8 smoothies og protein smoothies for diabetikere

Smoothies og protein smoothies er av god mote i disse dager. Disse berømte pre- og posttreningene kan inkludere nesten alle ingrediensene under solen, så hvis du har diabetes, er det naturlig å spørre hvordan du påvirker blodsukkeret ditt. Etter å ha sagt det, er det ikke grunn til å stenge fra disse drikkene. Det finnes utallige oppskrifter for online diabetes online. Her fullfører vi våre åtte beste oppskrifter av smoothies og protein smoothies for personer med diabetes.

Protein drikker 101

Generelt består proteindrikker av pulveriserte proteiner og en væske. Avhengig av matbehovet, kan denne væsken være:

 • vann
 • fersk melk
 • valnøtt melk
 • ris melk
 • frø melk

Andre protein-tilleggene inkluderer:

 • ricotta-ost
 • yoghurt
 • valnøttsmør
 • Rå valnøtter

Søtningsmidler, friske eller frosne frukter kan også tilsettes og friske grønnsaker. Ingen mat er forbudt hvis du har diabetes. Det er imidlertid viktig å begrense raffinerte karbohydrater som er mer sannsynlig å øke blodsukkernivået.

Spis fett med karbohydrater kan hjelpe sakte fordøyelse. Dette kan redusere tiden som trengs for å få sukker for å nå blodet. Fatkilder som har en god smak i proteindrikker inkluderer:

 • valnøttsmør
 • Rå valnøtter
 • hamp frø
 • linfrø
 • chiafrø
 • avokado

Hvis mulig, legg til fibre til proteindrinken din. Bidrar til å redusere sukkerabsorpsjonen fra kroppen. Mel d’havre, bakken linfrø, chia frø og hvete kli er rike på fibre og er egnet for protein drikkevarer.

Noen oppskrifter av proteindrikker krever sirup D’Maple eller Stevia. Sirup d’Maple er rik på sukker, men kan nytes sparing. Stevia er et ikke-ernæringsmessig og kalori søtningsmiddel som ikke øker blodsukkernivået. Når du forbereder smoothies og smoothies, bruk minst mulig mengde søtningsmiddel.

Mange ferdige protein smoothies og smoothies er lastet med raffinert sukker. Den beste løsningen er å gjøre dem hjemme hvor du kan sjekke ingrediensene.

Her er åtte oppskrifter å prøve:

1. Peanøttsmør og gelatinprotein smoothie

Del på Pinterest

En vanlig sandwich med peanøttsmør og gelé laget med rik sukker gelé og høyt karbohydratbrød er vanligvis forbudt for personer med diabetes. Nå kan du drikke din favoritt komfort mat med denne tette og kremete protein dashing parabolen smoothie. Gir en trippel dose proteinproteinpulver, peanøttsmør og ricotta. Lavt sukker eller sukker syltetøy gir riktig dose søthet.

Få oppskriften!

2. Protein smoothie for fransk toast

Del på Pinterest

Den franske toasten er ofte krydret med issukker og deretter gjennomvåt med sirup, så det er generelt ikke ansett som en mat som passer for diabetes. Det er her som kommer inn i å spille dette proteinet smoothie, anscker av dashing parabolen. Det gir deg dekadensen av den franske toast, uten ekstra sukker. De viktigste ingrediensene i smoothie er pulverisert og ricotta proteiner. Stevia og et snev av sirup d’Maple donerer søthet.

Få oppskriften!

3. Ris protein smoothie

Denne smoothie er laget med risproteinpulver, et alternativ til whey proteinpulver og frisk eller frossen frukt. Inkluderer også valnøtter og linfrø for fett og sunne fibre. En overraskende ingrediens i denne smoothie er L’Borage Oil, som har antiinflammatoriske egenskaper.

Du bør ikke bruke Borage Oil hvis du er gravid eller hvis du tar warfarin eller kramper. L’Olje kan også forårsake fordøyelsesproblemer. Hvis du ikke kan bruke Borage Oil, eller hvis du er bekymret for bivirkningene, kan du utelate det fra denne oppskriften. Du kan fortsatt samle fordelene med en velsmakende protein smoothie.

Få oppskriften!

4. Soy Smoothie med eple og kanel

Denne protein shake av tarladalal.Com husk den granny eplepai. Den er laget med eplebiter rik på fiber, en kombinasjon av soya melk og meieriprodukter og en sprinkling av kanel. Friske epler er et godt valg av frukt for alle som er bekymret for deres blodsukkernivåer.

Få oppskriften!

5. God Soy Smoothie

Hvis du er laktose eller vegetarisk intolerant, har diabetes selvforvaltning A’utmerket smoothie-alternativ for deg. Den er laget med soyamelk rik på protein og silkeaktig tofu. Frosne jordbær, halvparten av en liten banan og # 8217; mandeltrekk tilsatt smak. Hvis du aldri har prøvd silke tofu før, er dette den perfekte tiden for å introdusere smaken til ganen din.

Få oppskriften!

6. Høy protein sjokolade smoothie, ingen tilsatt sukker

Del på Pinterest

Hvis du følte deg privat om dine favoritt søtsaker, se ikke lenger. Denne isete sukkerfri mamma smoothie tar vare på sjokoladebehovene dine. Den er laget med mandelmælk rik på protein, ricotta og proteinpulver. Den dekadente smaken av smoothie sjokoladen kommer fra kakaoene i usøtet pulver og med flytende sjokolade stevia.

Få oppskriften!

7. Jordbær Smoothie og Banana til frokost

I stedet for å legge jordbær og bananer til en bolle med mel D’kjedelig havre, bland med yoghurt, mandelmelk og litt & # 8216; av stevia. Resultatet er en smoothie rik med diabetikere glede protein! Dette vil gi deg energi mer enn nok til å vare opp til lunsj. Oppskriften krever paleofiber pulver, men du kan også erstatte chia frø eller linfrø mel.

Få oppskriften!

8. Protein Fruit Smoothie med vilde bær

Del på Pinterest

Bærene er å si de minst antioxidant supercibene. De inneholder en type naturlig sukker kjent som fruktose. Sekund 2008 studio, Fruktose øker ikke blodsukkernivået så raskt som karbohydrater som brød, pasta og bordsukker. Likevel er det et karbohydrat og bør konsumeres i moderasjon.

De viktigste ingrediensene i denne Davitas Muddy Protein Smoothie er pulverisert myseprotein og blåbær, bringebær, jordbær og frosne bjørnebær. En flytende sapidity Enhancer blir også tilsatt. Oppskriften krever ½ kopp pisket krem, men du kan eliminere det for å redusere det totale innholdet i sukker.

Få oppskriften!

Fortsett å lese: Ideer for raske lunsjer for diabetikere »