8 ting jeg vil at barna mine vet om & # 039; nå har verden slått av

Vi vil ha alle våre minner, men det er noen leksjoner jeg vil være sikker på at de tar med deg.

Del på Pinterest

En dag håper jeg tiden da verden viser seg å være bare en historie jeg kan fortelle om mine barn.

Jeg vil fortelle dem om den tiden de brukte uten skole og hvordan imponerte meg med skoleprogrammet. Hvor mye jeg likte å se sin kreativitet hjemme, som konserten de gjorde i oppholdet, de spillene de oppfant da vår internett og søtsaker Pajama-partiet som gjorde’en annen L’natt.

Når de er større, bekjente de sannsynligvis noen av de vanskelige delene jeg dro ut av historien.

Av hvordan bestemoren ringte meg da han fant toalettpapiret i butikken som om det var julaften, så gråt han i oppkjørselen fordi han ikke kunne klemme dem. Som du også mottar vår mail, syntes det at vi risikerer livet vårt, og hvor mye vi var bekymret for min far, selv om vi prøvde å gjøre tid moro sammen for seg selv.

Jeg håper vi kommer til å komme til det punktet hvor dette øyeblikket i vårt liv bare blir et fjernt minne, en historie & # 8220; oppoverbakke i begge retninger & # 8221; av en siste tid kan vi fortelle igjen.

Men sannheten er at selv om dette skjedde, vet jeg at denne erfaringen har forandret våre familier & # 8211; og måten de er foreldre og # 8211; for alltid.

Fordi dette viruset forandret oss. Denne gangen forandret han meg.

Mine barn kan ikke forstå ennå, men her er det jeg sier i fremtiden, som en postpandemisk forelder:

Kanskje de lommetørkleene ikke er så rart ut tross alt

Denne gangen var det en øye-åpning og en ganske overraskende utførelse av hvor mye damn toalettpapir vår familie på 7 bruker hver dag (jeg mener, du kan ikke telle barnet, men 7 virker mer imponerende, så jeg » m går med det).

Jeg trodde du blåste nesen med et lommetørkle var en «8217; grovvaner av eldre mennesker, men du vet noe? Jeg forstår nå. Jeg forstår det ofte.

Gå videre og opprett den videoen TIKTOK

I denne perioden med usikkerhet ble jeg påminnet om at Internett virkelig kan være et verktøy for å koble oss til oss, for noen ganger trenger vi bare litt og lyshet i den røde virkeligheten.

Det virker så dumt, men folkene som tok seg tid til å gjøre meme som fikk meg til å le eller den videoen av tiktok som hjalp meg med å avlede meg fra den globale dødeligheten for et enkelt minutt, slik at du kan sove natten er helter for meg akkurat nå.

PS Hvis min 11 år gamle sønn leser dette: Nei, du kan fortsatt ha en telefon, beklager hvis det var en kilde til forvirring.

Dine historier teller

Jeg er en forfatter, så jeg trodde alltid på ordets kraft & # 8211; Men nå, mer enn noensinne, kommer det til å tenke på at i krisetider er våre historier det som betyr noe.

Førstehjelpsdoktor som snakker fra sykehuset hennes hvor en kjøltruck holder lik, sykepleierhistorier vikler i søppelposer i et svakt beskyttelsesforsøk, familierhistorier som har møtt viruset sammen & # 8211; Dette er historiene som gjør at du tar deg i våre hjerter, de bosetter seg i hjernen vår og skyver oss til handlingen.

Historiene dine har strøm. Fortell ham.

Du er vakker som du er

Dette kan være en leksjon for datteren min som for min sønn, som regelmessig velger undertøyet på toppen av hodet som et utvalg av mote, men denne pandemien hadde den merkelige effekten av å klare seg igjen for oss selv.

Det er ingen utgivelser for å imponere på noen, ingen turer til salongen, ingen forlengelse for øyenvipper eller mikroblading avtaler, ingen voksing eller spray tan eller galne utgifter til Ulta.

Og en lettelse var rart? Jeg håper det er noe som mine barn kan klamre når de vokser, fordi det bare viser at du egentlig ikke trenger noe fra alt for å være ditt beste.

Det handler ikke alltid om deg

Hvis dette viruset lærte oss noe, håper jeg det er budskapet om at livet er større enn deg.

Til mange av oss alle «8217; begynnelsen ble det sagt at for å stoppe spredningen av viruset måtte vi bli hjemme og lyttet til det samtalen. Ikke bare for å beskytte oss selv, men for å beskytte andre.

Noen ganger må du se på det større bildet for å gjøre det som er riktig.

Du vil bedre sette pris på den maten på bordet ditt

Til nå, vår familie & # 8211; Og det meste av vår nasjon i hele sin helhet & # 8211; Han opererte for enkelhets skyld.

Sulten? Du kan bokstavelig talt trykke på en knapp og få deg til å levere mat til ditt hjem. Men nå er det drastisk forskjellige. Vi måtte ta et skritt tilbake og fullstendig re-evaluere måten vi mate våre familier på.

Vi ønsker virkelig å kjøpe den boksen med søte frokostblandinger for $ 4, eller den gigantiske melkelen med mel D’havre som kan mate i uker er det beste kjøpet? Det er virkelig verdt å risikere å gå til supermarkedet og kjempe for det siste kyllingbrystet i butikken akkurat nå? Og hvordan du justerer når den vanlige måten å handle eller bestille, er ikke lenger mulig?

Poenget er at for første gang i lang tid har mange av oss blitt tvunget til å innse at maten ikke vises bare for magi, men C & # 8217, det er en lang usynlig arbeidskjede som tjener til å komme til vår retter.

Når du er plutselig, er du ikke sikker på at kjeden vil holde, begynne å sette pris på mye mer hva du har. #Finishyourplate-generasjonen har blitt veldig ekte. Åh, og også plante en hage hvis du kan.

Du er sterkere enn du tror

Virkelig, du er.

Du kan gjøre vanskelige ting. Og når du gjør de vanskelige tingene, er det greit å gjenkjenne at de er vanskelige, fordi dette ikke gjør deg svak.

Du er mitt håp

Ser deg nå, hjemme, med uskylden av barndommen som er innpakket rundt deg, gir det meg håp for fremtiden.

Jeg ser måten du graver i jorden, fascinert av de usynlige skapningene i # 8217; vannet i dammen etter at vi snakket om en leksjon på mikrober, og jeg forestiller deg som en forsker på frontlinjen for en kur For A’annen sykdom om dagen.

Jeg føler at din søte stemme synger og jeg er beæret av måten musikk kan røre sjeler, uansett hvor de er.

Jeg ser på deg farge med så mye konsentrasjon, og jeg lurer på om en dag vil du signere lovene i kraft med samme konsentrasjon og besluttsomhet.

Jeg håper hvorfor du er generasjonen som vil bli frigjort fra denne pandemien, formet og dannet av leksjonene lærte deg.

Jeg håper på et øyeblikk når verden stengte rundt oss, hva som virkelig betyr noe? har dere alle sammen & # 8211; Det har aldri vært mer hellig.

Chaunie brusie er en’sykepleier av arbeidskraft og fødsel ble forfatter og en mor på fem år bare laget. Skriver alt fra økonomi til helse for å overleve de første dagene av foreldre, når alt du kan gjøre er å tenke på all søvn du ikke sover. Følg deg her.