9 beste luftfuktere å ta tørr luft

Del på PinterestViviana Quevedo Design

Bor i et hus med for tørr luft kan forverre helsemessige forhold, for eksempel eksem, bihulebetennelse og GERD. Det kan også forårsake hudens overdreven hud.

L’luft for tørr er rett og slett irriterende selv når det gjelder å sove. En luftfukter kan være en enkel løsning for å gjøre ditt hjem sunnere og behagelig.

Mange forskjellige typer luftfuktere er tilgjengelige. Hvis du kjøper en luftfukter for stor for din plass, kan du skape for mye fuktighet og et miljø der mugg eller bakterier kan vokse lettere. For liten og du kunne ikke få fuktighetsnivået du trenger.

Vi har valgt noen av de beste varme og kalde tåkefuktere som du kan kjøpe i et bredt spekter av prisband.

Som vi valgte

Vi undersøkte følgende funksjoner:

  • Støynivå
  • Hvor lett er det å rengjøre hver enhet
  • Damputgangsinnstillinger
  • Sikkerhetsegenskaper
  • koste

Vi sjekket også brukeranmeldelser, produsentens garantier og produksjonspraksis.

Prisguide

Luftfuktere har et svært bredt prisklasse. Noen koster bare $ 5 for noen bærbare modeller, mens modellene for hele huset kan være $ 800 eller mer.

Enhetene i denne listen har en rimelig pris og i midten av det som er på markedet. Vi indikerte prisklassen for hver enhet som følger:

  • $ (mellom $ 25 og $ 49)
  • $$ (mellom $ 50 og $ 100)
  • $$$ (mellom $ 101 og $ 300)

Beste valg: Levoit

Levoit LV600HH Hybrid ultrasonisk luftfukter

For en luftfukter fra den moderate prisen har Levoit mange klokker og fløyter. Den har en tank med stor kapasitet som er i stand til å holde 1.5 liter D’vann. Dette gjør det til et godt valg for et større rom enn ca 750 kvadratmeter.

Her er noen andre fordeler:

  • Varmt eller kaldt tåke. Det kan produsere tåke både kald og varm, noe som gjør det til en «8217; praktisk mulig alternativ for bruk av hele året;.
  • Enkel sjekker. Et lettlest berøringskontrollpanel med fjernkontrollfunksjoner lar deg overvåke og endre miljøets fuktighetsnivå. C’er også en «8217; automatisk alternativ som velger for deg.
  • Enkel rengjøring. Denne luftfukteren er stille og enkel å rengjøre.
  • Klar for essensielle oljer. Hvis du elsker duften av essensielle oljer, vil du sette pris på diffusoren av essensielle oljer festet.

Hvis du har et lite rom, er det bedre alternativer der ute, men hvis du har en flott plass, vil denne luftfukteren gi deg et betydelig bang for pengene dine.

  • Pris: $$
  • Finn det på nettet.

Den beste luftfukteren for hele huset

En vifte drevet luftfukter åpen 700 i hele huset

700 modellen i Aprilaire er bygget nasjonalt. Kan spre opptil 18 liter d’vann en dag, fuktighet et godt bygget hus opp til 4,200 kvadratmeter. En innebygd vifte suger varmluften direkte fra ovnen og legger til fuktighet før Dell & # 8217;. Denne enheten krever ikke utslipp til arbeid.

Du kan velge mellom en manuell eller automatisk type kontroll. En ekstern temperatursensor er inkludert. Mange brukere oppdager at denne enheten kan føre til ca 35% fuktighet. Noen mennesker l’de fant det enkelt å installere, mens andre har angitt å ønske å ringe fagfolk.

Betraktninger: Denne luftfukteren er installert direkte i HVAC-systemet i ditt hjem. Du kan velge å installere den alene eller leie en profesjonell. En HVAC eller en kanalisert luftfukter kan bety tid eller ekstra penger i tillegg til prisen på # 8217;. Hvis du vil øke den generelle fuktigheten i hele ditt hjem, kan du snakke med en HVAC-entreprenør for å diskutere alternativene.

  • Pris: $$$
  • Finn det på nettet.

Den beste kaldt tåkefuktighetene for små og mellomstore miljøer

Homasy Cool Mist Luftfukter

For A’mellomstore enheter og kompakt design, har denne luftfukteren en betydelig motstandskapasitet. Ideell for små miljøer.

