8 ting som kvinner vil ha menn til å vite om overgangsalderen

Selv om omtrent halvparten av verdens befolkning er kvinne, ser det ut til at menn forstår overraskende lite av menstruasjon og overgangsalder. Dette betyr ikke at alle menn fullt ut skal forstå overgangsalderen » Og la oss innrømme det, hvem gjør det? & # 8211; Men det kan være nyttig for barn som har fantastisk alderen kvinner i deres liv for å lære litt & # 8216; mer enn hva som skjer med overgangsalderen. L’hele prosessen er ubehagelig, å starte, så litt og empati ville være fint.

Menns verden: Vi vet at du holder oss til oss, så det er på tide å støv qi av overgangsalderen!

Første ting

La oss starte fra det grunnleggende: Overgangsalderen oppstår offisielt når en kvinne slutter å ha en menstruasjonssyklus. Imidlertid kan prosessen for å komme til det punktet ta lang tid. Faktisk, alderen 20, når menstruasjonssyklusen til en kvinne gradvis forkorter opp til perimenopausen.

Selv om forskere vet at det er mange faktorer på spill, inkludert hormoner, er de ikke helt sikre på årsaken til overgangsalderen. Det er allment akseptert, men at overgangsalderen er direkte relatert til nedgangen i antall egg og en kvinne har med alderen.

Vent: Hva er forskjellen mellom perimenopause og overgangsalder? »

Uavhengig av årsaken til overgangsalderen, er det imidlertid noen ting som kvinner & # 8211; og menn & # 8211; De kan forvente fra’Erfaring:

1. Forbered deg på den lange ray

Del på Pinterest

Åh, du trodde at du går inn i menopausal ment å være trygg? Tenk tilbake, fordi overgangsalderen ikke bare skjer fra # 8217; i dag i morgen. Overgangsalderen starter faktisk med perimenopause, som kan ta år.

En kvinne unnlater å trekke et sukk av lettelse for å overvinne menstruasjonssyklusen til han hadde syklusen i over et år, sier Mary Esselman, 54, Charlottesville, Virginia og forfatter av & # 8220;Hvordan skjedde det? Dikt for de mindre unge. & # 8221;

& # 8220; I mange år med perimenopause kan du ha din tid til enhver tid & # 8211; 10 dager etter å ha hatt en eller 120 dager etter å ha nettopp hatt en & # 8221; han forklarer. «Det er et spill D’hypotesen. Noen ganger er det også observasjon, noen ganger en geyser. & # 8221;

2. Det er ikke noe bare, krysser gjennom & # 8221;

Del på Pinterest

Esselman er lidenskapelig for å advare kvinner (og menn) at overgangsalderen aldri er noe du / # 8220; krysser & # 8221;. I stedet observerer han, kryssår med stamming, dårlig søvn, merkelig angst og svinger d’humør ikke super moro.

& # 8220; Vi kan ikke ignorere det & # 8221; sier. Aldring er ikke en Abstraksjon, det er en ekte ting, og en del av det jeg håper å gjøre er å hjelpe yngre kvinner til å lære mer før det treffer det over hodet: Overgangsalderen og andre helt naturlige ( men heller forstyrrende) aspekter av aldring som en kvinne. & # 8220;

3. Hver kvinne lever overgangsalderen annerledes

Del på Pinterest

Ingen kvinne og ingen menstruasjonssyklus er lik, så det er viktig at menn innser at ikke alle kvinner vil oppleve de samme tingene på samme måte. Kvinner har forskjellige synspunkter på deres menstruasjonssykluser og forskjellige nivåer av komfort med kroppene sine. Alle disse faktorene påvirker deres erfaring i overgangsalderen.

Laurie Pea, som har levd overgangsalderen, sier at hans liv virker mer tidløst.

Jeg kan ikke lenger holde orden på dagene mine og mine netter basert på syklusen og i live uten en slags grense & # 8221; sier.

