9 måter å bli forelsket i deg igjen

Del på Pinterest

Det er fortsatt lite tid på de hektiske dagene: du er lei av å binde sønns sko snørebånd, huske å bringe søtsaker til kollegas bursdag og tilby deg frivillig til å bli med i en annen komité. Men hvis en liten tid har gått forbi; av tiden fra’Siste gang du gjorde noe søtt for deg selv, er det på tide å prioritere # 8217;!

L’Kjærligheten påvirker virkelig alt, fra de som går ut, for hvordan du blir oppfattet på jobb, hvordan kan du håndtere når barn legger grensene dine hjemme. Det er gunstig for din mentale helse, så du trenger ikke å føle deg skyldig for å ha dedikert tid til deg selv. Planlegger å tilbringe tid, oppmerksomhet og hengivenhet til den viktigste personen i livet ditt. Gi deg selv en seriøs omsorg for deg selv og lær å kjenne deg enda bedre. Her er ni kreative ideer om hvordan du starter.

1. Gjør deg selv på en tur alene

Trips alene er fasjonable på dette tidspunktet for en god grunn. Fordelene med å reise alene er store! Ikke bare kan du gjøre akkurat det du vil ha uten å forhandle med en reiseselskap (søt frihet!), Men du kan også reise til rytmen din. En tur alene kan være akkurat det du trenger for å komme seg ut av ditt komfortområde. Det gir deg også plass til å utforske verden og deg selv. Du vet aldri hva du kanskje oppdager. At du kan håndtere en natt ute eller tre måneder alle’utenlandske alene, det vil sikkert være en’utrolig eventyr.

2. Stearinlys middag for 1 person

Ta ut de vakre rettene og dine favorittlys: Det er på tide å gjøre alt. Og det er bare for deg. At du kommer ut eller bor hjemme, nyt favorittmatene dine og nyt hver bit. Ikke c’det er nødvendig å skynde seg. Bekymrer deg, noe som betyr ingen skjermer eller distraksjoner. I stedet, prøv å koble deg til deg selv og bli for øyeblikket.

3. Stille tilbaketrekking

Hvis du bor alene med deg selv, er skremmende, eller hvis du ikke kan slutte å snakke om hvor vanskelig det ikke ville snakke, kan det være et stille retrett for deg. De fleste uttakene guider deg gjennom meditasjon og andre øvelser for å løse kaos i tankene dine. Ikke c’det er press å utføre eller få venner: dette retrett er alt fokusert på tankene dine.

Hvis en guidet retrett ikke er i kortene, kan du selv gjøre det. Gå til Camping over natten et sted uten mobiltelefonservice eller slå av alle enhetene dine for et stille opphold. Uansett hva du gjør, bringer en dagbok og gjør deg klar til å tilbringe litt & # 8216; av tiden ser seriøst på innsiden.

4. Digital avgiftning

Mislikes! Studier viser at rulling av Facebook og Instagram trykker på deg. Det er for vanlig å sammenligne oss med de perfekte bildene med filteret vi ser. La oss flytte nesten 11 timer om dagen for å fikse en skjerm, og dette gjør oss ikke lykkeligere.

Det er på tide å komme seg bort og tilbringe litt tid (i virkeligheten). Prøv å gå fra # 8217; soloppgang ved solnedgang uten å se på en skjerm. Slå av telefonen og sett den i en skuff. Skjul fjernkontrollen. I stedet for å bla uten å tenke eller fange deg av Stranger, bevis på følgende:

 • Les en bok
 • Rengjør skapet ditt
 • Sip en fantasy kaffe stille
 • gå ut
 • Tilbring tid uten teknologi med venner

Du vil bli overrasket over hvor mye du vil føle deg hvile og avslappet på slutten av dagen. Enda bedre, dedikerer en’nå eller to fritid fra skjermen hver kveld før du går i seng. Du vil sove bedre og til slutt vil du ha litt & # 8216; av tid for deg selv.

5. Meditere

Den beste måten å bli kjent med deg selv, går inn i tankene dine. I motsetning til popular tro består meditasjon ikke av å stille dine tanker, men lærer heller å sikt dem og overvinne støy. Meditasjon kan hjelpe deg med å skaffe seg et nytt perspektiv, administrere stress og til og med forbedre humøret ditt. En enkel praksis med bevissthet kan bidra til å redusere betennelse og forbedre noen forhold som Hypertensjon og kronisk smerte. Det er mange fantastiske apper som hjelper deg med å komme i gang.

6. Unleashed

Du trenger ikke å forlate for å erobre Pacific Crest Trail alene som Cheryl Strayed. En kort tur, en natt tur camping eller en’eventyr med backpacker kan få deg til å gå inn i verden og oppleve nye opplevelser. Prøv å gå alene for å få mest mulig ut av turen til friluft.

7. Omfavne frykten

Alle’Start kan skremme deg litt & # 8216; men prøv å være modig og gjøre noe som er fysisk krevende eller utenfor ditt komfortområde. Noen alternativer inkluderer:

 • Følg gymnastikkleksjonen som skremmer deg
 • Lær å lage trapes
 • zip linje
 • Spill natten på den åpne mikrofonen
 • Skydive
 • Omfavne scenen av restauranten Karaoke

Uansett hva du gjør, bare forplikte deg selv. Ikke bare vil du ha et kraftig minne, men du vil også innse at du kan mye mer enn du tror!

8. Lev din favorittdag

Com’den perfekte dagen er for deg? Fra å våkne alle ting du gjør før du går til sengs, bortskjemt med en’hele dagen av alle dine favoritt ting. Gi maksimum med maten du elsker, filmen som fyller ditt hjerte og hobbyer som gjør deg veldig glad. I dag er din dag. Hvordan kvinne og Tom ville si, «behandlet godt!& # 8221;

9. Finn tid til glede

Du trenger ikke en partner for å dra nytte av glede. Onani kan bidra til å bygge selvtillit, gjøre det lettere å sovne og forbedre sexlivet ditt. Kjenn kroppen din og hva du liker kan gjøre sex med en enda mer behagelig partner.

Bunnlinjen

Akkurat som alle andre typer kjærlighet, # 8217; Selv kjærlighet må bli matet. Du tar vare på den andre hele tiden, så du bør ikke føle deg skyldig hvis du tar deg tid til deg selv nå og da. Hvis ingen av ideene som interesserer deg, prøv i det minste å fordype deg i en avslappende tank, gjør en massasje eller ta en yoga leksjon. Kjøp din favorittblomsterbukett eller dessert. Du fortjener det!