9 kjente personer med hjertesykdommer

Hjerte- og berømmelsessykdom

Bare fordi kjendiser har penger til å ta kokker og personlige trenere betyr ikke at hjertesykdommer kan unngås. De kan være i stand til å holde seg i form og sunn, men hjertesykdom er arvelig. Hvis du har en familiehistorie om hjertesykdom, er det viktig å redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom som gjør fysisk trening, unngår tobakk og alkohol og unngår usunn mat.

Fortsett å lese for å lære om kjendiser som kjempet hjertesykdom.

Dick Cheney

Bildekilde

L & # 8217; Eks Vice President Dick Cheney har en lang historie med hjertesykdom. Hans helse har selv brakt spørsmål om det faktum at det var egnet fra et medisinsk synspunkt for å tjene på kontoret. Han led fem hjerteinfarkt fra # 8217; alder av 37, da han var en sterk røyker. Cheney har gjennomgått flere hjerteintervensjoner, inkludert en som har implantert en pumpe for å hjelpe sitt hjerte. Mottok en komplett hjertetransplantasjon i 2012.

Larry King

Bildekilde

L & # 8217; tidligere intervjuer av CNN Larry King har hatt et hjerteinfarkt og led en bypassintervensjon i 1987. Siden da fikk han en lisensplate fra # 8217; American College of Cardiology for sitt humanitære og veldedige arbeid relatert til hjertesykdom. I 2011 samarbeidet Larry King Cardiac Foundation med, slik at du tror du kan danse i en kampanje som oppmuntret dans som treningsskjema. Stående røyker, stoppet kongen sitt hjerteinfarkt og har siden holdt sine risikofaktorer under kontroll.

Bill Clinton

Bildekilde

L & # 8217; Tidligere president har gjennomgått kirurgi for å reparere de blokkerte arteriene to ganger. Han har også hatt en firedoble bypassintervensjon i 2004. Siden da har han mistet vekten og gjenopptok kontrollen over hans helse takket være en diett basert på bønner, belgfrukter, grønnsaker og frukt. Det ble oppfordret av ernæringseksperter for å unngå noe med en mor og et ansikt / # 8221;. De sa at dette var et effektivt kosthold for å reversere hjertesykdom og de fleste andre kroniske sykdommer.

David Letterman

Bildekilde

David Letterman, hvis far døde av et ungt aldersinfarkt, led en subtuplo bypassoperasjon i 2000. Et angiogram avslørte blokker i sitt hjerte, så han led at han hadde omdirigere blodstrømmen og redusere risikoen for et fremtidig hjerteinfarkt. Letterman fant ikke postoperative komplikasjoner og returnert til verten & # 8220; sen show & # 8221; Etter bare seks uker med konvalescens.

Elizabeth Taylor

Bildekilde

Skuespilleren Elizabeth Taylor døde i 2011 Alle & # 8217; alder av 79 for hjertesvikt. L & # 8217; Cardiac insuffisiens er en vanlig tilstand: 5 millioner amerikanere De lever med hjertesvikt. Taylor ble diagnostisert i 2004. Det var i stand til å klare sin tilstand i årevis. Mot slutten av livet hans begynte han å føle sine effekter mer akutte og begynte å bruke en rullestol.

Braxton-toner

Bildekilde

Sangeren Toni Braxton har oppdaget i 2004 for å ha høyt blodtrykk og perikarditt, en betennelse i hjertet av hjertet. Braxton saken viser at alle kan ha hjerte sykdom, selv de som er unge og fortsatt sunne. Sangeren, som hadde en stor suksess med & # 8220; a-break mitt hjerte & # 8221;, tar nå en beta-blokkering og fokuserer på å holde seg i form og aktiv. Selv selv saltet og fettstoffer, som forverrer sin tilstand.

Barbara Walters

Bildekilde

Selv om mange tror at hjertesykdom hovedsakelig slår menn, brakte Walters å lyse det faktum at i USA Det samme antall kvinner dø av hjertesykdommer hvert år som menn. I 2009 søkte Walters medisinske omsorg etter å ha hørt uvanlig trykk i brystet. Legene fortalte ham at han var i fare for et hjerteinfarkt og ble utsatt for en åpen hjerteoperasjon for å erstatte sin defekte aortasventil. Han kom tilbake til jobb bare fire måneder senere. Walters pensjonert fra ABC nyheter og «8220; visningen & # 8221; I 2014 etter over 35 år på tv.

Bret Michaels

Bildekilde

Reality Star, giftgitaristen og den dårlige gutten i årene og # 8217; 80 Bret Michaels har oppdaget at han hadde et hull i sitt hjerte i 2010, en tilstand som han deler 25 prosent av befolkningen i USA. Denne tilstanden er kjent som oval periode foramus. Etter å ha hatt en Hjerneblødning, har Michaels gjennomgått et mini-slag, også kjent som et forbigående iskemisk angrep (Tia). Legene tilskrives Warning Shot & # 8220; til sin notat kardial tilstand. Han led operasjonen for å reparere hullet i sitt hjerte i 2011.

Robin Williams

Bildekilde

Lovato comico og skuespilleren led en hjerteintervensjon i 2009 for å erstatte sin aorta ventil. Han kjempet med misbruk av stoffer i ulike øyeblikk av sitt liv og hadde en familiehistorie av hjertesykdom. L & # 8217; skuespiller Oscar-prisen dukket opp i italiensk 2011 Barbara Walters på hjertesykdom sammen med David Letterman, Bill Clinton og andre. Williams begikk selvmord i 2014 etter å ha oppdaget å ha demens fra lewy kropper.

Mer informasjon

Hvordan disse kjendiser demonstrerer, hjertesykdom ikke diskriminerer. Det er viktig, spesielt hvis du har en historie med hjertesykdom, trene endringer i den sunne livsstilen. Finn ut mer om hjertesykdom, hvis du er i fare og hvordan du gjenoppretter etter et hjerteinfarkt.