4. Det er ikke alltid bedre enn en periode

Del på Pinterest

Fra et mannlig synspunkt kan det virke som om en kvinne ville være veldig glad for å kvitte seg med en månedlig begivenhet som tvinger henne til å bløde hennes vagina. Men forestillinger kan lure.

& # 8220; er ikke alltid bedre & # 8221; advarer Victoria Fraser. I min erfaring virket det som om demens og puberteten hadde hatt et barn sammen!& # 8221;

5. Det vil være fysiske endringer som kan være vanskelig å administrere

Del på Pinterest

Overgangsalderen kan forårsake mange fysiske symptomer, inkludert hodepine, vaginal tørrhet og hårforandringer. Selv om Michelle født, 51, innrømmer at aldri å tenke på syklusen er positiv, overgår ulempene langt til fordel for å kunne bære hvite undertøy 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx.

NATI sier også at de fysiske symptomene på varme blinker, hjernens tåke, gråt og stigende abdominalvekt syntes å komme ut og # 8220; fra ingenting og # 8221;.

6. Forhåndsordnet syndrom forsvinner ikke alltid

Del på Pinterest

Hvis du tror at overgangsalderen betyr å si Sayonara til plaget som er premenstruelt syndrom, trekker seg tilbake. Født og andre som du oppdager at i stedet for å hoppe over postmenopausal liv uten PMS, var overgangsalderen som en prepereicia lang uke.

& # 8220; [er] som premenstrual syndrom uten Relief & # 8221; sier.

7. Det vil bli endringer

Del på Pinterest

Jeg har alltid vært tynn, men på 54 har jeg pudge som ikke beveger seg rundt livet & # 8221; Notes Esselman. Jeg forventet vektøkning til en viss grad, men ikke skiftet vekten, tyngdekraften over alt, fra Apple Cheeks (forvandle dem til kinnene) til min søte vagina.& # 8221;

Så menn, når du ikke følger strømmen lenger, kanskje du kan lære å la ting falle der de kan.

8. Å gå på treningsstudioet er viktig, eller i det minste tillate deg selv å være mindre

Del på Pinterest

En sikkerhetseffekt av overgangsalderen er at noen kvinner har en tendens til å ha en langsom metabolisme.

Selv om du aldri har en syklus, har vært en stor fordel, den store vektøkningen som skjedde (til tross for enhver økning i å spise!) Det var ikke min favoritt del av denne opplevelsen & # 8221; sier Lorraine Berry, A & # 8217 en annen kvinne som delte sin erfaring med overgangsalderen .

Hvordan hjelpe deg med å overvinne overgangsalderen

Så, herrer, her er noen gode tips for å opprettholde sunne relasjoner med kvinnene i livet ditt, spesielt i overgangsalderen.

Når det gjelder svinger D’humør: Hjelp den til å overvinne svinger D’humør forståelse for at de ikke er vendt til deg. Noen ganger, bing ned for å se en favoritt show sammen eller gi dem en dag på spaet er nok til å lette lasten.

Når det gjelder sex: Vær oppmerksom på at hans kropp endrer seg. Sammen med det, selv tillit i sin kropp, kan seksuell lyst og seksuell nytelse endres. Være villig til å snakke om disse tingene med respekt og finne veien å håndtere dem som et par.

Når det gjelder kroppen din: Del forskjellene du ser skje i kroppen din. L’Alder påvirker oss alle og er viktig for deg å vite at det ikke er den eneste som skal håndtere endringer.

Når det gjelder sikkerhet: Hjelp den å trene hvis og når han vil, men hvis han ønsker å nyte et godt måltid, nærer du godt og forteller henne at det er vakkert. Fordi den er!

Chaunie Brusie, BSN, er en sykepleier registrert med erfaring i arbeidskraft og fødsel, intensiv omsorg og langsiktig sykepleie. Han bor i Michigan med sin mann og fire små barn, og er forfatteren av boken & # 8220; små blå linjer & # 8221;.