9 kjente personer med spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser kan påvirke noen, fra tenåringsjenter til middelaldrende menn. Rundt 30 millioner Folk i USA har en matforstyrrelse, og dette nummeret inneholder mange kjendiser. Fortsett å lese for å lære om kjendiser som snakket med å la andre få vite med spiseforstyrrelser som ikke er alene og å oppmuntre dem til å søke hjelp.

1. demi Lovato

Demi Lovato har blitt en uoffisiell talsmann for unge kvinner med spiseforstyrrelser siden hun ble behandlet for bulimi og anoreksi i 2010. En gang han sa i A’intervju: Jeg bodde raskt og jeg skulle dø ung. Jeg trodde ikke’Jeg ville ha gjort kl 21. & # 8221; Frankrollemodellen fokuserer på helse og fysisk form som en del av gjenopprettingsprosessen. Bruk også sin treningsrutine for å hjelpe deg med å administrere din bipolar lidelse.

2. Paula Abdul

Da Paula Abdul begynte å danse alle 8217 år, begynte han å føle seg usikker på sin muskuløse struktur. Begynte å bing ned, forfølge og trene. Hun forklarte & # 8220; om han gjorde hodet på toalettet eller utøvde meg i flere timer om dagen, spyttet jeg mat og følelser.& # 8221; Til slutt ble han tatt opp til en mental helseklinikk i 1994. Han stole fortsatt på hjelp av ernæringseksperter og terapeuter. Abdul samarbeidet med National Eating Disorders Association for å oppmuntre unge kvinner til å søke hjelp.

3. Russell Brand

Russell-merkevaren kan være bedre kjent for dine opprørende uttalelser, men skuespilleren og komikeren snakket om hennes kamper med bulimi og # 8217; misbruk av tenåringsstoffer. Spiseforstyrrelser er mer vanlig funnet hos kvinner enn hos menn, men rundt 10 millioner Det er antatt at menn bare har spiseforstyrrelser i USA. I et intervju i & # 8217, sa merke: «Det var veldig uvanlig for guttene, ganske pinlig. Men jeg fant euforisk. & # 8221; Brand snakker nå om sin nøkternhet og veganisme og har bidratt til å øke midler til gjenopprettingsprogrammer fra narkotikamisbruk.

4. Lady Gaga

I 2012 avslørte Lady Gaga på hans lille monstre-nettsted for å ha slitt med anoreksi og bulimi fra 15217, alder på 15 år. Han publiserte sin vekst og vekttapssykluser og delte bilder. Hans fødte denne måten stiftelsen setter unge mennesker med ressurser for å hjelpe med kroppens bilde, mobbing, narkotika og alkoholproblemer og mer. L’Ingen profittorganisasjon eksisterer for å fortelle ungdom i vanskeligheter som ikke er alene og for å bidra til å skape en mer medfølende verden. Fortsett å oppmuntre alle problemer med kroppsbildet, sier: «Det er veldig vanskelig, men & # 8230; Du må snakke med noen & # 8221;.

5. Alanis Morissette

Sangeren Alanis Morissette sliter med anoreksi da hun søkte for første gang for å gå inn i # 8217; musikkindustrien. Han møtte ekstremt press som en ung kvinne i offentlighetens øyne. Morissette overskredet matforstyrrelsen og så en terapeut og snakker nå om sin praksis med bevissthet. Bemerket: Det store spørsmålet for meg om utvinning fra spiseforstyrrelser er: & # 8216; SO’er nøkternhet med mat?’& # 8221; Å gjennomføre en balansert livsstil, gjør det yoga, aviser og meditere.

6. Jordan yngre

Den berømte Blogger og Instagrammer Jordan yngre, også kjent som den balansert blonde, snakket i 2015 av hans vanskeligheter for å holde balansen som veganer. Denne typen matlidelse har et navn: ortorexia. L’Ortoressia er en rotete fôringsmodell med fokus på matvarer vi kan vurdere sunn og # 8220; Pure & # 8221;. L’Ortoressia er foreløpig ikke anerkjent som en klinisk lidelse fra psykologer, men denne typen uorden er stadig mer vanlig.

I en artikkel publisert av Refinetery29 skrev Youounger: «I stedet for å innrømme maten min fobi, kunne jeg bare si at det var for vanskelig å spise ute som en veganer. I mellomtiden har syklusen fortsatt: Jeg renset, jeg hadde for mye sult, jeg brøt meg selv og jeg spiste fast mat, jeg følte meg veldig skyldig, og jeg dedikert meg til en # 8217; andre renslighet, vanligvis lengre og lengre.

Yngre har endret navnet på bloggen hans og Instagram-kontoen fra den blonde veganet til den balansert blonde for å gjenspeile sitt nye søk på & # 8217 balanse. Han publiserte også en bok og post regelmessig på hans nåværende helbredelse.

7. Diana, Princess of Wales

Prinsesse Diana snakket offentlig om sine problemer med bulimi og selvstendig næringsdrivende i 1994. I sin offentlige tale sa han: «Jeg er sikker på at den endelige løsningen ligger i # 8217; individuelle. Men med pasientens hjelp og omsorg som tilbys av fagfolk, familie og venner, kan folk som lider av spiseforstyrrelser, finne en bedre måte å håndtere sitt eget liv og # 8220;. Hans modige tale om hennes matforstyrrelse og hennes personlige kamp ga mange mennesker motet til å begynne å snakke om hennes spiseforstyrrelser. Prinsesse Diana kjempet for å øke forståelsen av bulimi og bidratt til å øke bevisstheten om å spise lidelser.

8. Elton John

Elton John hadde en tumultisk historie om alkoholisme, narkotikamisbruk og bulimi. Han har gjennomgått et behandlingsprogram for narkotikamisbruk og bulimi. I mange år var det vanskelig for ham å gjenkjenne for å få et problem, men som han fortalte Larry King, & # 8220; så snart jeg sa disse ordene [& # 8216; Jeg trenger hjelp & # 8217;], jeg visste jeg ville bli forbedret, og jeg var fast bestemt på å forbedre. & # 8221; Han snakket også om hvor nyttig han var å vite at hans kjære venn, prinsesse Diana, kjempet med bulimi. Siden da har han omfavnet sin kropp, den seksuelle identiteten og livet. Nå konsentrerer det sin oppmerksomhet til sin familie og humanitære arbeid gjennom Elton John Aids Foundation.

9. Jane Fonda

Jane Fonda var en av de første kjente kvinnene å snakke åpent om spiseforstyrrelser. Avslørte at han kjempet med bulimi fra en alder av 12, med sykluser av binge, rensinger og restriksjoner. Fondates accps delvis som det ble oppdrettet for sin matforstyrrelse, og sa: «Jeg ble lært å tro at hvis jeg ønsket å bli elsket, måtte jeg være tynn og pen. Dette fører til mange problemer. & # 8220; Ledet en kampanje for å øke bevisstheten på # 8217; anoreksi og bulimi. Snakker åpent av hans tretti år med kamp mot spiseforstyrrelser, ble han en modell for kvinner i alle aldre.

Leter du etter hjelp

Spiseforstyrrelser har ikke alltid blitt adressert så åpent, men takket være disse vokale kjendiser, blir de i økende grad diskutert og forstått bedre. Det er viktig å søke hjelp hvis du eller noen du kjenner, kan du ha problemer. Å gjenkjenne uorden er det første skrittet for å finne hjelp.