8 store løgner på sukkeret vi bør demontere

Selv om vi alle kan være D’enighet om at sukker ikke er akkurat en sunn mat, C’Det er mye misforstått på hvor søte ting skal settes inn i kostholdet ditt, om ikke helt. For eksempel er noen typer sukker sunnere enn andre? Og eliminere det vil virkelig sette deg på preferansebanen for å gå ned i vekt, lindre akne, fjerne svinger av stemningen eller andre helseproblemer?

Det viser seg at svarene kanskje ikke er de som du tror. Her er en titt på åtte ting som selv ernæring opplevd folk kanskje ikke realiserer sukker og hva du bør vite hvordan du setter den inn i kostholdet ditt.

1. & # 8220; Alt sukker er dårlig.& # 8221;

Du har sikkert hørt flere og flere ganger som vi burde spise mindre sukker. Men hva ekspertene virkelig har tenkt, er at vi skal spise mindre tilsatt sukker. Dette er ekstra sukker i matvarer for å gjøre dem søtsaker (ehm), som stokksukker i informasjonskapsler med sjokoladedråper eller honning med utsikt over yoghurt.

Det tilsatte sukkeret er forskjellig fra sukkeret som naturlig finnes i noen matvarer, for eksempel frukt eller melk. Først kommer naturlig sukker med en pakke med vitaminer, mineraler og næringsstoffer som bidrar til å kompensere for noen av de negative aspektene av sukkerinnhold, forklarer Georgie Fear, RD, forfatter av & # 8220; Lean vaner for livslang vekttap & # 8221;. For eksempel inneholder frukt fibre som induserer kroppen vår for å absorbere sukker i et lavere tempo.

Ta ut mat? Ikke bekymre deg for ting som hel frukt eller meieriprodukter (som melk eller usøtet yoghurt). Sukkerkilder lagt til & # 8211; Søtsaker, sukkerholdige drikker eller pakkede matvarer & # 8211; Dette er de tingene du trenger for å holde D & # 8217;.

2. & # 8220; de minimal transformerte eller naturlige sukkerarter er bedre for deg.& # 8221;

Det er sant at søtningsmidlene minimalt transformert, som honning eller sirup d’Maple, inneholder flere næringsstoffer enn de høyt forvandlede, som hvitt sukker. Men mengdene av disse næringsstoffene er svært små, så de vil sannsynligvis ikke ha en målbar innvirkning på helsen din. For kroppen din, er alle sukkerkilder det samme.

Dessuten mottar disse naturlige søtningsmidler ikke noen form for spesiell behandling i kroppen din. Fordøyelseskanalen bryter opp alle kildene til sukker i enkle sukkerarter som kalles monosakkarider.

«Kroppen din har ingen anelse om det kommer fra bordsukker, honning eller agave nektar. Bare ser monosakkarid sukkermolekyler og forklarer Amy Goodson, MS, RD. Og alle disse sukkene gir 4 kalorier per gram, så de har alle samme innvirkning på vekten din.

3. Du bør helt eliminere sukker fra livet ditt & # 8221;.

Det er ikke nødvendig å eliminere det ekstra sukkeret helt fra livet ditt. Flere helsevesenet organisasjoner har forskjellige anbefalinger for mengden sukker du bør begrense hver dag. Men de er alle D’det er plass til litt & # 8216; av sukker i et sunt kosthold.

De USAs kostholdsretningslinjer La oss si en voksen som spiser 2000 kalorier om dagen, burde ha mindre enn 12.5 ts, eller 50 gram, med sukker tilsatt per dag. (Dette er mer eller mindre L’beløp i en 16-ounce cola.) Men American Heart Association Han sier at kvinner skal forbruke mindre enn 6 ts (25 gram) og menn mindre enn 9 ts (36 gram) om dagen.

Til slutt trenger kroppen din ikke sukker. Så å ha mindre er bedre, sier frykt. Dette betyr ikke at du ikke kan ha i det hele tatt, skjønt. Det er & # 8211; Du gjettet & # 8211; moderasjon.

4. & # 8220; det er umulig å unngå sukker.& # 8221;

Del på Pinterest

En stor 75 prosent av amerikanere spiser mer sukker enn han burde, ifølge diettens retningslinjer i USA. Du er ikke sikker på å være en av dem? Prøv å registrere matinntaket i A’matovervåking app for noen dager. Dette kan gi deg en’ide om hvor mye søte ting du faktisk spiser og gjør det lettere å spise mindre tilsatt sukker.

Hvis du overdriver, bør kutting ikke være smertefullt. I stedet for å gi opp dine favoritt søtsaker, prøv å spise mindre porsjoner. Tross alt er det halvparten av gram sukker i en halv kopp iskrem i forhold til en hel kopp & # 8221; sier frykt.

Hold D’Jeg ser også de pakkede matene. Ting som brød, smaksatt yoghurt, frokostblandinger og til og med tomatsaus kan få flere sukkerarter enn du kanskje forventer. Derfor vær oppmerksom på ernæringsmessige etiketter og se etter alternativene som vil hjelpe deg med å holde deg innenfor den daglige sukkergrensen.

5. & # 8220; sukker gjør deg syk.& # 8221;

Kanskje du hørte at å spise sukker vil gi deg hjertesykdom, Alzheimer eller kreft. Men å spise sukker i moderasjon vil ikke ta bort fra livet. EN American Journal of Clinical Nutrition En studie som fulgte mer enn 350.000 voksne i over et tiår oppdaget at tilsatt sukkerforbruk ikke var knyttet til en økning i risikoen for døden.

Til vi overdriver.

