9 Oppskrifter for lavkarbohydrat snacks

Du kan leve en lav livsstil av karbohydrater for å gå ned i vekt eller for å håndtere helsen din. Uansett hva dine grunner til å spise lavt i karbohydrater er, er det viktig å finne de riktige snacksene for din matplan. Alle’Start kan være vanskelig å oppfinne velsmakende snacks eller finne sunne alternativer til supermarkedet. Bevæpnet av de riktige oppskrifter, kan du forberede snacks og munch måltidene med sikkerhet.

Forslag til valg av lav karbohydrat snacks

En god lav karbohydrat snack har maksimalt 15 gram karbohydrater per porsjon. Mange pre-pakket snacks er rike på sukker, natrium, mais sirup med høyt fruktoseinnhold, kunstige ingredienser og usunne fettstoffer. Du bør sikte på å holde deg i den anbefalte avisen orientering Mindre enn 2300 milligram natrium om dagen. Når du forbereder snacks, sjekk ingrediensene.

Noen ideer for ferdigpakket snacks og lavt i sunnere karbohydrater er:

 • Okra i saltlake
 • oliven
 • Stekt kikærter
 • Tørr ristet edamame
 • konvulsiv

Å lage en matbit med organisk mørk sjokolade som inneholder minst 70% kakao er en sunnere måte å tilfredsstille ditt ønske om søtsaker.

Begrenser forbruket av kunstige søtningsmidler og sukkerholdige alkoholer, fordi noen kanskje ikke er lave i karbohydrater. Noen mennesker kan også oppleve fordøyelsessvirkninger fra disse matvarene.

Snackalternativer med lav karbohydrat klar

Noen lave karbohydrat snacks er enkle å forberede uten oppskrift som:

 • Kokte egg
 • Guacamole med kulrotiner
 • Selleri med peanøttsmør eller mandelsmør
 • Rå grønnsaker med gresk yoghurt ranch saus
 • Spunnet pasta oster
 • ricotta-ost
 • valnøtter

Hvis du er klar til å lage mat på kjøkkenet, siktet vi på Internett for noen av de beste lave karbohydrats snacks. Hvis du ser noe du liker, lager du et stort spill. På denne måten vil du ha mye på fingertuppene for å tømme munchies når de streiker.

1. Blomkål hummus

Del på Pinterest

Denne hummusen er ferdig med blomkål i stedet for kikærter. Den har alle de andre tradisjonelle ingrediensene i # 8217; hummus, inkludert Tahini, sitronsaft, hvitløk og olje d’oliven. Med hjelp av en kjøkkenrobot blir denne oppskriften raskt realisert. Prøv denne hummusen med stykker av rå pepper, gulrotiner og selleri. Det er også en «utmerket alternativ til majones på lavt karbohydrathus. En ¼ kopp del inneholder ca. 3 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

2. Krydret krøllete kål chips

Del på Pinterest

Kale chips er fasjonable i disse dager, men mange oppskrifter er insipid. Denne oppskriften bringer bodied svart kål chips med pulverisert chili pepper, cayenne pepper, cumin, hvitløk pulver og avokado olje.

Kale er ikke bare lavt karbohydratinnhold; Det er også en’utmerket fiberkilde, vitamin K, vitamin A og vitamin C. Hold D’øye sjetongene under matlaging for å sikre at det ikke er murstein. Hver del av svarte kålflis inneholder 8 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

3. Alle hunder bagels

Del på Pinterest

Denne oppskriften fjerner pølser med høyt karbohydratinnhold for en hjemmelaget bagel med ost. L’Bagel Wrap er laget med mandelmel, kokosnøtt mel og krydder. C’Er forberedelsesarbeidet involvert med denne oppskriften, men ikke la deg motvirke. Prøv disse bagelhundene til lunsj eller en lett middag. Hver hund bagel har 8 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

4. Peanøttsmør Kjeks og epler uten matlaging

Dette er ikke oppskriften til bestemorens peanøttsmør kjeks! Er en blanding av naturlig peanøttsmør, hakkede peanøtter, havre, linfrø, blåst risblandinger, flak d’havre, krydder, tørkede epler og kokosnøttolje. Den endelige berøringen er en hvit sjokolade glasur. Disse informasjonskapslene er barnas lek, siden matlaging ikke er nødvendig. Hver kjeks inneholder 10.2 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

5. De enkleste brødpinner noensinne

Flytt til breadsticks med høye karbohydrater basert på hvitt mel! C’er en ny grissino i byen, og du vil aldri tro på hva som er gjort. Denne unike oppskriften kombinerer hakket kyllingbryst, revet mozzarella og krydder for å lage & # 8220; breadsticks & # 8221; høyt protein med bare 0.5 gram karbohydrater hver.

Få oppskriften!

6. Asparges innpakket i Tyrkia på grillen

For denne oppskriften er aspargeslansene pakket inn i det skruet kalkun kjøttet, sprinklet med grillsaus og bakt. Resultatet er en bit med lave karbohydrater av røkt delikatesse. I tillegg til å være lav i kalorier og fett, er asparaguser en god kilde til vitamin A, vitamin K og folsyre. Hvert asparges spyd har bare 28 kalorier og 1 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

7. Svart kålsalat med avokado og eple

Del på Pinterest

Denne veganske salaten kan forberedes på forhånd, så det er klart når du er. Den er laget med fersk krøllete kål, avokado, salt, sitronsaft, epler og ristede nøtter. For enkel transport, sett salaten i en glassburk og ikke glem en gaffel! Hver del inneholder 7 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

8. Vegan Guacamole

Del på Pinterest

A’utmerket oppskrift på guacamole bør være i esken for hver kokks oppskrifter. Denne lave karbohydrat-versjonen vil ikke skuffe. Avokado er L’hoved ingrediens. Pico de Gallo, hvitløk, havsalt og fersk limejuice Fullfør # 8217; sammen.

Avokadoer gir sunne monoumettede fettstoffer som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og hjerneslag. Hver del fra ¼ kopp guacamole inneholder bare 1.5 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

9. Deilige og næringsrike stekte gresskarfrø

Del på Pinterest

Ikke vent å skjære Halloween gresskar for å steke gresskarfrø. Jeg er en flott matbit hele året. Gresskarfrø er en god kilde til protein, magnesium og kalium. Steke av frøene forbedrer hasselnøttsmaken. Denne oppskriften krever kaster frø i oliven og krydder før steking. En ¼ kopp del inneholder 6 gram karbohydrater.

Få oppskriften!

Fortsett å lese: 12 Frukt og grønnsaker med lav karbohydrater »