9 måter å hjelpe med å håndtere humøret med ADHD

Alle står overfor # 8217; angst, sinne og # 8217; utålmodighet fra tid til annen, men underskuddsforstyrrelsen av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD) har en tendens til å forsterke de følelsene. I noen tilfeller kan stemningsendringene forstyrre arbeidet ditt, familielivet eller vennskapene dine, noe som kan få deg til å føle deg maktløs eller demoralisert. Tydeligvis er dette ikke måten å leve livet ditt.

Narkotika for ADHDS kan være svært nyttige når det gjelder konsentrasjon, angst og svinger av humør, men det er ikke en universell omsorg. Tross alt, L’ADHD manifesterer seg på forskjellige måter og kan være vanskelig å få den riktige dosen for å bekjempe dine spesielle symptomer.

Hvis du finner ut dine stater D’sinnet, har det beste på deg, det kan være på tide å konsultere en psykiater for å undersøke videre. Men du kan gjøre mye på fritiden din for å balansere ditt ustabile temperament. Her er ni forslag til umiddelbart å administrere mesterskapet D’humør:

1. Programtid for å lufte

La følelsene og reaksjonene gjenoppbygge alle «interiøret som er ubeleilig og vil trolig ende dårlig. I stedet, dedikere tid hver uke & # 8211; eller hver dag, om nødvendig & # 8211; Å slippe av med en «morsom og energisk aktivitet.

Balla Lytte til høy volummusikk, se på en «8217; intens sportskamp eller delta i et treningsstudio i ditt lokale treningsstudio. Alt som fungerer godt som anti-stress vil gjøre trikset.

Selv om ventilasjon eller frustrasjon er grunnleggende, er det også viktig å tilbringe tid til å være rolig. I begge tilfeller vil bokstavelig talt programmering hjelpe deg med å respektere planen og ikke føle seg skyldig i å ta litt tid for deg selv.

2. Arbeid for å flytte oppmerksomheten din

Når du har tatt regnskapet med dine følelsesmessige lunger, kan du fokusere på å overvinne oscillasjonen av stemningen i stedet for hvorfor det skjedde. Ikke kast bort tiden å skylde deg selv eller noen andre. Heller, lære strategier for å hjelpe problemet med å bruke raskere.

Ta vane med å dedikere en aktivitet på 8217, når humøret ditt endres. En bok, et videospill eller en samtale kan være tilstrekkelig til å trekke deg ut av din psykologiske tumult. Minner deg selv (høyt, om nødvendig) at denne staten D’sinnet vil passere, og det er bedre å vente i stedet for å prøve å analysere det.

3. Forbered deg på dagene når du får bluesen

For mange mennesker med ADHD kan en spennende eller vellykket hendelse føre til deprimerende konsekvenser. Det kan virke rart, men når stimulansen har gått og utfordringen er over, kan folk med ADHD miste konflikt og bytte til’andre emosjonelle ekstreme.

Å vite at dette kan skje, kan du forberede deg på bluesen som holder noen nyttige distraksjoner på fingertuppene. Forbered en liste over positive venner og optimister for å ringe når du trenger et passasje og holde favorittfilmene dine på fingertuppene.

Det er også en god ide å lagre pose eller # 8217; utstyr for øvelser foran døren for å være klar til å reise eller gjøre et treningsstudio hopp og forbedre humøret ditt så snart du trenger endorfinutladning.

4. Ta kontroll over din & # 8220; Hyperfocus & # 8221;

L’ADHD er ofte forbundet med en varighet av # 8217; veldig kort oppmerksomhet, men det er ikke helt nøyaktig. Tilstanden innebærer en uregulert kapasitet av oppmerksomhet, som kan manifestere seg på en svært motsatt måte. Barn og voksne med ADHD konsentrerer seg noen ganger veldig intensivt om ting & # 8211; Og dette kan være en velsignelse eller en forbannelse.

Lær å bruke den hyperfokus Til din fordel, i stedet for å la deg bli drevet til en følelsesmessig grøft. Når det dårlige humøret foregår, kontakt din lidenskap, om det er arbeid eller hobbyer. Finn måter å gjøre leksene dine rundt deg mer engasjerende, slik at du kan kvitte deg med din følelsesmessige last og bare nyte det du har foran til stemningen er igjen.

