9 personer forlatt kaffe som søker alternativer: Her er det som skjedde

Hvis kaffen er en integrert del av morgenrutinen, vil du sannsynligvis vite fordelene med hensyn til produktivitet og helse som en kopp kaffe gir oss.

Men noen ganger blir vår avhengighet av kaffe og kontoret til koffein for åpenbart når vi bryter inn på kjøkkenet, på jakt etter # 8217; siste dråpe kald øl.

For noen er at avhengigheten er et tegn som er på tide å lete etter en erstatning. Men det eksisterer virkelig et alternativ som gir samme smak og fordelene med vår morgenmelk?

Kanskje ikke akkurat, men det er mange kaffe alternativer som kan gi energifordelene og for helsen du trenger om morgenen. Det store spørsmålet er imidlertid: de jobber?

Vi snakket med 9 personer som ga opp kaffe, deres grunner og hvordan de føler seg nå.

Matcha og grønn te

Del på PinterestLauren Sieben, 29, Freelancer

Fordi de stopper:

Alle’Jeg måtte håndtere symptomene på brystet og øvre luftveiene og vanligvis når jeg er under tid, savnet jeg morgenkaffen. Men et par uker med avholdenhet fra kaffe har blitt en helt fjerning fra kaffe, spesielt siden jeg forstod etter å ha stoppet at min vane med kaffe hadde sjokkert magen min og hadde messet opp.

Kaffeutskifting:

Jeg erstattet kaffe med te av alle slag, selv om jeg drikker mye matcha og grønn te.

Det funket?

Nå som jeg har stoppet, har jeg ikke disse symptomene veldig ofte. Jeg er ikke sikker på om det er surhet, koffein eller en kombinasjon av begge, men for noen som meg med en følsom mage, føler jeg meg bedre å ta et lite koffeinspark fra te og unngå magesmerter som ofte leveres med kaffe.

Jeg drikker fortsatt melk farget hver gang en stund & # 8211; Jeg tror at melken hjelper en & # 8220; søtsaker & # 8221; L’uttrykt ikke bare når det gjelder smak, men når det gjelder koffein og surhet. Jeg savner ikke min daglige kopp svart kaffe på dette punktet, jeg ser meg ikke lenger som en vanlig & # 8217;.

Melissa Keyser, 34, forfatter og naturalist

Fordi de stopper:

Jeg stoppet kaffe mer enn et år siden. Jeg hadde en’veldig sterk angst og nesten føltes konstant som jeg ikke helt kunne puste et dypt pust.

Kaffeutskifting:

Jeg likte ritten av noe varmt, så jeg fant en grønn te som jeg liker. Siden da har jeg oppdaget at selv svart te eller chai forårsaker angst, men en ristet integrert riste (Gengaicha) er et perfekt beløp.

A’En annen god ting er at jeg lagret! Jeg likte aldri ren kaffe, men min frie espresso kjøttmelk og organisk melk forbruker en betydelig mengde penger.

Det funket?

Jeg følte meg umiddelbart bedre.

Grønn te og matcha mot kaffe generelt, grønn te har ca 30-50 milligram (mg) for 8 gram. Server mens øyeblikkelig kaffe har alt fra 27 til 173 mg per del. Mengden koffein i grønn te kan også variere avhengig av kvalitet, merke og # 8217; tealder.

Følsom

Del på PinterestIndia K., 28 år, Markedsføringskonsulent

Fordi de stopper:

Jeg stoppet fordi jeg tok et homøopatisk middel som hindret meg i å drikke meg, men jeg likte det ikke.

Kaffeutskifting:

I disse dager drikker jeg hovedsakelig svart te (ofte Assam eller Darjeeling) og av og til matcha.

Det funket?

Nå som # 8217; jeg avbrutt, føler jeg meg veldig bra: Kaffen ville gjøre meg nervøs og overstimulert. Jeg vil aldri drikke den igjen.

Sara Murphy, 38, forfatter og utgiver

Fordi de stopper:

Jeg fulgte en deletion diett i ca 6 måneder, og kaffen var den eneste maten eller drikke som fikk meg til å føle meg dårlig når jeg innlemmet igjen i mitt liv.

Kaffeutskifting:

I dag drikker jeg utelukkende svart te, jeg liker ikke smaken av hvitt eller grøntområder. Siden jeg alltid har elsket te, kutter jeg kaffe.

Det funket?

Jeg vil ikke si at å slutte å røyke ga meg uventede fordeler, siden jeg forventet magesmerter og fordøyelsesbehov forsvant en gang å stoppe å drikke kaffe. Det synes heller ikke å miste en dose koffein.

Folk foreslo å se etter en lav surhet kaffe og sørg for å drikke bare på en full mage, men jeg savner ikke kaffen nok til å gjøre det. Også, min favoritt arbeid kaffe er faktisk en tebutikk med en meny på 80 sider, så det er utrolig enkelt å holde fast med en kopp i stedet for en cappuccino!

