9 rettsmidler, årsaker og mer for feberblæren

Hvor hardt en feberaktig blære?

En feberaktig blære, eller kaldt sår, kan vare fra 10 til 14 dager. Febrisilblærer forekommer vanligvis i grupper og forårsaker røde, hovne og smertefulle sår. De er vanligvis dannet nær munnen eller på andre områder av ansiktet, men de kan også vises på tungen eller på tannkjøttet.

Feberblære kan frigjøre en klar væske som danner skorpe etter noen dager. I løpet av denne tiden er feberblæren mer smittsom. Imidlertid kan viruset som forårsaker febrile blæreblærer fortsette å være smittsom, selv når ingen blærer er synlige.

Årsaken til feberblæren er viruset til’herpes simplex. Hvis du har et utbrudd, vet du at det er veldig vanlig. Over hele verden, mer enn 90 prosent av den voksne befolkningen har en eller begge former for dette viruset (HSV-1 og HSV-2). I USA, om 65 prosent av befolkningen ble utsatt for HSV-1.

En feberaktig blære kan gjenvinnes uten behandling, men det er mange effektive måter å lindre smerte på og fremme helbredelse. Dette inkluderer hjemmemedisiner og reseptbelagte legemidler.

Naturlige husholdnings rettsmidler for feberblær

Studier har vist Noen essensielle oljer kan ha antiviral aktivitet mot HSV-1. Eteriske oljer og aktuelle behandlinger kan irritere huden, så du bør alltid teste et lite hudområde før …

Du må også fortynne essensielle oljer med vektorolje (vegetabilsk olje eller valnøtter). Forholdet handler om en dråpe essensiell olje for en teskje oljevektor. Bruk en ren bomullspute eller en buffer når disse essensielle oljene gjelder for å unngå forurensning og reinfeksjoner.

Her er ni naturlige hjemmets rettsmidler for feberblære:

1. Is

Is kan bidra til å behandle betennelsen ved å redusere blodstrømmen i området. Det number også området slik at det er mindre smerte. Men denne behandlingen er bare midlertidig og påvirker ikke viruset på noen måte eller fremme helbredelse.

Modus d’bruk: å behandle en kald sår, vikle en isvekk med et håndkle eller en klut. Plasser den på en kald sår i minst 5 minutter og ikke mer enn 15 minutter. Bruk aldri isen direkte på huden, da dette kan forårsake betydelig skade.

2. Melissa (Melissa officinalis)

en 2012 studie Han fant at Melissa Officinalis i noen tilfeller kunne drepe Virus Dell’herpes simplex og påvirke måten viruset pinner til gjesteceller.

Fashion D’bruk: Påfør en krem, en salve eller en leppebalsam som inneholder sitronbalsam på det berørte området flere ganger om dagen. Du kan også sette den essensielle oljen fortynnet på en bomullspute og holde den på sårene i noen minutter. Fortsett å bruke Melissa i noen dager etter at sårene er helbredet.

3. L-Lysine

L-lysin er en aminosyre som kan bidra til å forkorte varigheten av en feberaktig blære. Mennesker forhold Fordeler fra’inntak av dette tillegget som forebygging og behandling.

Sekund Harvards helsepublikasjoner, Lye kan hemme aminosyren som fremmer veksten av feverubs. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å bekrefte effektiviteten. Den Det kan også spille en rolle Ved å begrense utbrudd av feberbobler.

Modus D’bruk: søkedosene varierer fra 500 til 3000 milligram (mg). Følg anbefalingen på pakken.

Kjøp L-Lysine Supplements Online.

4. Sink terapi

Sink er et viktig mineral som kan hjelpe helbredet sår og aktuell sink kan hjelpe med feberblær. En 2001 studie Han fant at en krem ​​som inneholder sinkoksid og glycin reduserte varigheten av # 8217; labial herpes sammenlignet med en placebo krem. EN Siste studie De har vist at sinkoksid også kan spille en rolle i å hindre oppføringen i cellene til viruset Dell’herpes simplex.

Slik bruker du: a Pilotstudie 2005 Han så en redusert frekvens av utbrudd når deltakerne tok sinksulfattilskudd. De tok 22.5 mg to ganger om dagen i to måneder, hoppet seks måneder, så to ganger om dagen i ytterligere to måneder. For aktuelle behandlinger anbefaler vi å bruke en krem ​​alle’sinkoksid fire ganger om dagen.

Kjøp Zink Cream Online.

