8 spørsmål om den modifiserte sitrusfrukten pektin

COS’er den modifiserte pektinen?

Hva er forskjellen mellom naturlig pektin og pektin & # 8220; modifisert & # 8221;? Naturlig pektin er et sukker karbohydrat som er tilstede i modne frukter. Det modifiserte pektin er et pulver som kjøper i apoteket.

Syltetøy og konserves bruker naturlig pektin som et fikseringsmiddel for frukt som ikke inneholder nok. Følgende frukter inneholder allerede nok:

  • bær
  • Driphane, som fersken og aprikoser
  • De fleste sitrusfrukter

Den modifiserte sitruspektin (MCP) vises vanligvis i form av støv. Noen sier at det kan være nyttig i kampen mot prostatakreft og andre svulster. Noen sier det kan behandle høyt kolesterol. Men disse uttalelsene holder studioet? Les videre for å finne ut.

1. Hva er forskjellene mellom fruktvalg og # 8217; MCP?

Tarmen din kan ikke absorbere pektinen i sin naturlige form. Dette gjør det til en Effektiv fiberkilde & # 8217. Citruspektinen behandles for å lage de minste MCP-molekylene slik at de absorberes lettere i blodet. Dette betyr at kroppen din kan dra nytte av mer enn de fibrøse egenskapene til pektinen.

2. Hva er medisinske klager?

Hvis du kjøper for MCP, vil du se en rekke helseindikasjoner. Avgiftningen av blod, cellehelse og frigjøring av kroppen fra tungmetaller er blant fordelene som tilskrives MCP. Noen rettssaken antyder at barn med bly toksisitet forbedre med MCP-behandling. Dessverre var disse små studiene av lite design og manglet kontrollgrupper. Disse studiene kan også ha hatt konflikter med økonomiske interesser med en MCP-produsent. Flere søk er nødvendig for å bekrefte resultatene.

3. Og kreft?

Noen som lider av kreft, tar MCP som et supplement fordi de hørte at det reduserer svulstveksten. Så langt har studier gjennomgått bare noen få former for kreft, men Undersøkelser Det virker lovende. De Susan G. Komen L’brystkreft pedagogisk organisasjon sier at MCP ofte brukes i brystkreft terapi for å hindre metastaser eller spredning av kreft til andre organer.

4. Må MCP Nedre Kolesterol?

Pektin fungerer som en effektiv kilde til matfiber. En diett rik på fiber er koblet til kolesterol senking. Dette kan være grunnen til at MCP selges som hjelp til å senke kolesterolet. Det er imidlertid bare begrensede studier som støtter bruken og kosttilskuddene gir ikke alltid de samme fordelene som stoffer som er tilstede i naturen.

5. Hvordan MCP brukes?

Du kan kjøpe MCP som støv i naturlige matmarkeder, i butikker som selger kosttilskudd og online. Les indikasjonene på emballasjen for dosen. De fleste antyder å oppløse L’pulverisert MCP i en væske og drikke den på tom mage. Det er også tilgjengelig i form av kapsler.

6. Og hvis du tar det for mye?

Ta for mye MCP er ikke farlig, men det kan skade magen din. Det kan også forårsake diaré, hevelse og gass. Dette gjelder spesielt hvis form av MCP du antar inkluderer ekstra fiber.

Diaréen som varer mer enn noen få dager, kan forårsake alvorlig dehydrering.

7. Jeg burde være bekymret for MCP-rekruttering?

Hvis du bruker MCP Powder-skjemaet, vær forsiktig så du ikke inhalerer det ved et uhell, siden støv kan irritere lungene. MCP kan forstyrre medisiner for å senke kolesterolet. Det kan også forstyrre absorpsjonen av næringsstoffer fordi det kan være en kilde til matfiber.

Du bør unngå MCP i tilfelle graviditet eller amming, siden studier ikke har blitt gjennomført på sikkerheten din på disse populasjonene. Som med ethvert supplement, kontakt legen din før du bruker MCP.

8. Hva FDA sier?

Siden MCP er et supplement, er det ikke regulert av US Food and Drug Administration (FDA). L’MCP er ikke kjent for å være farlig, men det er ikke engang et mirakuløst stoff. Den medisinske forståelsen av evnen til å behandle eller sakte kreft er begrenset. Synes å ha en effekt på # 8217; senking av kolesterol, men ytterligere studier er nødvendig. L’MCP er generelt ansett som ufarlig i de anbefalte dosene, men et balansert kosthold og vanlig trening er de beste langsiktige helseindikatorene.