8 rettsmidler for hemorroider

Hvordan behandle hemorroider

Hemorroider, også kalt batterier, er hovne årer i # 8217; anus og endetarm. Vanlige symptomer kan omfatte rektal smerte, kløe og blødning. De kan utvikle alle «8217; utenfor eller # 8217; anus og rektum, anrop henholdsvis interne eller eksterne hemorroider.

Hemorroider er et ekstremt vanlig problem. Omtrent 75% av amerikanerne opplevelser på et tidspunkt. Selv om de vanligvis forsvinner av seg selv innen få uker, kan de forårsake mild til alvorlig ubehag. Noen rettsmidler kan gjøre dem mer tolerable.

1. Hamamelis

L’Amamelide kan redusere kløe og smerte, de to viktigste symptomene på hemorroider. Det er en naturlig antiinflammatorisk, så det kan også redusere hevelsen.

Du kan kjøpe væske Amamelid og bruke den direkte til hemorroider. Du kan også finne den i produkter som anti-kløe og såper kluter.

2. Aloe vera

Aloe Vera Gel ble historisk brukt til å behandle hemorroider og ulike hudforhold. Det antas å ha antiinflammatoriske egenskaper, som kan bidra til å redusere irritasjon.

Selv om det ikke er noen tilstrekkelige kliniske tester på # 8217; Effektiviteten av Aloe Vera Gel for hemorroider, det nasjonale senteret for komplementær og integrert helse (NCCIH) anser det veldig trygt for aktuell bruk.

Gelen kan bli funnet som en ingrediens i andre produkter, men bare ren aloe vera gel bør brukes på hemorroider. Pure Aloe Vera Gel kan også ekstraheres direkte fra # 8217; interiør i plantens blader.

Noen mennesker er allergiske ALLE’Aloe Vera, spesielt de med A’allergi allergi; hvitløk eller løk. Kontroller tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon ved å gni et stykke gel av størrelsen på en mynt på # 8217; underarmen. Vent 24-48 timer. Hvis ingen reaksjon oppstår, bør det være trygt å bruke.

3. Varme bad med epsom salter

Varmt bad kan bidra til å lindre hemorroider irritasjon. Du kan bruke halvupper, ved hjelp av en plastbeholder som passer inn i toalettet eller gjør et komplett bad i karet.

Ifølge Harvard Health, ta et varmt bad i 20 minutter etter at hver tarmbevegelse vil være den mest effektive. L’å legge Epsom salter i karet vil hjelpe deg å føle deg mer lettelse og redusere smerte.

4. Benksalver

Kremer og benksalver, som forberedelse H, finnes i nesten alle apotek butikker og kan gi umiddelbar lindring. Noen kan til og med redusere hevelse og hjelpe hemorroider til å helbrede raskere.

Men hvis du bruker en krem ​​alle’hydrokortison, ikke bruk det i mer enn en uke.

5. Avslappende kluter

L’toalettpapirbruk etter hver tarmbevegelse kan forverre hemorroider. Du kan bruke kluter til å rense deg, de forårsaker ikke irritasjon. Også, du kan finne kluter med anti-hemorroide beroligende ingredienser, som Aamelid eller L’aloe vera.

Pass på at klutene du velger, ikke inneholder alkohol, parfyme eller andre irriterende stoffer. Disse stoffene kan forverre symptomene i stedet for å lindre dem.

6. Cold Packs

Påfør ispakker eller kuldepakker Alle’anus for å lindre hevelse i 15 minutter om gangen. For store og smertefulle hemorroider kan dette være en ekstremt effektiv behandling. Bruk alltid isen innpakket i en klut eller absorberende papir, aldri sett isen direkte på huden.

7. Feci mykner

Ifølge L’Nasjonalt institutt for diabetes og fordøyelses- og nyresykdommer (Niddkd), kan avføring, slik som Psillio, redusere forstoppelse, myke avføringen og lette A’enkel og rask evakuering. Uten smerte.

Mange av disse emollients av avføringen er i form av støv, kapsler og væsker som du kan ta muntlig fra en til tre ganger om dagen.

8. Store bomullsklær

Erstatt adherent polyester klær med ultra pustende bomull klær (spesielt undertøy) kan bidra til å holde analområdet rent og tørt. Dette kan potensielt redusere symptomene. Unngå å bruke duftende vaskemidler eller mykemidler for å redusere irritasjonen.

Slik forhindrer du hemorroider

Endringer i livsstil og kosthold er de beste måtene å forhindre hemorroider. Hold deg fysisk aktiv og sunn mat kan hjelpe deg med å ha regelmessige tarmbevegelser.

Spis mange fiberrike matvarer (spesielt vegetabilske matvarer) og å drikke mye vann bidrar til å holde fordøyelsesprosessen bevege seg riktig og forhindre forstoppelse. Tren regelmessig og unngå å sitte i lange perioder kan hjelpe deg med å unngå hemorroider.

Den mest effektive måten å unngå forstoppelse på er å gå på toalettet så snart du føler behov. Forsinkelse av en tarmbevegelse induserer tarmen for å reabsorbere vannet fra avføringen. Dette gjør avføringen hardt når du endelig går på toalettet.

Når du skal se legen din

Hemorroider er generelt enkle å behandle og gå vekk fra solskinn. I svært få tilfeller, en hemorroide, kan forårsake komplikasjoner.

Kronisk blodtap fra hemorroider kan forårsake anemi, som er mangel på røde blodlegemer. Interne hemorroider kan også lide av A’blodstrømbrudd, noe som resulterer i gasspjeldhemorroider, som kan forårsake ekstrem smerte.

Hvis domicilianske behandlinger ikke har vært effektive etter mer enn to uker, gjør en avtale med legen din. Spesialisten kan diagnostisere og behandle hemorroider. De kan gi deg resept for kremer, salver og medisinske suppositorier.

Hvis disse ikke virker, kan det anbefale behandlinger som bindende med elastiske bånd eller kirurgi for å fjerne hemorroider. Du bør også umiddelbart fikse en avtale med legen din hvis du vet rektal blødning for første gang, eller hvis den øker.

Les l’element på engelsk.