9 Husholdningsartikler for artrose

Husholdningsartikler Arbeidet for slitasjegikt?

L’slitasjegikt (OA) er en degenerativ sykdom. Behandlingen er basert på en kombinasjon av konvensjonell medisin og livsstilsendringer. Narkotika kan behandle smerte, men det kan være bivirkninger når du tar dem i det lange løp. Husholdningsartikler, Livsstilsendringer og naturlige rettsmidler kan bidra til å håndtere smerte eller med færre bivirkninger. Noen metoder kan til og med forhindre forverring av &.

Husholdningsartikler er ikke ment å erstatte din nåværende behandling. Men de kan gi mer lettelse for L’eller. Det er imidlertid viktig å diskutere hjemmets rettsmidler og endringer i livsstil med legen din før du prøver dem.

Varme og kalde pakker

Når det gjelder smerte, kan varme og kalde pakker være svært nyttige. De forårsaker ikke langsiktige bivirkninger av narkotika. Varmen er nyttig for felles stivhet og kaldpakker er det beste for leddsmerter.

Tabletter kan redusere muskelsmerter eller spasmer rundt en & # 8217;. Å lage en pakke kan være så enkel som å bruke et varmt eller kaldt håndkle.

For å lære mer: Hvordan lage en kald pakke »

Epsom saltbad

Epsom saltbad kan gi total lettelse, spesielt for ledsmerter. Magnesium i Epsom Salt kan hjelpe med betennelse og smerte. Du kan kjøpe Epsom Salt i apoteket. Disse badene er ganske trygge å bli tatt så lenge du vil i 30 minutter om gangen. Bruk 2 kopper Epsom salt i et varmtvannsbad ved en temperatur på ca. 102 ° F (38 ° C).

Salver og kremer for aktuell bruk

Du kan prøve aktuelle versjoner som et alternativ til orale benk medikamenter (OTC) som paracetamol og # 8217; ibuprofen. Disse gelene og kremer kan inneholde aspirin eller smertestillende midler til nummen smerte. Du kan bruke dem direkte på de berørte leddene. Disse produktene kan fungere godt for områder som ligger i nærheten av overflaten av huden, som knær.

Et annet aktuelt hjemmemedisin er capsaicin. Capsaicin er en sammensatt basert på krydret chili. Det fungerer best når det gjelder det for de vondtede leddene tre eller fire ganger om dagen. For å unngå utilsiktet øyne eksponering, vask hendene etter hver bruk.

Du kan også prøve andre salver som Tiger Balsam eller Horse Fôr. Snakk med legen din før du opplever en av disse produktene.

For å lære mer: The Best PainKnowledge Kremer for leddgikt «

Støtte enheter

Ulike typer assistanse-enheter kan tilby ekstra støtte uten behov for narkotika. De eksakte enhetene du velger, avhenger av de berørte leddene. Alternativene inkluderer:

 • Braces
 • Canes
 • Ta tak i eller ta tak i verktøy
 • Knee taping (Pass på at du viser deg først fra legen din eller fysioterapeut)
 • Skoinnsatsene

For å lære mer: Hva er den beste veilederen for OA? »

Naturlige rettsmidler

Naturlige rettsmidler øker i popularitet for forhold som L & # 8217;. Noen tror at de kan være tryggere fordi de har færre bivirkninger enn tradisjonelle stoffer.

Snakk med legen din om følgende naturlige rettsmidler. Herbal Supplements & # 8220; Natural & # 8221; De kan ha bivirkninger og samhandle med stoffene du kan ta. Sørg alltid for å kjøpe kosttilskudd fra en pålitelig kilde.

Grønn te: Anti-inflammatorisk drikke

Grønn te inneholder polyfenoler. Disse forbindelsene kan bidra til å redusere betennelsen og behovet for narkotika. Et studio i Forskning og terapi for leddgikt rapportert at grønn te har økt brusk beskyttelse.

På grunn av risikoen for leverproblemer og bivirkninger som følge av konsentrerte mengder, er det bedre å ta grønn te i moderasjon.

Ginger: Reduserer smerte

Oral ingefær er også kjent for å redusere smerte fra OA. Sekund 2015 Studio I # 8217; slitasjegikt og brusk, kan ingefæren ansatt på lang sikt til og med redusere risikoen for funksjonshemming knyttet til # 8217; eller. På grunn av risikoen for bivirkninger, Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse anbefaler å bruke ingefæren moderat som et krydder i stedet for tilleggsskjemaene.

For å lære mer: Forbered ingefærte for fordeler »

Den større risikoen for overdosering av ingefær er symptomene på avholdenhet. Ginger kan forårsake mage, diaré og halsbrannsforstyrrelser. Det kan også samhandle med reseptbelagte legemidler, for eksempel warfarin, fordi det er en antikoagulant (antikoagulant).

