8 smarte kvinner prouing sexy bekymringer sinn, kropp og sjel

Fra rubenesque til Rail-Thin, Definisjonen av & # 8220; sexy & # 8221; Gjennom århundrene var det koblet til en kvinnes kropp & # 8230; sunn eller ikke (ikke (Victorian Corsets faktisk deformerte kvinner skjeletter, for eksempel).

Heldigvis lever vi i en «8217; æra for å være en livlig og sunn kvinne er mye mer enn å vises i form eller tilpasse seg en form. Bekymringer l’hele person: kropp, sjel og sinn. Amen & # 8211; Det var på tide at intelligente kvinner mottok sin forventede tid lenge som & # 8220; Computer Girls & # 8221; av samfunnet og ble feiret for deres aktivisme og entreprenørskap så mye som deres utseende.

Uttrykket & # 8220; smart er den nye sexy & # 8221; har blitt populært i de senere årene og applaus. Men faktisk, # 8217; intelligens har alltid vært sexy. Disse åtte glimrende kvinnene i fortiden og nåtiden bidro til å forandre verden med hjernen, ikke med bhens størrelser. Fra gener hvis arbeid har forandret historien til Standard Star et talent strekker seg utover deres kjendisstatus, har disse kvinnene gjort det veldig fantastisk (og sexy) å fly ditt nerd-flagg.

1. Mary Shelley

Feministisk datter og Mary Wollstonecraft, Mary Shelley Det var virkelig en & # 8220; det jente & # 8221; av sine tider (Kim K., Spis ditt hjerte). Han var gift med en dikter Percy Bysshe Shelley Og jeg vandret med dikteren / vennen Lord Byron & # 8211; To av skurkene mest kjente gutta i historien. Deres trakter har gjort dem berømte i hele Europa.

Men da de skrev poesi og praktisert fri kjærlighet, fant Mary Shelley den horrorgenre med & # 8221; en av de mest innflytelsesrike romaner av all tid. Så, neste gang du må være hjemme og jobbe når alle andre blir gal, tenk på Mary Shelley. Husk deg selv at du ikke oppfører deg dårlig, du er strålende.

2. Hedy Lamarr

Østerriksk skuespillerinne Hedy Lamarr’S Fantastisk skjønnhet l’har laget en Hollywood-stjerne. Men det var så kjedelig av de passive roller som ble tilbudt at det ble en Autodidid Inventor bare for å holde seg opptatt.

Howard Howard Hughes har kalt Lamarr A & # 8220; Genius & # 8221; for sitt arbeid på # 8217; Aerodynamics. Under andre verdenskrig bestemte han seg for å oppfinne et frekvensprøve teknologi som senere utgjorde grunnlaget for Wi-Fi og Bluetooth.

Lamarrs vitenskapelige funn begynner bare å bli verdsatt så mye som sin tilstedeværelse på skjermen. Det er nå at en av de vakreste kvinnene i verden også huskes som en av de smarteste.

3. Katherine Johnson

Alle som tviler på at smart og sexy går hånd i hånd for ikke å se over & # 8220;Skjulte figurer, & # 8220; i hvilken taraji p. Henson tolker fysikk og matematikk Katherine Johnson.

Få personer bidro mer til Johnsons NASA Space Race. Dette realisering Det ble gjort enda mer imponerende av det faktum at han måtte gjøre seg gjennom ulike nivåer av fordommer som en farget kvinne.

I disse dager, vil selskapet elske teknologigenene alter, men neste gang du føler en av dem snakker om en & # 8220; Moon Stroke & # 8221; husk kvinnen som hjalp oss med å ta oss dit første gang.

4. Emma Watson

20 år har gått siden første gang av Hermione Granger riktig Vår uttale av & # 8220; Wingardium Leviosa & # 8221;, forandre evig verden for nerd kvinner, og ingenting mer enn jenta enn # 8217; tolket: Emma Watson.

Sammen, Emma og Hermione (siden de alltid vil være uadskillelige) kan være det eneste beste eksempelet på hvilken dyp effekt kan ha en positiv kvinnelig representasjon på jentersutvikling. Hermione har åpnet en port for stolt intelligente jenter overalt. Og selv om Watson har passert til andre roller (inkludert det vakre nerdikonet av «skjønnhet og dyret»), er hans frihet en stor del av sin sjarm.

