8 regler for levende undertøy for en sunn vagina

Har du noen gang tenkt på deg selv: Jeg har feil med dette undertøyet?& # 8221; Det kan være en integrert del av vår rutine, men det er ikke noe den gjennomsnittlige personen vet mye.

For eksempel visste du at det er noen vev som er sunnere for deg eller noen ganger å gå i Commando, er bedre eller at C’Det er en slags utløpsdato for undertøy?

Disse reglene som ikke kalles undertøy, kan påvirke din vaginale helse, og avhengig av stil, kan også påvirke humøret ditt!

Så vi gjorde mye forskning, dypet flere studier på undertøy hygiene og vi snakket med en gynekolog for å samle åtte regler for undertøy for å leve med.

1. Generelt, velg naturlige stoffer, spesielt bomull

Du har kanskje hørt det før, men med alle søte stiler i en rekke stoffer der ute, er det verdt å gjenta det: Bomull er det beste stoffet for intimt.

«Vulva er et veldig følsomt og delikat område, som ligner på ansiktets lepper. Du vil behandle den med delikatesse «, forklarer Dr. Alyse Kelly-Jones, Ob-Gyn-sertifisert av Rådet.

Og det enkleste og mest delikate stoffet for å berøre huden din? Ja, bomull. Det er også pustende og absorberende, noe som kan bidra til å forhindre gjærinfeksjoner.

[8220; fordi det er sunt å ha en vaginal sekresjon, som ligner fuktigheten du alltid har i munnen, vil du at undertøyet ditt absorberer ekstra fuktighet og forklarer Kelly-Jones.

Syntetiske materialer som nylon og spandex tillater ikke å puste område;. I stedet fanger de varmen og fuktigheten, og skaper en perfekt fruktbar grunn for gjærinfeksjoner.

2. Prøv å endre undertøy hver dag, enda mer enn en gang hvis du vil!

Del på Pinterest

Det ser ut til at vi vanligvis bruker et par undertøy om dagen, og så legger vi det i vasken som skal vaskes. Det kan ikke alltid være nødvendig. All’Andre ende av spektret, bør du ikke føle deg begrenset til et enkelt par per dag.

Noen leger La oss si at du kan få deg til å ha på seg et par underbukser i to dager under hvis du ikke gjør det, det er veldig utslipp eller svette. Men hvis du begynner å føle deg ubehagelig på grunn av # 8217; Akkumuleringen av vaginale tap, kan du endre dem mer enn en gang om dagen, da Kelly-Jones alltid husker pasientene dine.

& # 8220; Mange av mine pasienter er irritert av denne fuktigheten og bærer alltid pulverlip & # 8221; sier. «Jeg tror dette ikke er sunnere atferd som dekslene kan forårsake gnidning og irritasjon. Bomull foretrukket undertøy vil løse dette problemet, og det er godt å endre det mer enn en gang om dagen & # 8220;.

Etter at de var slitt, kast dem i kurven for å vaske dem. I motsetning til jeans, bør undertøy ikke bli slitt bare for å spare på lasten.

3. Gå til Night Commando for å ventilere fuktighet

Det er veldig diskutert at det går til sengs uten undertøy er bedre for deg.

For de som har en sunn vagina, er begge valgene gode. For de som håndterer vanlige gjærinfeksjoner, kan du gå til sengs uten truser kan gjøre en forskjell.

Å gå uten en stoffbarriere gjør at området å puste om natten og forhindrer at fuktigheten akkumulerer eller skaper et miljø for bakterier.

Jeg tror vulva-området skal bli utsatt for luften, akkurat som et annet område i kroppen din og # 8221; sier Kelly-Jones.

Hvis du virkelig ikke liker følelsen av å være naken, anbefaler Kelly-Jones å ha på seg brede pyjamasbukser. Husk bare at hvis du går uten undertøy, men bruk en annen type slip, må de også vaskes ofte.

I utgangspunktet gjør det ikke vondt for å gå uten undertøy om natten.

4. Beste stramme og pustende undertøy er det beste for trening

Igjen, hvis du går uten truser eller ikke under treningen, er en personlig preferanse. Hvis du bruker shorts med pustende undertøy, kan du gi opp undertøy.

Bruk noe mellom deg og stoffet kan være mer behagelig og en enda sunnere måte å ta svette på. Vanligvis ville dette være et lett og glatt høyteknologisk polyester.

Hvis du velger å ha på et par, Kelly-Jones-øyne: «Det viktigste er å sørge for at du gjør det bra og ikke forårsaker irritasjon & # 8221;.

Når din ideelle størrelse er funnet, kan du velge mellom mange fantastiske undertøysmuligheter for L’trening som Bikini mula bandhawear av lululemon ($ 18) eller Slip aktiv fra Patagonia kvinne ($ 12).

5. Flip-flops vondt ikke vaginal helse

Del på Pinterest

Det har alltid tenkt at flip-flops ikke kan være bra for helsen til dine nedre regioner.

Imidlertid har studier ikke funnet bevis på at stroppene forårsaker vaginitt fra gjær (YV), bakteriell vaginose (BV) eller urinveisinfeksjoner (UTI) & # 8211; Tre av de viktigste problemene som kvinner opplever:

  • TIL2005 studie Han så direkte på undertøyet og oppdaget at mikromiljøet til vulvarhuden ikke endret i det hele tatt på grunn av stilen på undertøy. Undertøy hadde ingen effekt på pH, på hudmikroklimaet eller aerobic mikroflora.
  • TIL nylig studie undersøkt L’Flip-Flops Association med UTI, BV og YV, og har igjen ikke funnet tester til støtte for # 8217; hypoteser som flip flops kan forårsake disse problemene.

