9 beste elektriske tannbørster: for reise, følsomme tenner og mer

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Elektriske tannbørster spenner fra lavteknologi til høyteknologiske. Noen har A’overflod av funksjoner og andre fokuserer på å fullføre arbeidet. Ulike typer har verdi for forskjellige mennesker.

Vi fokuserte på elektriske tannbørster i denne artikkelen som noen av de beste i omløp basert på bidraget fra Healthline Medical Review Team, Dell’American Dental Association (ADA) og forbrukeromtaler. Vi undersøkte funksjonaliteten som:

 • Type hode
 • Retail Brushstrokes
 • Samlet børsting effektivitet
 • lette d’bruk
 • Spesielle funksjoner
 • tilgjengelighet

Alle unntatt en av disse tannbørstene har L’ADA akseptive forsegling. Dette garanterer at produktet tilfredsstiller spesifikk standard basert på vitenskapelig bevis på effektivitet og sikkerhet.

Ideell for nybegynnere

Oral-B pro 1000 elektrisk børste

Pris: $$

Den runde Oral-B Pro 1000-hodet er designet for å svinge og puls. Dette betyr at beveger seg frem og tilbake ved å utføre små pulserende kraftgust. Disse doble bevegelsene er utformet for å bryte og fjerne plaketten langs gingivalkanten.

Størrelsen og formen på hodet kan gjøre det enklere og mer praktisk å nå alle tennene dine.

Hvis du bare går forbi en manuell tannbørste, kan Oral-B Pro 1000 være et godt valg for deg. Inkluderer en trykksensor, som vil avbryte børstens pulsering hvis børster for sterke. Inkluderer også en håndtakstimer, sett i 2 minutter. Dette er hvor mye tid som tannleger anbefaler børste.

Brukere av denne tannbørsten på denne måten har en lang batterilevetid som lett kan lades opp, og at reservedeler er billige og enkle å bære. Produktet leveres med en lader og et hode.

L’ADA sier at denne elektriske tannbørsten kan bryte og fjerne plakk og forebygge og redusere forekomsten av gingivitt.

Kjøp nå

Philips Sonicare ProtectiveClean 4100

Pris: $$

Philips Sonicare-hodet er diamantformet med formet nylonbørster, designet for å angi vanskelige områder for å nå.

Vibrasjonsfunksjonen er veldig sterk, men Easystart-modusen lar deg sakte øke vibrasjonen av børsten over tid. Vil øke med maksimal kraft fra din 14. sesjon med tannbørsten, slik at du enkelt kan passere fra en manuell tannbørste.

For å starte, kan du kjøpe håndtaket og laderen med en eller tre hoder. Den har en erstatning påminnelsesfunksjon designet for å fortelle deg når det er på tide å endre hodene. Det har også en timerfunksjon satt i 2 minutter.

L’ADA sier at denne elektriske tannbørsten kan bryte og fjerne plakett og kan bidra til å redusere og forhindre gingivitt.

Kjøp nå

Det beste budsjettet

Spinbrush pro ren arm og hammer

Pris: $

Denne batteriet tannbørste er et økonomisk alternativ til de dyreste elektriske modellene. Til tross for den laveste prisen, bringer den fremdeles ADA-tetningen.

Hodet inneholder to sett med børster for å rengjøre i og rundt tennene. De høye bevegelsene med en sirkulær bevegelse, mens de på bunnen beveger seg opp og ned. Denne tannbørsten er utmerket for å fjerne plakett i områder som er vanskelig å nå.

Du kan kjøpe flere børsterhoder separat eller kjøpe en praktisk pakke. Brukere elsker at børster falmer eller endrer farge hver tredje måned, og husker at det er på tide å endre hodene.

Den ergonomiske utformingen av håndtaket gjør det lettere å utfordre enn mange flere voluminøse modeller.

Det er også batteridrevet, noe som gjør det lettere å lagre i forhold til en «8217, alternativ med kabel fordi det ikke er nødvendig å fylle på. To utskiftbare AA-batterier er inkludert.

Kjøp nå

Ideell for følsomme tenner

Oppladbar Brightline Sonic Tannbørste

Pris: $$

Hvis du har sensitive tenner, men fortsatt vil ha rensekraften til en elektrisk tannbørste, er Brightline Sonic A’utmerket alternativ. L’Intensitet er justerbar, slik at du kan velge det mest praktiske nivået for deg. En innebygd minnefunksjon betyr at du ikke bør nullstille intensitetsnivået når du vasker tennene dine.

Det har også en timer, så du vil ikke bli fristet til å spare tid for å vaske tennene dine.

Det oppladbare batteriet lar deg bruke ca 25 dager mellom en oppladning og den andre, men noen brukere hevder at det varer en måned eller mer før du må lades opp.

Selv om det er delikat, fører dette produktet fortsatt ADA-tetningen, slik at du sikkert kan være effektiv i å fjerne plakk og bidra til å forhindre og redusere gingivitt.

