9 milde chatter på type 2 diabetes

Mens nesten 10% av amerikanerne har diabetes, C & # 8217, er mye feilinformasjon på sykdommen. Dette gjelder spesielt for type 2 diabetes, den vanligste formen for diabetes.

Her er ni myter på type 2 diabetes og fakta som sfate dem.

1. Diabetes er ikke en alvorlig sykdom.

Diabetes er en alvorlig og kronisk sykdom. Faktisk vil to personer med diabetes på tre dø for kardiovaskulære episoder, som et hjerteinfarkt eller slag. Imidlertid kan diabetes styres med tilstrekkelige narkotika og livsstilsendringer.

2. Hvis du er overvektig, får du automatisk typen 2 diabetes.

Å være overvektig eller overvektig er en alvorlig risikofaktor, men det er andre faktorer som utsetter deg for en større risiko. Å ha en familiehistorie av diabetes, som har høyt blodtrykk eller stillesittende, er bare noen av disse andre faktorene.

3. Trening når du har diabetes øker bare sjansene for å lide av et lavt nivå av blodsukker.

Ikke tro at bare fordi du har diabetes, kan du hoppe over treningen din! L’Øvelse er viktig for å kontrollere diabetes. Hvis du antar insulin eller et stoff som øker produksjonen av insulin i kroppen, må du balansere & # 8217, trene med medisinene og dietten. Snakk med legen din for å lage et treningsprogram som passer for deg og kroppen din.

4. L’insulin vil skade deg.

Insulinet er en livredder, men det er også vanskelig å klare for noen mennesker. L’Ny og forbedret insulin tillater en mye smalere glukosekontroll med lavere risiko for lavt eller høyt blodsukker. Test blodsukkernivået, men er den eneste måten å vite hvordan behandlingsplanen din fungerer for deg.

5. Å ha diabetes betyr at kroppen din ikke produserer nok insulin.

Personer med type 2 diabetes har generelt nok insulin når de er diagnostisert for første gang. L’insulin fungerer ganske enkelt ikke riktig. Dette betyr at insulin ikke forårsaker at cellene absorberer glukose fra mat. Til slutt kan bukspyttkjertelen slutte å produsere nok insulin, så de trenger injeksjoner.

De med prediabetet produserer ofte nok insulin, men kroppsceller er motstandsdyktige mot det. Dette betyr at sukker ikke kan bytte fra blod til celler. Over tid kan bukspyttkjertelen ikke produsere nok insulin for å holde blodsukkernivået i # 8217; Normal intervall. Dette kan gå gjennom prediabetet for å skrive 2 diabetes.

6. Diabetes krever at du gir deg skudd.

Mens injiserbare stoffer krever skudd, er det mange andre behandlinger tilgjengelig. Disse inkluderer insulinpenn, blodsukkermålere og orale legemidler som ikke krever injeksjoner.

7. Jeg vet alltid når sukkeret mitt er høyt eller lavt, så jeg trenger ikke å prøve det.

Du kan ikke stole på hvordan du føler når det gjelder blodsukkernivået. Du kan føle deg skjelvet, bedøvet og bedøvet fordi blodsukkernivået er lavt, eller du kan få en forkjølelse eller L & # 8217;. Du kan urinere mye fordi din glukose er høy eller fordi du har en [8217 blæreinfeksjon. Lengre du har diabetes, mindre nøyaktige de blir de følelsene. L’Enkelt måte å vite med sikkerhet er å kontrollere blodsukkeret.

8. Personer med diabetes kan ikke spise søtsaker.

Ikke C’Det er grunn til at folk med type 2 diabetes ikke kan spise søtsaker, så lenge de faller inn i et normalt matprogram. Prøv imidlertid å spise små porsjoner og inkludere med andre matvarer. Dette kan hjelpe deg med å redusere fordøyelsen. Svært søtet drikk og desserter fordøyes raskere og kan forårsake en rask økning i blodsukkernivået. Hvis spist i store mengder eller alene, kan søtsaker ødelegge blodsukkernivået.

9. Antar at insulin betyr ikke å måtte gjøre endringer i livsstilen.

Når den er diagnostisert for første gang, kan blodsukkernivået være tilstrekkelig kontrollert av diett, trening og muntlig medisiner. Til slutt kan imidlertid stoffene dine ikke være like effektive som før, og du vil sannsynligvis trenge insulininjeksjoner for å kontrollere blodsukkernivået. Forvaltningen av kosthold og # 8217; Fysisk trening med insulin er svært viktig for å holde blodsukkernivået i målområdet og for å unngå komplikasjoner.