Curcuma (Curcumin): Behandler betennelsen, smerten og stivheten

Curcumin er den aktive forbindelsen av gurkemeie. Det er en del av ingefærfamilien, men kan hjelpe den’eller på forskjellige måter. utdanning vis at stoffet kan bekjempe inflammatoriske forbindelser. Det kan også bidra til å redusere smerte og stivhet under en forverring av # 8217; OA.

For behandling av leddgikt, Leddgikt fundament Anbefaler følgende doseringsalternativer:

 • Kapsler: fra 400 til 600 milligram opptil tre ganger om dagen
 • Root Extract Powder: Fra 0.5 til 1 gram, tre ganger om dagen

Hvis du tar gurkemeie, må du kanskje legge til svart pepper for å aktivere fordelene med gresset. Selv om Curcuma er generelt trygt, kan det forårsake kvalme og kan samhandle med blodfluidanter.

For å lære mer: Slik legger du til gurkemeie til kostholdet ditt »

Endringer i livsstilen

For lengre sikt, lettelse, er livsstilsendringer ofte effektive. L’Regular mosjon, et sunt kosthold og vekt vedlikehold kan bidra til å forbedre helsen og funksjonen til leddene. Over tid vil musklene som stabilisere leddene, styrke og beskytte mot skade.

Hold deg aktiv

L’Øvelse kan være vanskelig med vondt ledd. Men forblir aktivt kan redusere langsiktig smerte og til og med styrke musklene for å forhindre ytterligere skade på leddene. De Leddgikt fundament sier at øvelsen er den mest effektive ikke-farmakologiske behandlingen for å redusere smerte og forbedre bevegelsen i # 8217; slitasjegikt og # 8221;.

De beste typer øvelser for L’eller bruk en liten styrke, de forbedrer fleksibiliteten, tilbyr et aerobt element og er lav effekt. Alternativene inkluderer:

 • på sykkel
 • jeg svømmer
 • Tai Chi
 • Stående
 • yoga

Snakk med legen din før du starter en ny øvelse, spesielt hvis du ikke har vært aktiv før. Arthritis Foundation anbefaler 150 minutter med aerob trening hver uke med moderat intensitet. Du kan også starte med kortere treningsperioder og legge til tid som du blir sterkere.

For eksempel kan du begynne å gå i 10 minutter og gradvis øke hastigheten og varigheten av dine turer. Hvis du er ny i # 8217; trening, kan du prøve en liten smerte etter trening. Dette kan bety at du må ta en eller to dager med pause og deretter gjenoppta treningsregimet ditt. Ikke slutte å gjøre trening.

Spis mat kompatible med l’eller

Et balansert kosthold kan hjelpe deg å føle deg bedre og gå ned i vekt. Forskning viser at noen matvarer er spesielt nyttige for L & # 8217;.

Spise dette

 • brokkoli
 • sitrusfrukter
 • Fisk rik på omega-3 fettsyrer (tunfisk, laks, makrell)
 • Hvitløk (inneholder DialLil Disulfide, som kan redusere skade på brusk
 • grønn te
 • Lavfett Meieriprodukter (kalsium og vitamin D kan fremme helsen til ledd og bein)
 • valnøtter
 • Avokado Vegetabilske oljer, oliven, papir og valnøtter

På siden av medaljen kan noen mat forverre symptomene på # 8217; eller ved å øke kroppen betennelse.

Unngå dette

 • alkohol
 • Aspartam (kunstig søtningsmiddel)
 • salt
 • Sktianske og transfett
 • sukker
 • loff
 • ris

Hold en sunn vekt

Sekund Leddgikt fundament, Hvert pund kroppsvekt legger tilsvarende fra tre til seks pund på leddene. Vekttap kan gjøre mye for å lindre ledsmerter og forebygging av # 8217; eller. Dette kan også være nyttig for mennesker med eller knær og sider, siden disse leddene har mye vekt.

Når du skal se legen din

L’OA er en kronisk (permanent) tilstand uten omsorg. Behandle dine forhold og symptomene dine kan gjøre mye for å stoppe ytterligere skade på leddene. Endringer i livsstil og hjemmemedisiner kan fullføre behandlingsplanen. De kan også gi en ytterligere lettelse.

Selv om slike endringer kan gjøre en stor forskjell, er det viktig å vite når du trenger å konsultere legen din. Du må kanskje gjøre en avtale i tilfelle rehabilitering, hvis symptomene blir verre eller hvis den nåværende behandlingsplanen ikke hjelper. Legen din bør kontrollere smerte og felles stivhet for potensiell skade.

Finn ut mer: Behandlinger for slitasjegikt »