5. Oreganoolje

På et cellulært nivå er oreganooljen viste å hemme forskjellige dyr og mennesker virus, inkludert herpes. Det er ikke klart hvilken dose som trengs for å gi fordeler.

Mote D’Bruk: Påføring av oreganooljen fortynnet på en bomullspute og gjelder på det berørte området. Gjenta flere ganger i løpet av dagen, og behandlingen fortsetter til blærene ikke helbreder helt.

6. Lakrisekstrakt

Lakrisroten får popularitet som et behandlingsalternativ for L’labial herpes. EN 2014 Mobile Studio fant ytterligere tester av væsketis, men dets effekter på virus hos mennesker trenger fortsatt videre forskning.

Modus. Hvis du bruker piller, forvandler du det til en pasta med kokosnøtt eller mandelolje og gjelder for det berørte området. Snakk med legen din før du tar den orale lakrisroten, da det kan forårsake uønskede bivirkninger.

7. Olje Dell’Tea Tree

TIL å gjennomgå av studier på # 8217; # 8217 olje; te treet tyder på at det kan være en nyttig antiviral behandling. Det kan også bidra til å akselerere helbredelsesprosessen og begrense dannelsen av plakett.

Modus D’Bruk: Bruk lokalt å legge til Meleuca Oil fortynnet til en bomullspute. Tabbonalo på ømme punktet flere ganger om dagen, og behandlingen fortsetter til huden er helt helbredet.

Kjøp Melauleolje for terapeutisk bruk online.

8. Amamel

TIL 1996 studie funnet at amamelidet kan være effektivt i å bekjempe viruset til G’herpes og redusere betennelsen. L’Amamelide er også en astringent og tørr området, som kan hjelpe med helbredelse.

Modus D’bruk: Påføring av amamelidet (skriv thailangene organisk) direkte på huden ved hjelp av en fuktig bomullspute. Hold det på huden ved å utøve et lite trykk og vær forsiktig så du ikke gni. Behandlingen fortsetter til huden er helt helbredet.

9. Apple eddik

Noen rapporterer fordeler ved hjelp av Apple eddik (ACV) for feberbobler. Selv om det ikke er noen bevis for ACV og herpes, Undersøkelser Vis at ACV kan ha anti-forebygging og antifungal egenskaper.

Imidlertid bør det brukes med forsiktighet på sår gitt sine syreegenskaper og potensiell vevskader. Det anbefales ikke for bakterielle hudinfeksjoner.

D’Bruk: Bruk en bomullspute og bruk fortynnet ACV på det berørte området flere ganger om dagen. Du kan holde det der i noen minutter om gangen. Fortsett behandling opp til helbredelse.

L’ACV er ikke trygt å konsumere i store mengder og kan forårsake hudirritasjon.

Risiko og advarsler

Ovennevnte rettsmidler kan ikke være sikker på å bruke hvis du er gravid eller ammer. Unngå å bruke essensielle oljer på barn eller eldre. Lær hvordan å behandle de labielle herpene hos barn.

Alltid start med en liten mengde rette som er valgt for å se hvordan huden din reagerer og avbryter bruken hvis jeg bruker den med en langvarig brennende følelse. Avbryte hjemmebehandling hvis epidemien forverres.

Snakk med legen din dersom du planlegger å ansette muntlige kosttilskudd. Herbal rettsmidler og kosttilskudd kan samhandle med noen medisiner og forårsake uønskede bivirkninger.

Reseptbelagte legemidler for febrile blister

Uten behandling kan en feberaktig blære vare opptil to uker. I motsetning til naturlige rettsmidler er antivirale legemidler en fast dose og har vist seg å akselerere helbredelsesprosessen, i tillegg til å redusere mengden virus tilstede.

Denne tabellen viser den generelle effekten av disse legemidlene i forhold til ingen behandling:

EffektAciclovir (xerese, zovirax) behandling reduserer helbredende tid fra 1 til 2 dager Valaciclovir (Valtrex) reduserer helbredende tid fra 1 til 2 dager FAMCICLOVIR (FAMVIR) reduserer helbredende tid fra 1 til 2 dager Peniciclovir (Denavir) reduserer helbredende tid fra 0.7 til 1 dag og smerten fra 0.6 til 0.8 dager (bare aktuell)

Generelt administreres disse legemidlene i form av en pille. For alvorlige eller farlige herpesinfeksjoner for livet vil folk kreve sykehusinnleggelse, og disse stoffene vil bli gitt til venen (IV).

