9 Nyttige tips når du arbeider hjemmefra Triggers Depresjon

Å ha depresjon under en slags pandemi ser ut til å slite med en psykisk lidelse i den vanskelige modusen «8221;.

Del på Pinterest

Ikke c’det er virkelig en snill måte å si det på: depresjonen blåser.

Og siden mange av oss passerer til hjemmearbeid, kan denne større isolasjonen og fengselet faktisk forringe depressive symptomer.

Det er ikke det ideelle. Å ha depresjon under en slags pandemi ser ut til å slite med en psykisk lidelse i den vanskelige modusen «8221;.

Mens Covid-19-epidemien introduserer mange nye utfordringer (og mange ukjente), er det fortsatt å håndtere evner som vi kan appellere til å gjøre livet mer overkommelig.

Hvis du sliter med å jobbe hjemmefra uten å ødelegge humøret ditt, er det noen forslag til å gjøre ting litt og er enklere for deg (og hjernen din!).

1. Prioriterer små øyeblikk av glede

Jeg skjønner at dette kan være et irriterende råd. Hvis depresjonen rammer deg hardt i dette øyeblikket, er ideen om å inkorporere & # 8220; Joy ​​& # 8221; På dagen kan det virke rart eller absurd.

Men hvor det er mulig, ta små pauser til å strekke, se en morsom video, ta litt og pamper en katt eller lytte til en favoritt sang kan hjelpe deg med å føle deg mindre slitsomt å jobbe eksternt.

Det kan virke som om disse små handlingene ikke gjør mye forskjell, men den kumulative effekten kan ha større betydning enn du tror.

2. Rednings tomater!

Hvis du finner det vanskelig å minne deg om å lage pauser, bør du prøve tomatmetoden. Dette kan øke konsentrasjonen under arbeidet, samtidig som det forsettes en forsettlig plass for små pauser i løpet av dagen.

Teknikken i et nøtteskall:

  • Still timeren i 25 minutter og begynn å jobbe.
  • Når timeren slås av, ta en 5 minutters pause.
  • Så sett timeren igjen og gå tilbake til jobb.
  • Etter fire 25 minutters arbeidsøkter, bør din fjerde pause være lengre! (Ca 20-30 minutter.)

Det er alle typer apper som gjør denne praksisen mye enklere. Noen tillater deg å jobbe på denne måten med andre!

Gjør et forsøk og se hvordan produktiviteten øker (mens du gjør noen nødvendige pauser mens du jobber).

3. Kommer i kontakt med kollegaene dine over & # 8221;

Arbeidsmøter er ikke den eneste måten å komme i kontakt med kollegaene dine.

Du kan planlegge en videosamtale til lunsj sammen? Hva med en virtuell avtale med en kaffe? Du trenger ikke å gi opp den menneskelige forbindelsen i løpet av arbeidstiden, men du må være mer bevisst i programmeringen av tiden for dette.

Sosialisering med våre arbeidskammerater er en grunnleggende del å forbli mentalt sunn i løpet av uken, spesielt når du jobber hjemmefra.

4. Bli matet og hydrert

Det kan være lett å bli sugd i vårt arbeid og helt glem å spise og drikke vann.

Men fremfor alt i en så stressende tid, holder kroppen vår i rekkefølge måten vi opprettholder vårt støttede immunsystem og vår depresjon på Bada.

Et annet faglig rådgivning? Hvis du mister konsentrasjonen i løpet av dagen, ikke ta kaffe igjen. I stedet bør du vurdere å prøve en matbit først: Mange av oss mister konsentrasjon fordi vi ikke spiser tilstrekkelig og kaffen vil ytterligere undertrykke våre appetitt.

5. Vær mer medfølende med deg selv

De fleste skyter ikke med full kapasitet akkurat nå (eller, ærlig, hvor som helst i nærheten). En global krise pågår! Og dette betyr at svært få av oss vil være dermed produktive og over ting som vi kunne ha vært før.

Vær forsiktig med deg selv. I stedet for å holde en liste over ting å gjøre, kan du vurdere å legge til en liste & # 8220; laget av resultatene dine, store eller små, i løpet av dagen.

Det kan være lett å overbevise deg selv for ikke å ha gjort mye i en gitt dag, men å feire små seire kan hjelpe oss med å holde perspektivet.

Fremfor alt, husk at det er bra (og helt forståelig) at du kanskje har problemer på dette tidspunktet.

6. Begrense tiden som mulig på skjermen

Å fikse en skjerm hele dagen er allerede ganske slitsomt, så Com’er. Hvis det er mulig, kan det være nyttig å begrense skjermtid utenfor’arbeidstid og hyppige brudd på raskt å gjenopprette hjernen.

Med datamaskiner som tilbyr oss så mange distraksjoner på et gitt tidspunkt, kan mengden konsentrasjon som krever en betydelig innvirkning på oss. Det er viktig å nyte litt & # 8216; romslighet for å bekjempe digital tretthet som kan utlede av fjerntliggende arbeid, spesielt under selvlassen.

7. Oppdater arbeidsplassen din

I min siste artikkel om kampen mot & # 8220; Cabin feber & # 8221;, jeg analyserte noen forslag til å gjøre din boareal sunnere under L & # 8217;.

Noen forslag inkludert:

  • inkorporere planter
  • Jobber i nærheten av et vindu
  • Decluttering
  • eksperimentere med l & # 8217;
  • Prioritet til romslighet

Ja, selv en lavaslampe kan hjelpe ting til å føle seg litt og # 8216; mindre øde. Ikke nøl med å gjøre noen endringer: Når du isolerer deg selv, vil du sannsynligvis finne deg selv enda sensitiv for ditt miljø.

8. Reordinere skjermer!

Husk, det du ser når du får tilgang til datamaskinen, er fortsatt en del av din «8220; se & # 8221;.

Ta deg tid til å rydde opp skrivebordet, organisere bokmerke kort og erstatt skrivebordsbildet med noe mer oppløftende. Noen ganger de tingene de ser ut som «8220; Small & # 8221; De kan legge til alle’bakgrunnsangst vi føler på en gitt dag.

9. Søk etter ekstra støtte

Depresjon er en alvorlig tilstand, og som sådan er det viktig å ha tilstrekkelig støtte.

Denne rullestolen av lavpristerapeutiske alternativer er et flott utgangspunkt, og mange har telecapyalternativer. Tenk tilbake til min terapi Den har både terapeuter og psykiatere tilgjengelig for brukere, hvis narkotika er noe du kanskje vil vurdere.

Hvis du har et forhold til din leder eller en menneskelig ressurs profesjonell i arbeidet ditt, kan du også kontakte profesjonell støtte. Dette kan inkludere L’justering av forventninger eller arbeidstid eller definisjonen av strengere grenser på hvilke prosjekter du mener og ikke forplikter seg til akkurat nå.

Husk at mens depresjon og # 8217; Selvisolering kan få deg til å føle deg alene, du er ikke alene i det du lever.

Ikke nøl med å se etter ekstra hjelp hvis du trenger det, spesielt nå, det er usannsynlig at du bare finner en person som ikke ville ha nytte av ekstra støtte.

Sam Dylan Finch er en utgiver, forfatter og digital media strateg i Bay-området i San Francisco. Er leder av redaktøren av psykisk helse og kroniske sykdommer på Healthline. Finn det opp Twitter Og Instagramog finn ut mer om SamdylanFinch.com.