Den har et 3/4 gallonreservoar og kan fungere fra 12 til 24 timer, avhengig av «8217; innstilling. Brukere som justerbar tåkutgangsfunksjon og # 8217; 360 graders roterende dyse. Et glidende håndtak gjør det enkelt å løfte og bære fra ett rom til … andre.

Det er også super lett å rengjøre, takket være en’veldig bred åpning på toppen. Andre funksjoner inkluderer en automatisk nedleggelse og et rødt LED-lys som lar deg vite når enheten er nesten tom.

Betraktninger: Det er sannsynlig at vanntanken; vann skal fylles daglig. Noen brukere har oppdaget at det ikke var så stille som de ønsket, mens andre sa at det var støy etter noen få måneder med bruk.

  • Pris: $
  • Finn det på nettet.

Luftfukter med kaldt ultralyd Mistet Mistare også

Hvis du vil ha noe enkelt, kan du elske dette enkelt å bruke kaldt tåkefukter, med en enkelt knapp. Den har en 1 tank.5 liter, som gjør det perfekt for små og mellomstore rom. Den har en liten og kompakt design, det er også ultra stille.

Siden den har en automatisk avstengningsfunksjon når tanken senkes og et nattlys, er det perfekt for barnas rom, kontorer og soverom.

Betraktninger: En ulempe er den lille åpningen av tanken, noe som gjør det vanskelig å rengjøre. Det kommer imidlertid med en lang håndtak børste som gjør det lettere for de fleste brukere.

  • Pris: $
  • Finn det på nettet.

Den beste kaldt tåkefukteren for store rom

Luftfukter uten bakterier Honeywell HCM350B

I tillegg til en stor tank fra 1 gallon og A’lav tåkutgang i 24 timer, bruker denne enheten ultrafiolett teknologi for å eliminere sporer, bakterier og sopp.

Denne luftfukteren er veldig stille, og det sies å være veldig lett å rengjøre. En automatisk kontrollfunksjon av utgangen hjelper deg med å bestemme det beste fuktighetsnivået for rommet ditt. Det er perfekt for store soverom, opphold og kontorer.

Betraktninger: Et utskiftbart filter som fanger mineralene til det harde vannet bidrar også til å holde Renvannet og reduserer mulighetene for mikrobiell vekst.

  • Pris: $$
  • Finn det på nettet.

Den beste varm tåkefukteren

Vicks hot tåke luftfukter

Som navnet antyder, kan denne enheten brukes med Vicks Vaposteam, som kan gi en følelse av åndedrettsfrihet når du er overbelastet.

Denne luftfukteren dreper 95 prosent av alle former for bakterier som transporteres av vannet på en av de to tåkeinnstillingene. En 1-gallon tank gjør at du kan fuktige store miljøer i opptil 24 timer.

Betraktninger: Det er filter for enklere rengjøring, men det skal rengjøres regelmessig for å unngå dannelsen av mineralske skorper og akkumuleringer.

  • Pris: $
  • Finn det og vaposteam online.

Beste kombinerte luftfukteren

Varm og kald Taotronics tåkefukter

I tillegg til Levoit er denne Taotronics-modellen A’et annet alternativ hvis du vil ha en luftfukter som er i stand til å skape varm og kald tåke.

En av de beste tingene med denne luftfukteren med intelligent design er det store øvre fyllstoffet. Det har også en avtakbar tank og et integrert lett stikkontakthåndtak for å lette fyllingen.

En stor kapasitetstank på 5.5 liter lar deg bruke den til den beste delen av en helg & # 8211; opptil 45 timer & # 8211; Pluss en’bred digital lesing forteller deg å streve d’øye hvor fuktighetsnivå du har satt opp l & # 8217;. En spesiell innstilling av suspensjonsmodus deaktiverer alle lyder og lys.

Betraktninger: En mineralabsorpsjonspute er også inkludert for enklere rengjøring, selv om den må byttes regelmessig for å bruke denne funksjonen.

  • Pris: $$
  • Finn det på nettet.

De beste reisefuktighetene

Vi har begrenset våre valg med to personlige luftfuktere:

  • En markedsføres for å holde ansiktet fuktig og hydrert.
  • L’Annet, vårt beste økonomiske valg, selges som en diffusor av essensielle oljer.

Begge legger til fuktighet i luften i et lite område.