5. Trene ofte

Når du blir aktiv, hold deg balansert. Selv om utfordrende konkurransedyktige øvelser og konkurransedyktig sport kan stimulere energi og aggresjon, vil endorfiner utgitt nesten umiddelbart øke humøret ditt. Få terapier kan eliminere stress, brenne frustrasjon og gjenopprette konsentrasjon så mye som en vanlig trening.

Hvis du ikke kan legge inn en komplett rutine hver dag, ikke fortvil. Studier viser at selv korte treningsøkter i løpet av dagen kan føre til resultater som ligner på en lang treningsøkt. Finn en øvelse eller, bedre ennå, forskjellige aktiviteter du virkelig liker, og at du kan gjøre det enkelt og ofte.

6. Sett humor i første omgang

Når du kan le på deg selv, vil du ikke være sint i lang tid. Lær å ta feilene dine og gjøre narr av ADHD-feilene, er et stort skritt mot bedre relasjoner og en lykkeligere livsstil.

L’Impulsivitet, L’Hyperaktivitet og uorganisering kan forverres, men kan også være fôr av vitser. Selvfølgelig kan ikke alle feilene eller bør være sporet & # 8211; Du må ta ansvar for dine handlinger & # 8211; Men når du kan understreke dine feil, vil du oppdage at folkene rundt deg er mye mer inkluderende og overbærende.

7. Vurder en endring i kostholdet

Menyen din kan ikke nødvendigvis endre din personlighet og dine følelser, men noen ingredienser kan ha større innvirkning enn bilder. Mat tilsetningsstoffer og konserveringsmidler bør være de første som forsvinner.

Mange leger og ernæringsfysiologer er enige om at kunstige fargestoffer og noen matmodifikatorer (dvs. MSG) kan være skadelig for atferd, spesielt for barn.

Du kan bedre balansere blodsukkernivået, så vel som å holde hormonene stabile, med en diett rik på grønnsaker med høy fiber, helkorn og magert protein for å holde deg full og energisk lenger. Husk at enkle sukker og karbohydrater (som hvitt brød, ris og poteter) kan øke blodsukkeret og i sin tur påvirke humøret ditt.

8. Sett et solid søvnprogram

Sov godt er like viktig som å spise godt, noe som betyr at du må ta søvnrutinen veldig alvorlig. De fleste tror at staten D’sinn, energinivåer og til og med l’appetitt er mye bedre etter en god natts søvn.

En streng søvnrutine er den beste løsningen for å hvile og regenerere øynene dine. Gå til sengs på samme tid hver natt og ikke hold elektroniske enheter i soverommet. Hold din lavprofilkveldsrutine, slik at du enkelt kan gå til veien for å sove: en lysavlesning før du går i seng kan senke tankene dine og hjelpe deg med å sovne før du merker.

9. Komplimentert med andre

ADHD kan absorbere mye oppmerksomhet, og det er lett å legge inn en selvkritisk syklus og besettelse med små bekymringer. Prøver å komme seg ut av den syklusen ved å kontakte folket rundt deg.

Lær å legge merke til andre og empati med sine tanker og følelser kan ta litt & # 8216; av praksis, men det er verdt fritid og oppmerksomhet. Når du kan fokusere på de positive aspektene av andre, kan det hjelpe deg med å distrahere deg selv fra dine følelser, så vel som å hjelpe deg med å bygge relasjoner i prosessen.

Det er viktig å innse at du har mye strøm når det gjelder hvordan du skal administrere ADHD. Ikke la verden sjekke deg og hva du har å tilby. Når du lærer å forsvare deg selv, kan du oppdage at ikke bare din tillit er å forbedre, men at dine stater d’sinn og interaksjoner er enklere å administrere.

Symptomer på’ADHD kan lignes på andre forhold, for eksempel bipolar lidelse. Hvis du finner sterke svinger av humør, snakk med legen din for å se hva du kan gjøre og sørg for at du har en korrekt diagnose.

NewLifeoutLook Målet er å styrke folk som lever med kronisk psykisk helse og fysisk helse, og oppfordrer dem til å omfavne et positivt perspektiv til tross for uheldig omstendigheter. Deres artikler er fulle av praktiske tips fra folk som har direkte erfaring med ADHD.