9 Statistikk over diabetes og fakta på Basal insulin som kunne overraske deg

Type 2 Diabetes påvirker et økende antall mennesker rundt om i verden. I følge Verdens Helseorganisasjon, Totalt antall dødsfall forårsaket av diabetes er ment å øke opp til 50 prosent i løpet av de neste 10 årene.

Hvis du har type 2 diabetes eller du er nær noen som har det, kan du anta å vite alt om denne tilstanden. Men du kan bli overrasket over å lære at det fortsatt er ting du ikke vet.

Statistikk over diabetes

Laget 1: over 25% av de som har diabetes ikke vet.

Sekund American Diabetes Association, 29.1 million mennesker i USA har diabetes, som representerer rundt 9.3% av befolkningen. Og 8.1 million av disse menneskene er for tiden ikke diagnostisert.

Ferdig 2: I USA er det den syvende årsaken til døden.

Diabetes dreper mer enn 76 000 mennesker i USA hvert år, noe som gjør det til 7. Hovedprosedyrer av døden, etter Alzheimers sykdom. Videre har mange ganger de som dør av hjertesykdom har disse problemene på grunn av diabetes og dets effekter på blodkar.

Gjort 3: mer yngre de får det.

Det er alarmerende økning i antall unge under de 20 årene som diabetes diagnostiseres. På ca 208 000 er unge diagnostisert hvert år bare i USA. Type 2 og type 2 diabetes priser øker hos ungdom.

Ferdig 4: Diabetes treffer noen lokalsamfunn mer enn andre.

Diabetes kan påvirke noen, men noen etniske grupper er mer i fare. En studie publisert i magasinet Forhold på dagens diabetes Han fokuserte på «8217; diabetes epidemiologi og dets komplikasjoner basert på» etnisitet. Forskere fant at forekomsten av diabetes blant indianere er mer enn 33%, mens asiatiske amerikanere har en utbredelse av # 8217; 8.4%. Også de afroamerikanere, Hispanics og Stillehavet Islanders er til størst risiko.

MATO 5: Hvert år forårsaker 11 millioner førstehjelpsbesøk til USA.

Diabetes kan forårsake nefropati, retinopati, nevropati, hjerneslag og hjertesykdommer. Dette skyldes at høye nivåer av blodsukker forårsaker skade og oksidativt stress i hele kroppen. I 2009 var det 11.492.000 besøk til beredskapsrommet på grunn av diabetes komplikasjoner, ifølge CSkriv inn kontroll og forebygging av sykdommer.

Fakta dell’basal insulin

L’basal insulin er insulin som virker i bakgrunnen mellom måltider og om natten. Dette betyr at det er insulin på jobb mens du sover og i perioder mellom måltider. Så, vi gir en «8217; se på fakta ikke så kjent på # 8217; basal insulin.

Laget 1: L’basal insulin brukes også av personer som har type 1 diabetes.

Basal insulinbehandling brukes av personer med type 1 diabetes og type 2. Glukose frigjøres kontinuerlig fra leveren i løpet av dagen når maten ikke blir fordøyd. Det er flere måter som forskjellige typer insulin kan etterligne virkningen av dette basale insulin i kroppen.

For personer med type 1 og 2 diabetes, L’Langvarig insulin injiseres en eller to ganger om dagen for å simulere L’basal insulin. De med type 1 ville da ta insulin for å dekke måltider. Behandling under måltider for type 2 diabetes varierer.

For personer med type 1 diabetes som bruker en mikro-fusor, blir det hurtige virkningsinsulinet levert med en hastighet redusert kontinuerlig i løpet av dagen og natten, og deretter administreres en mengde og # 8220; Bolo & # 8221; av insulin for å dekke måltider. L’bruk av mikrofusor er en god måte å justere nivåene av basal insulin på en veldig presis måte. Du kan programmere det basale insulinproblemet slik at det kan svare til den normale kroppen insulinproduksjon.

En studie undersøkt effektiviteten av baseline insulin i evnen til å forbedre verdiene til A1C av mennesker under 21 år som har type 1 diabetes. C’Det var en betydelig reduksjon i A1C-nivåer og en redusert natt hypoglykemi, sammenlignet med andre typer behandlinger.

Laget 2: Kravet om basal insulin er forskjellig mellom menn og kvinner.

Kvinner kan eksperimentere hormonelle svingninger på grunn av menstruasjon, stress, graviditet, sykdom eller til og med anstrengende øvelser. Disse faktorene kan påvirke og redusere følsomheten for insulinet.

Laget 3: L’basal insulin styrer blodsukkeret før kirurgi.

Når du har diabetes, gjennomgår kirurgi enda flere komplikasjoner. De fleste leger krever det at deres pasienter har et nivå av blodsukker mellom 140 mg / dl og 180 mg / dl før de tillater dem alle & # 8217;. Dette skyldes at gjennomgår kirurgi med høye nivåer av blodsukker kan føre til postoperative infeksjoner, tilbakemelding, lengre sykehusopphold og til og med døden. Mange kirurger foreskriver baseline insulin for å forbedre blodsukkernivået av pasienter før deres intervensjon.

Laget 4: L’basal insulin kan samhandle med andre stoffer.

Det er kjent at noen stoffer samhandler med baseline insulin. For eksempel er det kjent at 8217; Insulin Basal Glargine interagerer med rosiglitazon, pioglitazon og andre orale legemidler for diabetes. Denne samspillet kan føre til bivirkninger som en høy risiko for alvorlige hjerteproblemer. Andre legemidler som kan samhandle med det basale insulin inkluderer warfarin, aspirin, lipitor og paracetamol.

I tillegg til narkotika, # 8217; basal insulin samhandler også med alkohol. L’Alkoholinntaket kan påvirke blodsukkernivået hos pasienter med diabetes som kan føre til hypoglykemi eller hyperglykemi, avhengig av hyppigheten av alkoholforbruket. Ofte kan det akutte alkoholinntaket føre til et lavt nivå av blodsukker, og derfor anbefales det at personer med diabetes tar insulin Mannino når de drikker og # 8217; moderat rekruttering.

Hvis du har tenkt å starte med din basale insulinbehandling, informer legen din om hvilke typer medisiner du tar, og snakk også om din nåværende livsstil.