livsstilsendringer til narkotika. Uavhengig av behandlingsveien du velger, be om profesjonell hjelp er det første skrittet for å gå tilbake for å føle deg selv igjen.