8 sunne bokstaver

Limes fortjener å være under fokus. De kommer fra Sørøst-Asia, og deres potensielle bruksområder går langt utover fisk tacos og cocktail seler. Du kan bli overrasket over de mange unike måtene i hvilke filer som kan brukes til å forbedre helsen din.

1. Desserter gunstig

Siden naturlige helse tilnærminger blir stadig mer populært i dagens kultur, vil filer trolig spille en voksende rolle i behandlingen som anbefales av leger. Forskere studerer måter å inkorporere filer i medisiner og urteformler.

2. Falciformed celle løsning

L’Sicklecelleanemi er en tilstand som induserer beinmarget for å produsere deformerte røde scythe-globulene. Det kan forårsake kronisk tretthet og smertefulle episoder, kalt kriser, som kan treffe brystet, leddene eller nedre ryggen.

3. Hold hjertet ditt i kalk

Antioksidanter opprettholder sunne arterier og sunne arterier er avgjørende for å transportere blod fra hjertet til kroppens organer. En ny studere Utført på kaniner avslører noen interessante resultater.

Lime peel og lime juice inneholder antioksidanter som reduserer prosessen med atherogenese, L’Akkumulering av plakk på veggene i arteriene. Prøv å få mer limejuice i kostholdet ditt med denne deilige Grillet rekeroppskrift.

4. Kaffir-filer kjemper skadelige bakterier

Det samme studioet fant også at Lime Kaffir, en kalk med uregelmessig hud dyrket i India og andre regioner i Sørøst-Asia, kamper bakterier. En bestemt type kjente bakterier som denne filen kjemper er e. coli, som forårsaker matforgiftning.

5. Sett huden din under spotlighten

De antibakterielle egenskapene til Kaffir Lime strekker seg også til huden. I en 2014 Studio, Forskere fant at Kaffirs essensielle olje essensielle olje kunne stoppe bakterier som forårsaker akne;. L’olje har også redusert akne arr og bidratt til å kurere flekker. Dette naturlige middelet er et alternativ som er verdt å prøve hvis du vil forbedre huden din.

6. Litt & # 8216; kan gjøre mye

Evnen til å bekjempe kalkbakterier tillater også frukten å kjempe med kolera, andre en studie. Bakteriene som forårsaker kolera ofte reiser i mat. I Vest-Afrika, hvor i nyere historie har vi skjedd med kolera, fant forskerne at fôring av folk rammet av limejuice med ris drepte farlige bakterier.

7. Et komplement til maten eller parfymen

Skallet igjen etter noen gode smale kan brukes til å skape en kraftig ren olje. Denne oljen kan brukes på forskjellige måter. Hans populære bruksområder er flavored mat og legger til en fersk duft til en rekke produkter. Prøve Denne oppskriften For A’utrolig oppgave fylt med lime på hummus.

8. A’eksplosjon av viktige vitaminer og mineraler

I likhet med andre sitrusfrukter, tilbyr kalkmen en myriade av vitaminer og mineraler, inkludert kalium. Kalium er viktig for å opprettholde nervøs funksjon og sunne blodtrykksnivåer. Frukten er også knyttet til antioksidanter og bioflavonoider som forskere mener, kan redusere sannsynligheten for kreft.

L & # 8217;

Det er mange måter å bruke filer på. Som medlem av den kraftige sitrusfamilien, L’liste over fordeler fortsetter å forlenge som forskere videre utdyp vitenskapen på frukten av frukten.

Den enkleste måten å bruke filen på, legger den til kjøkkenet ditt. Start med dette Søte potet hamburgere og svarte bønner oppskrift.

Neste gang du er i supermarkedet, kan du vurdere ideen om å ta noen filer for å legge til en endelig touch av smak til måltidet ditt.