9 kjente personer med hjertesykdommer

Hjerte- og berømmelsessykdom

Bare fordi kjendiser har penger til å ta kokker og personlige trenere betyr ikke at hjertesykdommer kan unngås. De kan være i stand til å holde seg i form og sunn, men hjertesykdom er arvelig. Hvis du har en familiehistorie om hjertesykdom, er det viktig å redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom som gjør fysisk trening, unngår tobakk og alkohol og unngår usunn mat.

Fortsett å lese for å lære om kjendiser som kjempet hjertesykdom.

Dick Cheney

Bildekilde

L’Eks Vice President Dick Cheney har en lang historie med hjertesykdom. Hans helse har selv brakt spørsmål om det faktum at det var egnet fra et medisinsk synspunkt for å tjene på kontoret. Han led fem hjerteinfarkt fra # 8217; alder av 37, da han var en sterk røyker. Cheney har gjennomgått flere hjerteintervensjoner, inkludert en som har implantert en pumpe for å hjelpe sitt hjerte. Mottok en komplett hjertetransplantasjon i 2012.

Larry King

Bildekilde

L’tidligere intervjuer av CNN Larry King har hatt et hjerteinfarkt og led en bypassintervensjon i 1987. Siden da fikk han en lisensplate fra # 8217; American College of Cardiology for sitt humanitære og veldedige arbeid relatert til hjertesykdom. I 2011 samarbeidet Larry King Cardiac Foundation med, slik at du tror du kan danse i en kampanje som oppmuntret dans som treningsskjema. Stående røyker, stoppet kongen sitt hjerteinfarkt og har siden holdt sine risikofaktorer under kontroll.

Bill Clinton

Bildekilde

L’Tidligere president har gjennomgått kirurgi for å reparere de blokkerte arteriene to ganger. Han har også hatt en firedoble bypassintervensjon i 2004. Siden da har han mistet vekten og gjenopptok kontrollen over hans helse takket være en diett basert på bønner, belgfrukter, grønnsaker og frukt. Det ble oppfordret av ernæringseksperter for å unngå noe med en mor og et ansikt / # 8221;. De sa at dette var et effektivt kosthold for å reversere hjertesykdom og de fleste andre kroniske sykdommer.

David Letterman

Bildekilde

David Letterman, hvis far døde av et ungt aldersinfarkt, led en subtuplo bypassoperasjon i 2000. Et angiogram avslørte blokker i sitt hjerte, så han led at han hadde omdirigere blodstrømmen og redusere risikoen for et fremtidig hjerteinfarkt. Letterman fant ikke postoperative komplikasjoner og returnert til verten & # 8220; sen show & # 8221; Etter bare seks uker med konvalescens.

Elizabeth Taylor

Bildekilde

Skuespilleren Elizabeth Taylor døde i 2011 Alle’alder av 79 for hjertesvikt. L’Cardiac insuffisiens er en vanlig tilstand: 5 millioner amerikanere De lever med hjertesvikt. Taylor ble diagnostisert i 2004. Det var i stand til å klare sin tilstand i årevis. Mot slutten av livet hans begynte han å føle sine effekter mer akutte og begynte å bruke en rullestol.

Braxton-toner

Bildekilde

Sangeren Toni Braxton har oppdaget i 2004 for å ha høyt blodtrykk og perikarditt, en betennelse i hjertet av hjertet. Braxton saken viser at alle kan ha hjerte sykdom, selv de som er unge og fortsatt sunne. Sangeren, som hadde en stor suksess med & # 8220; a-break mitt hjerte & # 8221;, tar nå en beta-blokkering og fokuserer på å holde seg i form og aktiv. Selv selv saltet og fettstoffer, som forverrer sin tilstand.

Barbara Walters

Bildekilde

Selv om mange tror at hjertesykdom hovedsakelig slår menn, brakte Walters å lyse det faktum at i USA Det samme antall kvinner dø av hjertesykdommer hvert år som menn. I 2009 søkte Walters medisinske omsorg etter å ha hørt uvanlig trykk i brystet. Legene fortalte ham at han var i fare for et hjerteinfarkt og ble utsatt for en åpen hjerteoperasjon for å erstatte sin defekte aortasventil. Han kom tilbake til jobb bare fire måneder senere. Walters pensjonert fra ABC nyheter og «8220; visningen & # 8221; I 2014 etter over 35 år på tv.

Bret Michaels

Bildekilde

Reality Star, giftgitaristen og den dårlige gutten i årene og # 8217; 80 Bret Michaels har oppdaget at han hadde et hull i sitt hjerte i 2010, en tilstand som han deler 25 prosent av befolkningen i USA. Denne tilstanden er kjent som oval periode foramus. Etter å ha hatt en Hjerneblødning, har Michaels gjennomgått et mini-slag, også kjent som et forbigående iskemisk angrep (Tia). Legene tilskrives Warning Shot & # 8220; til sin notat kardial tilstand. Han led operasjonen for å reparere hullet i sitt hjerte i 2011.

Robin Williams

Bildekilde

Lovato comico og skuespilleren led en hjerteintervensjon i 2009 for å erstatte sin aorta ventil. Han kjempet med misbruk av stoffer i ulike øyeblikk av sitt liv og hadde en familiehistorie av hjertesykdom. L’skuespiller Oscar-prisen dukket opp i italiensk 2011 Barbara Walters på hjertesykdom sammen med David Letterman, Bill Clinton og andre. Williams begikk selvmord i 2014 etter å ha oppdaget å ha demens fra lewy kropper.

Mer informasjon

Hvordan disse kjendiser demonstrerer, hjertesykdom ikke diskriminerer. Det er viktig, spesielt hvis du har en historie med hjertesykdom, trene endringer i den sunne livsstilen. Finn ut mer om hjertesykdom, hvis du er i fare og hvordan du gjenoppretter etter et hjerteinfarkt.