Hei dewy bærbar ansikts luftfukter

L’hei dewy bærbar luftfukter er kompakt og ganske stille som skal brukes på fly, tog og andre offentlige rom.

Er drevet av en USB-kabel som du kan koble til en datamaskin, en bil eller andre USB-porter for å legge til bevegelsesfuktighet. Designet for nær bruk, er den perfekt for personlig plass og kan fungere i ca 10 timer.

Betraktninger: Merk at Hei Dewey Speaker ikke er designet for essensielle oljer.

Det beste valget for budsjettet

Diffusor av essensielle oljer urpewer

Perfekt for å reise eller fuktige ditt lille kontor, er denne urpower diffusoren kompakt, bærbar og effektiv som en luftfukter. Inneholder 100 ml vann og kan fungere i ca 6 timer på rad, pluss den har en automatisk nedleggelse.

Betraktninger: Den er designet for å spre essensielle oljer, selv om det er lett å bruke uten dem.

  • Pris: Mindre enn $ 20
  • Finn det på nettet.

Hvordan velge

Luftfuktere varierer betydelig i prisen, men kostnaden er ofte forbundet med ytterligere funksjonalitet og størrelser i stedet for alle «8217; effektivitet. Ikke la kostnaden den eneste faktoren å vurdere.

  • Søk etter en garanti og føl deg rolig med merkevaren. Kjøp en luftfukter bare fra en pålitelig produsent og se etter en garanti på minst 1 år.
  • Velg en kald tåkefukter. Hvis du planlegger å bruke luftfukteren i et barnehage eller barnas rom, må du unngå å bruke en «8217; varm sprøyteenhet, som den kan representere en forbrenning av brenner hvis du forstyrrer eller mister.
  • Kontroller rommet og dimensjonene til luftfukteren. Pass på at du vurderer størrelsen på rommet ditt. Hvis du får en ‘8217; enhet for stor, kan du gjøre miljøet der du lever for mye vått. Dette kan øke veksten av allergener som støvmuffer og kvaler, som kan utløse astma eller allergi. En «8217; enhet for liten kan ikke være i stand til tilstrekkelig fuktighet i luften;.
  • Slå den på og hør. Noen enheter er støyende, mens andre er nesten helt stille. Hvis du for øyeblikket bruker en hvit støymaskin, en’mer støyende enhet kan være nyttig for deg. Hvis du trenger stillhet, prøv støynivået på # 8217; kjøre på alle innstillinger før du kjøper.
  • Få en enkel vedlikeholdsfukter. Enhetene som er vanskelige å rengjøre, bør ikke startes.

Et par ting å vurdere når det gjelder rengjøring:

  • Hvor mange deler har enheten?
  • Hvilket mål har åpningen for vanntanken;?
  • Har tilbehør eller forbruksvarer som må byttes ut, som et filter, en wick eller en absorberende pute?

Forslag til bruk

Tenk på den friske tåken rundt barn

Hot tåkfuktigere kan være mer behagelig å bruke for noen mennesker når det er kaldt. Likevel anbefales det ikke varmt tåkefuktere for barnehageskoler eller for bruk rundt små barn, som de kunne vende seg og forårsake risiko for brannskader.

Bruk destillert vann

Luftfuktere forblir rene lenger hvis du bruker destillert vann i stedet for kranvann, spesielt hvis du har hardt vann. Dette skyldes at kranvannet inneholder mineraler som kan danne skorper i enheten din.

Pakke ham ofte

Uansett hvilken type vann du bruker, er vedlikehold av luftfukteren viktig. Luftfuktere kan vokse mugg, sporer og bakterier hvis de ikke rengjøres regelmessig. Fordi enhetene varierer, følg produsentens instruksjoner for rengjøring av enheten.

Her er noen forslag til rengjøring Dell’luftfukter som kan hjelpe.

Prøv en timer

Luftfuktere kan fungere trygt mens du sover. Imidlertid er mange utstyrt med automatiske timere, slik at du kan sette dem til å gå ut om natten.

L & # 8217;

Luftfuktere kan gjøre luften i ditt hjem mer behagelig. De er tilgjengelige i et bredt spekter av priser. Før du kjøper, bestemmer du om du vil ha en kald eller varm tåkefukter.

Også, sørg for at du kjøper en ‘8217; enhet som har de ønskede funksjonene, og at det er lett å rengjøre.