I stedet konkluderte de med at seksuell oppførsel og hygieniske valg hadde forårsaket disse forholdene.

Unngå å vaske. EN2011 studie Vanning spesielt assosiert med BV økning. Det daglige badet har noe økt muligheten for bv. BV var ikke forbundet med undertøy, absorbenter eller pads.

Så du er ikke redd for å ha på seg en tong når anledningen krever det.

6. Vask undertøy med hypoallergen såpe

Alle typer undertøy skal håndteres mer forsiktig enn resten av garderoben din, ikke bare dine spesielle blonder flip flops og garn. Dette er ikke fordi din & # 8220; delikat & # 8221;.

Det er hovedsakelig fordi de sitter mot det mest følsomme hudområdet i lange perioder. Kelly-Jones anbefaler at du bruker en delikat og hypoallergen såpe for å vaske dem fordi «noe saponosa eller kjemi i nærheten av vulvaen kan forårsake irritasjon, kløe, allergiske reaksjoner & # 8221;.

Den reneste måten å vaske undertøy på

  • Etter vask, tørk i lav varme i 30 minutter.
  • Rom partner eller syk familie? Ikke bland undertøy i samme belastning.
  • Ikke bland forurenset undertøy med rene undertøy eller bukser hvis du har bv.
  • Vask undertøyet separat fra klærne som har blitt forurenset av andre kroppslige væsker.

Profesjonelt forslag: bekymret for vaskemaskinen? Vask med varmt vann og blekemiddel (ca. 1/2 kopp blekemiddel til A’fullstendig innstilling for spinnvask) for å desinfisere maskinen før du setter vasken.

7. Evaluer muligheten for å erstatte undertøy hvert år

Ser ut som en bit & # 8216; overdreven, spesielt for noe som vaskes så regelmessig. Men ifølge God housekeeping institutt, Selv ren undertøy kan holde opp til 10.000 levende bakterier.

Dette skyldes at det er bakterier i # 8217; vaskemaskin vann: om en million bakterier i bare 2 ss brukt vann! Også om 83 prosent av undertøy & # 8220; ren & # 8221; Inneholder opptil 10.000 bakterier.

I tillegg til bakterier, C’er muligheten for at undertøyet inneholder feci. Ifølge Dr. Gerba, Han fortalte ABC News I 2010, det er omtrent en tiendedel av et gram poop i et par medium undertøy & # 8221;.

Kaste undertøyet hvert år er ikke det mest økologiske alternativet, og hvis du ikke har noen bakterielle problemer der borte, trenger du kanskje ikke å rengjøre skuffene hvert år.

Men hvis du ofte forekommer BV eller andre symptomer, sier eksperter at du kanskje vil erstatte undertøy hvert år.

Den beste måten å vaske undertøy på

Del på Pinterest

Her er noen vaske tips:

  • Etter vask, tørk i lav varme i 30 minutter: En lege fortalte New York Times at trommelen som tørker i 30 minutter eller stryking etter vask, kan bidra til å minimere nye bakterier som er oppsamlet under vasking. ; Varmen til en lavtørkende syklus eller et strykejern var nok til å frigjøre klær fra studerte bakterier & # 8221; sa Han fortalte publikasjonen.
  • Rom partner eller syk familie? Ikke bland undertøy i samme belastning: med bakterier som allerede svømmer i vaskemaskinen, ingen C’Det er nødvendig for å risikere mer.
  • Ikke bland forurenset undertøy med andre par eller bukser hvis du har BV: Dette er spesielt viktig for folk som gjør klesvask sjeldnere. Gjør en separat vask for å holde nivåene av lavere bakterier og unngå krysskontaminering.
  • Vask undertøyet separat fra plagg med andre kroppsvæsker: I sykehusmiljøer, vask forurenset klær separat (med oppkast, blod, urin, etc.). Gjør det samme med undertøy, spesielt hvis du har familiearbeid på sykehuset. Hvis andre væsker er tilstede, konsentrert på «8217 eliminering av blod eller oppkast fra klær og holde dem borte fra plaggene du har på deg mot de intime delene.

8. Undertøy stil kan påvirke humøret ditt

Del på Pinterest

Selv om du ikke ser (for det meste), kan undertøy faktisk spille en viktig rolle i måten du føler.

I en amerikansk nasjonal undersøkelse av ButikkerMart, 25 prosent av selvidentifiserte kvinner viste at humøret deres ble påvirket av undertøyet & # 8220, litt attraktivt & # 8221; eller uegnet.

De fant også at nesten halvparten av kvinnene intervjuet (47%) følte seg mer sexy eller mer selvsikker da han hadde på seg et par spesielle undertøy.

Ikke undervurder kraften til sjefen din mer intim og ikke tro det bare fordi ingen ser det, det må ikke være fantastisk.

Hvis du føler deg litt & # 8216; ned, gå til paret ditt sexiest truser. Som en pose av makt, kan det gi en god kjøretur til å stole på.

Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid på Sin nettside eller følg den opp Twitter.