9 essensielle oljer for ryggsmerter og hvordan du bruker dem

Det anslås det om 80 prosent av amerikanerne vil oppleve ryggsmerter på et tidspunkt i livet. Avhengig av tyngdekraften, ryggsmerter og # 8217; betennelse som følger med, kan så svekkelige at du kan finne vanskelig arbeid, hobbyer og daglige bevegelser.

Akutt ryggsmerter (kortsiktig) kan be om hvile i sengen og smerte medisiner, men kroniske (langsiktige) tilfeller krever livsstilsendringer. En av disse løsningene kan være bruk av essensielle oljer.

De essensielle oljene er hentet fra blader, frø, blomster, frukt og bark av noen planter. Essensielle oljer brukes i aromaterapi eller fortynnet og anvendt lokalt. Klinisk forskning har vist at noen av disse oljene kan lindre ulike kroppsforstyrrelser, inkludert smerte.

De beste essensielle oljene for ryggsmerter

Med alle valgene av essensielle oljer tilgjengelig, kan det være en kilde til forvirring å vite hvilken de faktisk kan hjelpe med ryggsmerter. Følgende oljer kan hjelpe.

1. Peppermynteolje

Kanskje bedre kjent for hans nyanser mentolat, l’peppermynteolje er en av de mektigste analgetikaene i naturen. L’ren peppermynteolje har i det minste 44 prosent Pure Menthol-innhold, som har blitt mye brukt til smerten av en rekke kilder.

2. Vintergrønne olje

En nær slektning av peppermynte, L’Wintergreen Oil eier like analgetiske egenskaper. Spesielt vintergrønne Inneholder metylsalisylat, som ligner på aspirin. Snakk med en lege hvis du tar blodfluidisering eller andre stoffer, siden WintergreenGreen kan øke risikoen for blødning.

3. Citronella Oil

L’Citronella olje har blitt mye studert for sine antifungale egenskaper. En studie De betydelige antiinflammatoriske egenskapene har også evaluert i mus. Reduksjonen av betennelsen kan føre til reduksjon i smerte, men studier er nødvendig på & # 8217;.

4. Ingefærolje

Ofte brukt på kjøkkenet, har ingefær andre effekter utenfor krydderskapet. Hans mest bemerkelsesverdige fordeler er antiinflammatoriske egenskaper, som En studie av 2016 på # 8217; reumatoid artritt viste.

5. Lavendelolje

Å være en av de mest studerte og populære essensielle oljene, fungerer lavendel som en multifunksjonsolje for en rekke lidelser. Sekund til en klinisk revisjon, L’Lavendelolje kan bidra til å lindre hodepine og muskelsmerter. Disse fordelene kan også flytte til ryggsmerter.

6. Eukalyptus olje

Bemerket for sine anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, kan eukalyptusoljen ha smertestillende effekter på muskler og ledd. En klinisk gjennomgang av 2015 oppdaget at oljen lovet i behandlingen av lidelser som leddgikt, L’influensa og sår.

7. Romerske og tyske kamilleoljer

Mens kamille er bedre kjent for sine beroligende og beroligende egenskaper (grunnen til at mange mennesker drikker kamille når de er syke), er det essensielle olje Andre kjente fordeler. Disse inkluderer redusert muskelspasmer og generell betennelse. Vær forsiktig når du bruker kamille hvis du har en allergiallergi; Ambrosia, siden plantene kommer fra samme familie.

8. Rosemary Oil

Rosemary er mer enn bare et kjøkken gress. L’Rosemary Essential Oil har Klinisk bevist fordeler. Disse inkluderer smerte redusert av revmatiske lidelser og menstruasjonskramper. Disse antiinflammatoriske og analgetiske effektene kan også være nyttige for ryggsmerter.

9. Sandalolje

L’sandalolje inneholder antiinflammatoriske egenskaper. Disse effektene har vært studert for deres lignende effekter på benk-top-stoffer. Reduser tilbake betennelse med sandalolje kan også redusere smerte.

Slik bruker du essensielle oljer for ryggsmerter

Finn de rette essensielle oljene for ryggsmerter, er bare starten. Deretter må du vite hvordan du bruker dem riktig for ikke å ha kutan irritasjon eller andre bivirkninger. Essensielle oljer kan inhaleres i aromaterapi eller fortynnes og påføres på baksiden til toppen eller brukes på et bad.

Gjelder lokalt

Essensielle oljer kan brukes under en massasje eller rullet direkte på baksiden, men det er nødvendig å først fortynne dem.

Bland opptil 6 dråper din valgte olje med 6 ts en vektorolje, for eksempel jojoba eller olje D’oliven. Lag en oppdateringstest av din fortynnede olje på et lite lærområde. Etter 24 timer, hvis ingen irritasjon utvikler seg, er det sannsynlig at du enkelt kan bruke oljen på et større område i huden, som baksiden.

Påfør rikelig den fortynnede blandingen på baksiden, masser litt for større absorpsjon. Pass på at du vasker hendene dine før du berører ansiktet ditt, fordi du ikke vil irritere øynene dine. Også, sørg for at oljen ikke kommer inn i munnen.

Inspirere dem hele dagen

L & nr. 8217; innånding av essensielle oljer for smerte og # 8217; betennelse er en annen metode. Legg til flere dråper rene essensielle oljer ALL’vann i en diffusor og la den stå i drift hjemme eller på kontoret. Du kan legge til mer olje eller vann til høyttaleren i løpet av dagen etter behov.

Gjør et essensielt oljeinfusjonsbad

For ryggsmerter, kan et varmt og avslappende bad bidra til å lindre smerte og # 8217; betennelse. Som en bonus kan du også legge til fortynnede essensielle oljer til badevannet, og legge til 10 dråper Alle’rennende vann. Vær forsiktig med å gå inn og gå ut av tanken i tilfelle oljene gjør de glatte overflatene.

Bivirkninger og forholdsregler

Hvis det brukes som angitt, bør essensielle oljer ikke forårsake viktige bivirkninger. Hudutslett og irritasjon kan forekomme uten A’tilstrekkelig fortynning eller patch test før tiden.

Snakk med en lege hvis du er gravid, du ammer eller du har noen grunnleggende patologi. Husk at aromaterapi kan ha effekter på kjæledyr, barn og andre i området. Husk at essensielle oljer er ekstremt kraftige. Også, ikke ta dem i munnen og ikke bruk dem over eller i nærheten av øynene.

Andre hjemmemedisiner for ryggsmerter

Kompleksiteten til ryggsmerter krever en komplett behandlingsplan. Ikke bare bør du fokusere på # 8217; lindre smerter, men du vil også kjempe på # 8217; underliggende betennelse som kan bidra til ryggenes forstyrrelser.

Andre behandlinger inkluderer

  • Et anti-inflammatorisk kosthold
  • Grunnleggende øvelser for å bygge muskler og styrke for å beskytte ryggen
  • Is og varme terapi
  • massasje
  • fysisk aktivitet
  • Fysioterapi
  • gurkemeie for å redusere betennelsen
  • Yoga og andre øvelser som inkorporerer strekk og fleksibilitet

Ta bort

Vitenskapelig forskning og anekdotiske tester støtter i økende grad essensielle oljer for en rekke lidelser, inkludert ryggsmerter.

Det er viktig å bruke dem trygt for å unngå allergiske reaksjoner. De essensielle oljene er ikke en berøring for ryggsmerter. Du må implementere andre rettsmidler som øvelsen for å styrke ryggen din.

Kontakt lege hvis ryggsmerter fortsetter eller forverres behandlingen.