Ifølge forskning er alle godkjente antivirale piller, inkludert Aciclovir, Valaciclovir og Famciclovir, effektive for å redusere symptomene dager. Aktuelle antivirale behandlinger, som penciklovir, anses som mindre effektive.

Hva forårsaker utseendet på feberblæren?

Viruset Dell’herpes simplex (HSV-1) på grunn av febrile blister, også kjent som labial herpes og orale herpes. Viruset kan infisere andre kroppsdeler, inkludert kjønnsorganer.

Symptomene er ikke alltid umiddelbart. Viruset kan også forbli sove i systemet ditt og kan gjenta når som helst. Vanligvis oppstår et utbrudd når immunforsvaret ditt er stresset.

Avtrekker

Noen utløsere kan reaktivere viruset og forårsake en epidemi på 8217. Disse inkluderer:

 • utmattelse
 • Depresjon
 • Fysisk eller følelsesmessig stress
 • Skader eller traumas
 • Tannprosedyrer
 • Hormonelle svingninger
 • Stor eksponering for solen

Andre helsemessige forhold som også kan utløse A’epidemi inkluderer:

 • sykdom eller infeksjon i hele kroppen
 • høy alder
 • Personer med organtransplantasjoner
 • svangerskap

Hva øker risikoen for feberblær?

A’feberblærepidemi kan være et tegn på dårlig kosthold eller en lidelse i Immunitet. Febricile blærer kan følge med andre medisinske forhold som kompromitterer helsen din.

Personer med følgende forhold har større risiko for feberbobler utbrudd:

 • svekket immunsystem
 • autoimmun sykdom
 • kreft
 • Hiv
 • Alvorlige forbrenninger
 • eksem

I de mest alvorlige tilfellene kan viruset infisere hender, øyne eller hjerne. Hvis du oppdager blærer på andre deler av kroppen, er det viktig at du besøker en lege. Andre infeksjoner som L’Herpes Zoster kan virke lik og krever ofte et annet behandlingskurs.

Når skal du se en lege

Løs en avtale med legen din hvis feberblæren ikke viser helbredende tegn etter seks dager. Du bør også besøke legen din hvis du har:

 • smerte
 • blærer i nærheten av øynene
 • Vanskelighetsgrad å spise eller svelge
 • Et svekket immunforsvar
 • Hyppige utbrudd
 • et seriøst utbrudd
 • feber
 • svangerskap
 • forverring av rødhet eller drenering

Legen kan også hjelpe deg med å identifisere de utløsende faktorene eller grunnårsaken til utbruddene. De vil avgjøre selv om utbruddene øker risikoen for andre komplikasjoner.

Hvor lenge er en blære for feber å helbrede?

Symptomene vil redusere etter noen dager, men det vil ta lengre tid før huden har helt helbredet. En vanlig episode av feberblære helbreder innen to uker. I løpet av denne tiden kan du kjøre trinn.

Å unngå

 • Berøring av feberblæren
 • Gjenbruk leppebalsammen eller andre produkter som berører munnen din
 • Kysser eller deler verktøy, strøer og tannbørster hvis du har en åpen pest
 • Oral seksuell aktivitet hvis du har en åpen pest
 • alkohol, syre og røyk mat som de kan irritere noen sår

Når du har et utbrudd, er det mulig at blærene av feber returnerer. Vanligvis er det første utbruddet det mest alvorlige. De første utbruddene kan ledsages av feber, ondt i halsen, oppslukt lymfeknuter og muskelsmerter. Fremtidige utbrudd har en tendens til å være mindre alvorlige.

Slik forhindrer du tilbakevendende feberblærblær

For tiden er det ingen narkotika eller vaksiner for HSV-1 eller HSV-2, men det finnes måter å bidra til å holde utbruddene for å minimere og redusere frekvensen og varigheten. Jo mer du er sunn, desto mindre er du sannsynlig å ha et utbrudd.

Søk etter

 • Introdusere så mange auto-care-tilnærminger for å redusere stress mulig
 • Vedta tiltak for å øke immuniteten din og bli så sunn som mulig
 • Start alltid behandling ved første tegn på en epidemi
 • Hvis nødvendig, ta antivirale stoffer daglig for å redusere frekvensen av utbrudd

Et sunt kosthold for å støtte immunforsvaret ditt kan også bidra til å forhindre epidemier. Et sunt kosthold er dårlig i sukker, alkohol, sukkerholdige drikker, salt og rødt kjøtt. Det er rik på friske frukter og grønnsaker, hele korn, fibre, valnøtter og bønner og hudproteiner som fisk, kylling og soya.