Etter å ha deltatt i Oxford University og Brown University, med a treårig grad i den engelske litteraturen til Quest & # 8217, er det fortsatt spredt sin kjærlighet til litteratur og jentekraften. Watson har blitt sett nylig plantet kopier av handpaid’s slik & # 8221; Margaret Atwood over Paris.

5. Charlotte Brontë

Du kan forestille deg hvor berømt Sisters Brontë Det ville være hvis de levde i dag? (Flyttet, Old Olsen!) Deres ansikter reiste opp alle dekslene i magasiner i verden, med titler og remake litterære landskap og remaking. Dessverre jobbet Brontë i # 8217; mørket i livet, med Charlotte som adopterte pseudonymet maskulin Currer Bell for å gjøre jobben sin publisert.

Til tross for disse begrensningene, skapte Charlotte Jane Eyre, en varig karakter definert av hans intelligens, godhet og uavhengighet. Jane erye har inspirert generasjoner av forfattere for å finne kvinnelige hovedpersoner som kunne gjøre mer enn å gifte seg med den rette mannen. (Jeg mener, på slutten av bruden l & # 8217, riktig mann, men det virker det for dette.)

6. Chrissy Teigen

Hvis du vet det som «8220; modell i badedrakt og # 8221; O & # 8220; John Legends kone & # 8221; Du mangler den beste delen av Chrissy Teigen: hennes utrolige vitt, ofte på skjermen i hennes spennende Twitter post. Teigen er det moderne beviset som sexy og intelligent ikke utelukker hverandre. Det ville være lett å være sjalu på henne hvis vi ikke var for opptatt av å le. #jenteforelskelse

7. Carrie Fisher

Den avdøde, Great Carrie Fisher vil alltid være uadskillelig fra sin mest berømte rolle: Princess Leia, en hard, intelligent og intergalaktisk leder som ikke var redd for å ringe Hanf bare en & # 8220; Otto Nerf Shepherd, en halv tull og fra’utskilles luft & # 8220; til ansiktet hans.

Men i en nærmere galakse hjemme var Fisher en voracious leser og en forfatter som han skrev mange bøker og skript. Han var også rungende åpen for å sameksistere med en alvorlig bipolar lidelse og avhengighet. Fisher husket oss alle for å behandle våre kamper med humor i stedet for skam. Og i alle hans høyder og hans vanskeligheter holdt han sin oppfinnsomhet og visdom på henne.

8. Ada lovelace

Ada lovelace var den eneste legitime datteren til dikteren Lord Byron (se ovenfor). Sekund legende, Hans mor presset henne bort fra poesi og matematikk i håp om at hun kunne hindre henne i å ta vare på farenes kjæreste. Heldigvis ble flyttingen vunnet.

Lovelace ble en grevinne, sosialitet, og regnes som skaperen av den første «8220;dataprogram, & # 8220; når beregningsmaskiner var ingenting annet enn teoretisk. Lovelace har kombinert matematisk geni med ubegrenset kreativitet. Det var den første personen i historien for å sonde potensialet til en datamaskinenhet.

O, som antagelig en av hans samtidige L’beskrevet: & # 8220; en ung stor og grov kvinne.& # 8221;

Da & # 8230; Som forteller meg om Tina Fey, Michelle Obama og & # 8230;?

Det ville være umulig å liste hver fantastisk kvinne som åpnet gaten til andre smarte, vakre og iboende sexy kvinner. Men dette var en begynnelse. Vi husker disse kvinnene og de utallige andre som minner oss om at den smarte aldri har vært & # 8220; i & # 8221;. Så gå videre damer & # 8211; Vær deg selv fanget og intelligent og ha det!

Fortell oss: Hvem ellers burde ha gjort denne listen?

Elaine ATWELL er A’forfatter, kritikk og grunnlegger av Thedart.Co. Hans arbeid ble presentert på vice, toast og mange andre salgssteder. Han bor i Durham, i North Carolina. Følg den opp @Elaineatwell på Twitter.