Kjøp nå

Variosonisk pro-sys elektrisk tannbørste

Pris: $$$

VARIOSONIC PRO-SYS KIT inneholder fem delikate hoder og fem strømmoduser, for totalt 25 endringer i intensitet. Hvis du har tannkjøtt eller følsomme proteser, men fortsatt vil ha en elektrisk tannbørste med ADA-tetning, er dette et utmerket alternativ.

Leveres med en ladestasjon og en veggmontert USB-adapter. En full kostnad vil vare mer enn en måned.

Brukere elsker at hodene er holdbare selv om de er myke og det er billige å erstatte. C’er også en integrert timer.

Kjøp nå

Ideell for hyppige reisende

Fairywill elektrisk tannbørste med reisesak

Pris: $$

Det oppladbare feenwill via USB er et flott referansepunkt for reisende. Tannbørsten og kitet er lette og kompakte, noe som gjør dem enkle å pakke.

En kraftig enhet for å fjerne platen med ADA-tetningen, tilbyr denne børsten fem moduser og en smart 2 minutters timer. Timeren stopper hvert 30. sekund for å vite hvor lenge å dedikere til hver del av munnen. Tannbørsten hevder også å være mindre støyende enn andre elektriske tannbørster.

Et litiumionbatteri er inkludert, og en 4 timers opplasting varer opptil 30 dager. Kittet leveres med en USB-kabel, men ikke med en vegglader.

Tannbørsten i seg selv er helt vanntett, og tilfellet er inkludert, er maskinvaskbar.

Hodene er utstyrt med forskjellige fargede ringer, så flere mennesker kan dele et håndtak. Hodene har også blå børster som falmer for å gi deg beskjed når det er på tide å erstatte hodet.

Kjøp nå

Det beste abonnementet

Quip elektrisk tannbørste

Pris: $$

Quip tannbørster har generert mange kjendiser, som i dette tilfellet er godt grunnlagt. Tannbørster har ADA-tetningen og har vist seg å redusere gingivitt og plakett.

Quip tannbørster er elegant designet og opererer med utskiftbare batterier. Inkluder en reisedekning som kan brukes som støtte eller støtte for speil.

Quip er et godt valg for brukere som foretrekker en mer delikat vibrasjon, som de med protese. De er stille og vanntette, skiller dem fra de fleste andre elektriske tannbørster. Motoren pulseres hvert 30. sekund i en varighet på 2 minutter, holder deg i tråd med dine børstevaner.

Erstatningshoder og AAA-batterier er tilgjengelige på Quip som abonnementstjeneste eller individuelt for engangsbruk. For abonnementet kommer du automatisk til hver tredje måned.

Kjøp nå

Goby elektrisk tannbørste

Pris: $$$

Goby tannbørsten har et roterende hode med myke børster.

Hvis du hater klokker og fløyter, vil du sette pris på funksjonen til en knapp som lar deg bytte børsten på og av og velge mellom sensitive og standardinnstillinger.

Strømknappen slås på for å gi deg beskjed når det er på tide å erstatte hodet og tannbørsterholderen har en flyttbar rengjøringsbrett.

Denne modellen er tilgjengelig som et engangs kjøp eller som et abonnement med erstatningshoder sendt hver 2. måned.

Brukere elsker det enkle å endre tannbørstehodene, nivået på kundeservice som tilbys og garantien for livet som følger med hver tannbørste.

Goby er et lite merke og # 8217; enkelt tannbørste på vår liste som ikke har forseglingen ada. L’Selskapet har et kontinuerlig partnerskap med Global Student Outreach Program for NYU College of Dentistry. Bidra med en prosentandel av salget til levering av tanntjenester til mennesker som trenger både nasjonalt og over hele verden.

Kjøp nå

Ideell for barn

Elektrisk tannbørste for barn quip

Pris: $$

Elektriske tannbørster for voksne er ikke designet for barn. De kan være for kraftige, for store eller kabler som kan tangle eller forårsake skade hvis det brukes feil. Quip Kids Electric Tannbørste har et mindre hode, designet for å rengjøre de minste tennene.

Den er tilgjengelig i fire farger som passer for barn, en stor fordel for foreldre som vet at alt hjelper når det gjelder børstebarn. L’Gummihåndtak er også designet for enkel kontakt med små hender.

Har den samme innebygde tidsfunksjonen til den voksne børsten, slik at barn vil bli bedt om å fortsette å pusse for 2 heltall.

Kjøp nå

Et notat på prisen

Elektriske tannbørster vi nevner fra en økonomisk pris på rundt $ 10 og kommer til rundt $ 80, med vår prisindikator fokusert på den opprinnelige kostnaden for en start-enhet. Til sammenligning kan du finne andre elektriske tannbørster rundt eller litt billigere enn dette, selv om den samme produsenten. Det er mange motoriserte modeller som koster dobbelt og noen som selger for over $ 100.