Men det vil være i Italia om noen uker, så det kan være interessant & # 8230;

Noen væske med null koffein

Del på PinterestStefani Wilkes, 27 år gammel, freelance deltid

Fordi de stopper:

Jeg stoppet kaffe fordi han forstyrret mine stoffer. Jeg har BPD (Borderline Disorder of Personality), så det ville ha en innvirkning på min angst som fikk meg til å irritere, noe som fikk meg til å svinge mellom Statene D & # 8217, Soul eller Bli irvriffoled.

Kaffeutskifting:

I disse dager har jeg vann, juice, cannabis, brus uten koffein, praktisk talt alt som har null koffein, unntatt sjokolade. Jeg spiser fortsatt sjokolade.

Det funket?

Jeg føler meg mye bedre siden jeg stoppet!

Øl

Del på PinterestNAT Newman, 39, Manager of Operations

Fordi de stopper:

Merkelig, en morgen jeg bokstavelig talt våknet opp og jeg kunne ikke lenger bære lukten. Nå lukter det meg som et kjølig røvhull, og jeg har ingen anelse om hvorfor.

Kaffeutskifting:

Jeg drikker ikke lenger kaffe, men ikke # 8217; Jeg erstattet med noe & # 8211; Jeg sluttet bare å drikke det.

Det funket?

Han gjorde ingen forskjell i mitt liv, selv om det er vanskeligere å finne noe å bestille når jeg går til baren.

I dette tilfellet antar jeg at du har erstattet kaffe med øl (og ja, jeg er notert at jeg drikker øl klokken 10.00). Jeg vil aldri drikke den igjen? Det avhenger av denne merkelige reaksjonen alle’lukt endringer.

Øl mot kaffe Noen mikrobryggerier produserer øl med gresset, som naturlig inneholder koffein, men mengden koffein er ukjent. Generelt inneholder de fleste øl ikke koffein. Faktisk, filen FDA anser alkoholholdige drikker som inneholder koffein A & # 8220; ikke-sikker mat additiv & # 8221;.

Rå kakao

Laurie, 48, forfatter

Fordi de stopper:

Jeg kutter kaffe av medisinske grunner.

Kaffeutskifting:

I stedet for min morgenkopp, forbereder jeg smoothies med rå kakao.

Det funket?

De er gode, men mangelen på koffein gjør at jeg aldri vil komme opp fra sengen fordi jeg ikke har samme mengde energi jeg hadde med kaffe.

Blant de positive sidene ser huden min bestemt seg bedre. Når det er sagt, har jeg definitivt tenkt å gå tilbake til kaffen i fremtiden.

Kaldt kalkun eller sukker

McBride Catherine, 43 år gammel, Medisinsk forskningsredaktør for Universitetet

Fordi de stopper:

Legen min fortalte meg at jeg overdriver med koffein, og det er derfor jeg stoppet.

Jeg kjempet med anemi og koffein, kompromitterer kroppens kapasitet for å absorbere jern fra mat, så jeg trengte å forandre seg.

Kaffeutskifting:

Jeg har egentlig ikke en kaffe erstatning. Legen min fortalte meg at å drikke mye koffein gjør vondt, så jeg prøvde å lytte til kroppen min og sove.

Fra tid til annen vil jeg bruke sukkeret til å trekke meg opp når jeg trenger det.

Det funket?

Noen ganger føler jeg meg mindre produktiv, mindre i stand til å kontrollere energinivåene mine, men jeg sover også mye bedre og er mye mindre irritabel. Jeg kan ikke forestille meg at jeg aldri vil gå tilbake.

Cailey Thiessen, 22, Oversetter

Fordi de stopper:

Jeg liker ikke følelsen av avhengighet eller hodepine hvis jeg en dag jeg ikke tar kaffe.

Kaffeutskifting:

Ingen

Det funket?

Jeg kutter kaffe et par ganger, men til slutt fortsetter du å ta det tilbake. Lang sikt, etter noen uker føler jeg meg vanligvis mer våken samlet, selv om jeg i de første eller to uker har alltid sterk hodepine. Imidlertid har jeg ikke opplevd mange fordeler i tillegg til å slutte.

Jeg er ferdig for å føle meg mer eller mindre det samme og gjenoppta kaffe fordi jeg elsker smak. Det er en så integrert del av mitt program å nippe til en kopp kaffe om morgenen. Te ser ut som en ettermiddagsdrink.

Klar til å gå uten kaffe?

Hvis du er klar til å ta det store skrittet, er det viktig å vite at begynnelsen du kan oppleve noen ubehagelige bivirkninger.

Selvfølgelig, hvor lett det er eller vanskelig din post-kaffe periode, avhenger av hvor mye du er en god kaffedrikker og hva du erstatter din morgen øl.

Tross alt kan koffein skape avhengighet for noen, og deretter kutte den kalde kalkunen er ikke alltid lett. I hvert fall ikke umiddelbart.

Gå til grønn eller svart te kan hjelpe deg med å holde deg litt i løpet av overgangen.

Og hei, husk at disse bivirkningene er midlertidige og vil forsvinne når du kommer fra # 8217;.

Jennifer er fortsatt en utgiver og forfatter med undertekster i Vanity Fair, Glamour, Bon Appetit, Business Insider og mer. Skriver mat og kultur. Følg den opp Twitter.