8 Trigger for atriefibrillering

Beskrivelse

Atrial fibrillering (AFIB) er en medisinsk forstyrrelse som påvirker de øvre rommene, notatene som Atria, i hjertet. Folk med Afib advarer uregelmessige hjerteslag forårsaket av unormale elektriske signaler i atriumene. De elektriske impulser sirkulerer feilaktig gjennom atriumene, og forårsaker sammentrekningen av atriumene med en uregelmessig rytme og en rask frekvens. Forskjellige områder av hjertet kan slå for fort, for sakte eller med en uregelmessig rytme som svar på # 8217; AFIB. Når de nedre rommene, notater som ventrikler, av hjertet slå for fort under Afib, er dette kjent som Afib med en rask ventrikulær respons.

Mange mennesker som lider av atriell phossistisk fibrilleringserfaring, fremmer forbigående episoder forårsaket av en bestemt utløser. Gjenkjenne utløsere og unngå dem kan hjelpe deg med å håndtere atrieflimmer effektivt. Noen av de vanligste utløserne inkluderer hormoner, narkotika og koffein. Fortsett å lese for å møte dem og mange andre.

Tilleggsinformasjon: Hva vil du vite om atriefibrillering? »

Tretthet og sykdom

Selv søvnmangel, fysiske sykdommer og nylige kirurgiske inngrep er vanlig utløsing av atrieflimmer. Når kroppen din ikke virker 100%, lider du av fysisk stress. Stress gjør det mer sannsynlig å forekomme en unormal elektrisk aktivitet i hjertet. Spis balansert måltider og sov nok hver kveld, spesielt når du reiser, det er viktig for folk som lider av atrieflimmer.

Emosjonelle utløsere

Følelser spiller en rolle i mange kroppsfunksjoner. Når du er sint eller trist, kan du miste din appetitt. Å være stresset kan føre til avhandling og ømhetsmuskler. Frykt, l’angst eller ekstrem lykke kan få hjertet til å akselerere eller få deg til å føle deg som om hjertet ditt hadde mistet et slag. Utvalget av sterke følelser du føler i visse situasjoner, kan også utløse episoder av atrieflimmer.

Hormoner

Den normale svingningen av hormoner kan utløse atrieflimmer hos kvinner. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han fant en sammenheng mellom normale hormonelle endringer under menstruasjonssyklusen og forekomsten av ventetrikulær takykardi (SVT) hos kvinner, som kan inkludere SVT på grunn av AFIB med RVR. Å komme til menopausal i ung alder kan redusere risikoen for å utvikle atrieflimmer, andre til nylig studie.

Trening

I sjeldne tilfeller kan en økning i fysisk innsats føre til tegn på en atriefibrilleringshendelse. Men L’Trening er en sunn vane å omfavne nesten alle. Et antall 2008 av Sirkulasjon Oppgi «8217-øvelsen som en positiv tilpasning av livsstilen som hjelper folk å takle atriell fibrillering. Snakk med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Dressing

Hvis du har Afib, snakk med legen din før du tar benk med narkotika eller kosttilskudd. Legemidlene for forkjølelse og decongestant Nasal Spray er vanlige skyldige for noen mennesker med hjertearytmier. Legen din kan fortelle deg om bestemte stoffer er trygge for deg eller foreslå tilstrekkelige alternativer.

alkohol

Også L’alkohol, inkludert øl, vin og alkohol, er en velkjent utløserfaktor på’AFIB. Noen mennesker opplever symptomer bare fra en drink eller to, mens andre ikke opplever negative effekter i hjertefølelsen min, med mindre et sterkt alkoholforbruk er involvert.

L’American Journal of Cardiology Rapporter en mulig forbindelse mellom alkoholforbruk og vagal tone og dens rolle i atrieflimmer. Den vagale tonen er aktivitetsnivået til den vage nerven, en lang nerve som strømmer fra hjernens koffert gjennom nakken og under og påvirker ulike organer, inkludert hjertet. Folk som har utløst faktorer l’alkohol av atriefibrillering har også mer sannsynlig å oppleve større vagal aktivitet som fører til overgangs episoder av atrieflimmer.

Finn ut mer: Matvarer som skal unngås med atriefibrillering »

Koffein

L’Koffeinideen som en utløsende faktor for L’AFIB er omgitt av kontroverser i den medisinske verden. Koffein er et velkjent stimulerende middel som kan styrke sentralnervesystemet og øke hjertefrekvensen. For noen mennesker kan dette generere en AFib-begivenhet. Hver person er imidlertid annerledes. Hvis du tror at koffein verre arytmias, unngå kaffe, te og brus som inneholder koffein.

Dehydrering

Du kan ha en AFib-begivenhet hvis du er dehydrert. En endring i flytende nivåer i kroppen kan påvirke en serie kroppsfunksjoner, inkludert hjertefunksjon. L’utmattelse, en endring i matmodeller og fysisk innsats kan føre til dehydrering i noen situasjoner. Selv L’alkohol og drikke som inneholder koffein kan bli født, ytterligere øker risikoen. Gode ​​hydreringsvaner inkluderer å drikke mye vann i løpet av dagen, spesielt når det er varmt eller når du trener. Ser på le’saltinntaket kan også hjelpe deg med å unngå dehydrering. For mye salt i kostholdet kan også føre til hypertensjon, noe som er en viktig risikofaktor for atrial fibrillering. Mål for ikke mer enn 1.500 milligram (mg) hver dag.

Outlook

Selv om mange atriale fibrillering utløser er vanlige, # 8217; hver persons erfaring er unik. En periode med forsøk og feil må kanskje bestemme hva dine personlige utløsere er. Bevisstheten om tilstanden din og situasjoner som potensielt kan forårsake en episode, sammen med legemidler spiller en viktig rolle i # 8217; hjelpe deg med å kontrollere symptomene og leve et sunt liv.

Q&TIL

Spørsmål:

Når min AFIB har blitt aktivert, hvilke metoder som er tilgjengelige for raskt å gjenopprette normal sinusrytme?

TIL:

Hvis du kjenner utløserfaktoren som brakt til din atriefiribrillasjons-episoden, som om du glemte å ta medisiner for å redusere blodtrykket, eller du er i stressende situasjon, kan takle den underliggende triggeren være i stand til å hjelpe raskt å løse Afib-episoden raskt. Selv om det ikke kan permanent forhindre forekomsten av en annen episode av AFIB senere over tid, under tilsyn av en lege i et sykehusmiljø, kan den elektriske utladningen av hjertet med den såkalte synkroniserte elektriske kardiere brukes til å raskt bringe hjertet til den normale sinusrytmen. Det finnes ulike typer intravenøse stoffer som leger kan administrere til pasienten med atriell fibrillering i et forsøk på å kjemisk kort av til den normale sinusrytmen og # 8217; Effektiviteten kan variere avhengig av pasienten og sin egen tilstand av helsepersonell. Kjenn din AFIB-status og diskuter legen dins behandlingsalternativer, hvis episodene dine blir hyppigere eller alvorlige, vil det hjelpe deg med å takle den beste tilnærmingen til å behandle din Afib.

Stacy R. Sampson, Doanswers representerer meninger fra våre legereksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.