Hvordan velge en elektrisk tannbørste

Det er flere kriterier å vurdere når du kjøper en elektrisk tannbørste. Her er noen ting å huske på når du ser på elektriske tannbørster for å sikre at du får det som passer for deg.

Brushstroke hastighet

En ting å se på er brushsticks per minutt. Manuell børsting gir ca 300 penselstrok per minutt. Sonic tannbørster kan nå 60.000 børster per minutt, eller enda mer.

Antall børsteblokker delvis bestemmer tannbørstens kraft og styrken av dets vibrasjoner. Se etter en elektrisk tannbørste med en frekvens av skudd per minutt som føles rolig.

Du vil føle vibrasjoner

Husk at vibrasjoner vanligvis kan følges i hånden mens du vasker og alle «8217; inne i munnen dersom tannbørstens kropp kommer i kontakt med tennene eller munnen.

Pensel størrelse

Hvis hodet på en elektrisk tannbørste er for stor til munnen, kan det være ubehagelig å nå molarene i ryggen. En ting å vurdere er L’hodehøyde fra toppen av børstene til baksiden av børsten.

Form og design av børster

Formen på hodet kan også gjøre en forskjell for ditt komfortnivå. Elektriske tannbørster er tilgjengelige i runde, diamant og rektangulære former.

Når du sjekker detaljene i børstene, husk at ADA L’ADA anbefaler en myk børste tannbørste.

Hvis du vil ha påminnelser

Noen har timere som holder deg på sporet for å pusse i 2 minutter, den anbefalte tiden.

Noen har også Bluetooth-tilkobling og kan spore børstevanene dine over tid og sende data til telefonen din.

Hva vet du om produsenten

Velg alltid en elektrisk tannbørste som kommer fra en pålitelig produsent. Stedet der det ble produsert, bør være tydelig angitt, så vel som kundetilfredshetsgarantien.

Husk at akseptforseglingen av’ADA regnes som gullstandarden for tannprodukter. Produkter oppe Liste over ADA Acceptance Seals de har vært fast bestemt på å være både trygge og effektive.

Koste

Den beste elektriske tannbørsten for deg er hva du bruker mer rolig. Dette er ikke alltid bestemt av prisen, men kan være en vurdering.

Når du vurderer prisen, bør du vurdere kostnaden for nye hoder utover kostnaden for startpakken.

Spørsmål å huske på:

 • Hvor mye er basen eller startpakken?
 • Hvor mye er topp-ups og hvor mange mottar per pakke?
 • Hva er alternativene for å laste tannbørsten?
 • Hvor lenge det holder en kostnad?
 • Det er kuponger, salgsfremmende koder eller rabatter på produsenten, en lokal butikk eller gjennom tannlegen min?

L’ADA anbefaler å erstatte tannbørsten (eller tannbørstehodet) hver 3. eller 4 måneder.

Gjør det mer praktisk

Råd fra en tannhygienist for å redusere kostnaden for en elektrisk tannbørste er å dele en base av tannbørsten og holde hodene skilt for deg og ditt familiemedlem.

Ting å vurdere

Elektriske tannbørster kan ikke være egnet for deg. Faktisk, en studere oppdaget at den langsiktige bruken av elektriske tannbørster kunne føre til dentin utmattelse i tannen. Dette resultatet var mer sannsynlig å forekomme hos personer som brukte en veldig aggressiv tannbørste eller slipende tannkrem. I denne studien, L’langsiktig bruk er definert som 8.5 år eller mer.

Elektriske tannbørster har blitt prøvd Flere studier For å fjerne flere plakk enn manuelle tannbørster. De er også mer effektive for å redusere gingivitt.

Velg og bruk en tannbørste

 • Velge en myk børste som anbefaler & # 8217;. De vanskeligere børstene kan skade tannkjøttet og ikke fjerne plaketten bedre enn myke eller mellomstore børster.
 • Velg en børste med en størrelse på hodet som er behagelig for deg.
 • Vær oppmerksom på størrelse, form og alt 8217; håndter håndtaket. Gummihåndtak kan være bedre for personer med leddgikt og barn.
 • Børste i 2 minutter eller mer hver gang for å få de beste resultatene.

L & # 8217;

Både manuelle og elektriske tannbørster er effektive i fjerning av plakett. Søket har oppdaget at elektriske tannbørster kan fjerne mer plakett enn manuelle tannbørster. De er også bedre i å redusere gingivitt.

Elektriske tannbørster er utstyrt med A’bredt spekter av forskjellige funksjoner, for eksempel Timer og Bluetooth-tilkobling. Den beste elektriske tannbørsten for deg er det du liker å bruke mer.

Uansett hvilken type tannbørste du liker best, bruk den regelmessig to ganger om dagen for å opprettholde god oral helse.