Selv om en moderat mengde sukker ikke ser ut til å være skadelig, kan det være for mye å ha for mye å ha for mye å øke vekten. Men det samme gjelder for å ha for mange chips, for mye ost eller til og med for full ris.

De totale kaloriene i overskudd i kostholdet vårt, inkludert de som kommer fra sukker, bidrar til vektøkningen, noe som kan føre til fedme og mulighet for utbruddet av kroniske sykdommer og forklarer Kris Sollid, RD, Senior direktør for ernæringsmessige kommunikasjoner for International Food Information Council Foundation.

Bunnlinjen? Ta en doughnut på søndag morgen vil ikke skade. Men hvis du vet at du vil presse deg til å spise forskjellige valnøtter og for å overvinne din daglige kalorigrense, vil du kanskje være borte. På samme måte, ikke bruk dette faktum for å presse noen til å spise sukker når du ikke vil.

6. & # 8220; sukker er et stoff og en avhengighet.& # 8221;

«Sammenlign sukker med narkotika d’Misbruk er en forenklet snarvei og # 8221; sier Giuseppe Gangarossa, PhD, plos. Eksperter vet at å spise sukker Stimulerer hjernens gater som er forbundet med følelser av glede og belønning. De overlappende stiene kan produsere lignende effekter til å bruke stoffer, men dette gjør dem ikke tvunget som narkotika, forklarer Ali Webster, RD, PhD, Associate Direktør for næringskommunikasjon for International Food Information Council Foundation.

Da fordi noen mennesker har så mye skynd deg når de spiser sukkerholdige snacks og føler at de trenger en vanlig løsning for å unngå å krasje? Spis søte ting vil raskt øke og redusere blodsukkeret, som kan la deg være sliten og med hodepine. Dette gir ofte folk som leter etter mer sukker for å stabilisere sitt sukker i blodet og hjelpe dem til å føle seg bedre & # 8221; forklarer Goodson.

Sammenligningen mellom sukker og narkotika fortsetter å diskutere. En nylig European Nutrition Newspaper Analysen har funnet noen få tester til støtte for # 8217; ideen om at sukker faktisk har vanedannende egenskaper og ligner på narkotika. Vitenskapelig amerikaner Han la også merke til at endring av matmiljøet kan bidra til å redusere disse trangene. Undervisning for å unngå tilsatt sukker i hjemmet, som bakverk til frokost, rask frokostblandinger eller lastet yoghurt, kan du finne mindre trang til desserter når ordrer.

Bruke ordetavhengighet: Folk kan ønske å sukker, men det er usannsynlig at den gjennomsnittlige personen er avhengig av det. Avhengighet er en alvorlig medisinsk tilstand basert på effektive hjerneendringer som gjør det vanskelig for folk som forstyrrer bruken av et stoff. Den tilfeldige sukker sammenligningen med narkotika gjør avhengighetslyset.

7. & # 8220; sukkerfrie erstatninger er et godt alternativ.& # 8221;

Del på Pinterest

Du kan bli forsøkt å bytte sukkerholdige matvarer med de som er basert på lavt kalori eller null søtningsmiddel, for eksempel diett brus eller sukkerfri kjeks. Men å gjøre den utvekslingen kunne retort mot og det er ikke sannsynlig å være sunnere.

Forbruk av søtningsmidler som aspartam, sakkarin og sukralose er forbundet med vektøkningen, ikke til vekttap, ifølge A’analyse av 37 studier publisert i Giornale Dell’Canadian Medical Association. Videre var de knyttet til en høyere risiko for hypertensjon, type 2 diabetes, metabolsk syndrom, hjerteinfarkt og slag.

Eksperter forstår fortsatt ikke fullt ut hvordan disse typer søtningsmidler påvirker kroppen. Men Crescent Tests tyder på som kan ha en negativ innvirkning på blodsukkeret, gjør det vanskeligere å holde appetitten under kontroll og til og med forstyrre intestinale bakterier. Og disse tingene kan sette deg i fare for fedme og relaterte helseproblemer.

8. [8220; etter en lav eller sukkerfri diett vil hjelpe deg med å miste vekt.& # 8221;

Selvfølgelig, begrense sukkerinntaket, kan hjelpe deg med å oppnå dine vekttapsmål. Men bare hvis du også er klar over ditt totale kaloriinntak. Det er veldig enkelt å bytte sukkerholdige matvarer med andre matvarer som faktisk inneholder flere kalorier, noe som kan føre til en vektøkning & # 8221; sier frykt, og legger vekt på at et lavt eller sukkerfritt kosthold ikke kan garantere tap av vekt.

Med andre ord, å ha en sandwich til frokost med egg og pølse fra 600 kalorier i stedet for den vanlige bollen med 300 kalorier av sukkerholdige kornblandinger, kommer ikke tilbake til dine stramme jeans, selv om smørbrødet er mye lavere enn sukker.

Hva vil hjelpe deg? Velge ikke-sukkerholdige versjoner av matvarer som normalt bruker, som hvit yoghurt i stedet for vanilje, anbefaler frykt. Og hvis du ikke finner en god erstatning? Gradvis redusere mengden sukker som legger til mat som mel d’havre, kaffe eller smoothies.

I betraktning av sukker

Sukker er ikke en sunn mat, men det er ikke engang den onde gift som noen ganger tror du er. Mens de fleste av oss kunne bære for å ha mindre, er det greit å ha litt og # 8216;. Så gå videre og nyt en og annen kake, uten en feilside.

Marygrace Taylor er en helse- og velværeforfatter hvis jobber dukket opp i parade, forebygging, redbook, glamour, kvinner og andre. Besøk det MaryGracetaylor.com.