8 stillinger for å unngå smertefulle relasjoner

Hvis C’det er en liten del av deg som føler smerte når du har sex, er det på tide å vurdere din sengestrategi. Sex bør aldri være ubehagelig & # 8230; Med mindre det er en morsom og godartet ubehag.

Selv om stillingen er jobbet for din gamle partner, vil din nye partner sikkert være annerledes. Tiltaket der partnerens personlige smak samsvarer med deg, vil avgjøre om sex er behagelig eller smertefullt. Faktisk, hvis et sted ikke har vært så spennende L’forrige gang med partner C, kan du prøve igjen med partneren d. Men denne gangen, prøv følgende forbedrede seksuelle stillinger for din komfort og tilfredshet.

I disse metodene har vi prioritert klitstimulering (og til din fornøyelse). L’den eneste forberedelsen du trenger & # 8211; Og dette er sant før noen form for penetrasjon med noen partner er å kommunisere og smøre! Vaginal smøring bidrar betydelig til å redusere friksjon og ubehag (og det er helt hensiktsmessig å bruke smøremiddel) og bidrar til å ha tilfredsstillende seksuelt forhold.

1. Varm misjonær

Del på Pinterest

Glem minnene fra fortiden til de uskyldige tider når alt du visste om sex flyttet opp og ned. Det er på tide å skape en ny klassisk misjonær opplevelse. I stedet for å utvide bena, spør partneren din om å pakke inn bena rundt kroppen din, som tillater gjensidig kjønnskontakt. Det fungerer fantastisk fordi det ikke er avhengig av størrelsen, men fra forbindelsen du og din partner har du.

2. Sitter på en pute

Del på Pinterest

Ta din favorittpute og legg den under bassenget for større støtte. Bøy knærne, løft bekkenet og utvide bena for å tillate penetrasjon. Skjønnheten i denne stillingen er at du kan kontrollere dybden av penetrasjon og stimulere klitoris.

3. Ridning mot solnedgang

Del på Pinterest

Ta kontroll og opphold på toppen. Denne beliggenheten er ideell for å dele et hengiven øyeblikk fordi det tillater intime kyss og direkte utseende. Videre tillater det deg å skape rytmen du liker best. Ikke bare kan du plassere klitten din på fritiden og øke seksuell nytelse, men du kan også flytte bassenget frem og tilbake for å skape et komfortabelt tempo.

4. Kom nærmere meg

Del på Pinterest

Finn en vegg eller et bord for støtte. Sving til den høye og velg hvem som vil holde baken på de som og omsluttende benet rundt den av den andre personen for støtte. Oppfordret til hverandre å gni klitten din mot partnerens kjønnsorganer og deretter oppretter en komfortabel rytme hvor du kan nærme deg eller fjerne kroppen din.

5. Huddle på den ene siden

Del på Pinterest

De kan være en foran # 8217; andre eller plassert for å tillate penetrasjon bakfra. Hvis du er foran partneren din, kan du sjekke sexleketøyet eller penisbasen og skape vinkelen og penetrasjonen du vil ha. På bakre penetrasjonsstilling, bruk baken for å kontrollere hastigheten og holde partneren din immobile, mens du flytter til rytmen og kontroller dybden.

6. Duo

Del på Pinterest

Match din favorittposisjon til personlig glede ved å inkorporere måten du liker å føle deg bra på samme tid. Hvis du er vant til å stimulere din klit alene liggende på ryggen, med eller uten sexleketøy, gjør det mens du inviterer partneren din til å berøre brystet og kysse deg. Å skape denne dreiemomentfølelsen kan være eksplosiv.

7. Kaninen

Del på Pinterest

Hvem sa sexleksaker tjener til å spille alene? Rustet din favoritt vibrator og vis det til din partner. Planlegger å bruke den neste gang ved å bruke stimulering til klit direkte mens du prøver forskjellige stillinger.

Bruk forskjellige vibrasjonsmoduser for å øke glede eller stimulere hverandre. Prøv å holde orgasmen til du gjør det lenger. Det viktigste, generelt, når du legger til et nytt sex leketøy, er det at begge kommuniserer alt, spesielt på hva alle liker.

8. Bodyping

Del på Pinterest

Hvis du har prøvd alt, og du føler fortsatt smerte; Spesielt med penetrasjon, så det er på tide å boikotte litt & # 8216; penetrasjon. For å erstatte det, fokuserte praktiske øvelser på sansene. Hold konsentrert om dyrking av seksuelle opplevelser, erotiske massasjer og glede, i stedet for på ytelse.

For å gjenopplive ting i løpet av denne pause, kan du prøve 69. Bare ligge på ryggen og bringer partnerens ansikt foran kjønnsorganene dine, mens du legger munnen din på din partner. Ta deg tid til å ha det gøy å utforske # 8217; en L & # 8217;.

La presset og konkurransen for sportsfeltet

Med en positiv seksuell holdning, et åpent sinn, mange seksuelle kommunikasjoner og mye smøremiddel, vil du oppdage at det er mange måter å utforske og eksperimentere seksuelt med partneren din. Men før du prøver en ny posisjon, husk at den beste typen kjønn er den som utvekslingen av følelser og ønsker er fritt uttrykt, og trykket i ytelsen er igjen til sportsfeltet.

Les l’element på engelsk

Del på Pinterest

Janet Brito er en seksuell terapeut sertifisert Aasect. Det har også en lisens i klinisk psykologi og sosialhjelp. Han fullførte sitt postdoktorale stipend på University of Minnesota School of Medicine, en av de få universitetsprogrammene i verden dedikert til sexutdanning. Det ligger for tiden på Hawaii og er grunnleggeren av Senteret for seksuell og reproduktiv helse. Brito har bidratt til mange publikasjoner, inkludert Huffington Post, Thrive og Healthline. Se etter det gjennom henne nettstedet eller oppe Twitter.