8 pinlige ting du må snakke med legen din

I banen mot l’voksen alder møtte vi all vår rette andel av utfordringene.

Vi har passert tilsynelatende uoverkommelige hindringer i vårt personlige og profesjonelle liv. Vi måtte finne våre stemmer og forsvare oss selv. Vi har lært å ikke være redd for mange måter.

Men alt vårt mod kommer ofte ut av vinduet så snart vi trenger å snakke om noen rare ting som skjer med kroppene våre. Så plutselig blir vi plutselig til et mortification muttering rot.

Dette skjer oftere enn du kanskje tror.

I en bedriftsundersøkelse av Zocdoc 2015 oppdaget de det 46 prosent av amerikanerne Respondentene snakket ikke med sine leger av noen helseproblemer på grunn av flau eller frykt for dommen.

Dette betyr nesten halvparten av deres fysiske komfort på grunn av en bit & # 8216; av mental ubehag og # 8211; og kanskje til og med sette livet i fare.

Fordi her er poenget: de små pinlige problemene kan av og til være gode alarmsignaler for noen alvorlig farlige medisinske problemer.

Ta vare på dem nå, og du kan være på helseruten før du merker.

Så hva du absolutt trenger å nevne din neste avtale av legen? Vi er så glade for at du L & # 8217;!

PROBLEM N. 1: rikelig hele tiden

Når svette penetrerer deg gjennom skjorten, selv om du nettopp har trent deg selv, er det vanskelig å føle seg som noe annet enn en femten år gammel klumpete.

Men hyperhidrose & # 8211; Ordet av fantasi for overdreven svette & # 8211; Det er ikke et sjeldent problem.

Sekund Forskning 2016, Det anslås at 4.8% av amerikanerne (ca. 15.3 millioner mennesker) det er påvirket. Mens det bestemte at det hadde en negativ innvirkning på deres liv, hadde bare 51% diskutert det med en lege.

Behandlinger, som aktuelle kremer, injiserbar som Botox eller elektroterapi, kan lindre symptomer, så ikke C’Det er grunn til å lide i stillhet.

Når det er sagt, kan overdreven svette indikere en betingelse for underliggende helse, alt, fra en overaktiv skjoldbrusk eller andre hormonelle ubalanser til hjerteproblemer, diabetes eller kreft.

Så det er viktig å konsultere legen din hvis du svetter mer enn normalt.

PROBLEM N. 2: Din anus er purriginøs

Bare fakta om å lese at setningen vil trolig gjøre deg rystende eller få deg til å briste en nervøs latter. Men fortell ham med oss: # 8217; anus er bare en’annen kroppsdel.

Ja, du kan raskt kontakte legen din dersom du ser blod i avføringen eller føler smerte, men du kan være mer motvillig til å diskutere dette preilte problemet.

Din første forsvarslinje bør være å sikre at du er helt ren, og har ikke begynt å bruke et nytt vaskemiddel eller såpe, for ikke å spise krydret eller sitrusmat som kan forverre kløe og ikke ha hemorroider og ikke ha hemorroider. det, så irriterende, er ikke farlige og kan behandles.

Men hvis en kløe vedvarer, tilsynelatende uten grunn og uavhengig av hva du gjør, kan du indikere en rekke problemer, inkludert en hudtilstand som eksem eller psoriasis. Det kan også foreslå diabetes, A’Seksuell overføringsinfeksjon, A’gjærinfeksjon, parasitter, autoimmun sykdom eller til og med anal kreft.

PROBLEM N. 3: Ditt poop var veldig rart for en po & # 8216;

Med mindre du er en 7-10 år gammel, vil du sannsynligvis ikke snakke om poop.

Men hvis det ikke ser ut som det burde & # 8211; Glatt og ligner en pølse, på grunn av mangel på en bedre deskriptor & # 8211; I lang tid bør du virkelig.

Konsistens, farge og # 8217; lukt av fæces kan avsløre mye om hva som skjer i kroppen din. For eksempel kan kronisk forstoppelse bety at du ikke drikker nok vann eller at du har en tilstand som en intestinal inflammatorisk sykdom eller til og med kreft.

En gul tone kan være et tegn på et malabsorpsjonssyndrom (dvs. laktose eller celiacintoleranse), og svart eller lyst rødt avføring kan bety at C’bløder i den øvre mage-tarmkanalen.

Det er en rekke sjanser til poops og potensielle diagnoser for lenge til å bli oppført her, og det er derfor du bør ringe legen din.

PROBLEM N. 4: Yppene dine ser annerledes ut

Før mennene som leser denne artikkelen, går ned til neste pinlige helsescenario, en advarsel: ikke gjør det!

Tydeligvis har du også brystvorter, og du kan til og med bli lei av brystkreft. Selv om det ikke engang er eksternt vanlig som hos kvinner (det representerer Mindre 1 hundre Av alle brystkreft), kan det være mer dødelig.

Fordi? Forskerne teoretisere at menn kanskje ikke skjønner at de selv kan trekke denne typen kreft, så det er ikke i deres radar.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: et lite studio Det har oppdaget at det tok i gjennomsnitt 16 måneder blant de første symptomene på en mann og en diagnose av brystkreft.

Når det er sagt, for menn og kvinner, er noduler det vanligste symptomet på brystkreft, men selv brystvorteproblemer kan være et detektorskilt. Av 7 prosent av personer med brystkreft rapporterte nippelanomalier.

Vær oppmerksom på den røde, skumle eller prurdiginøse huden som ikke er forårsaket av et allergen eller # 8217; plaggfriksjon, samt «8217; flatting, fra # 8217; inversjon eller utslipp av brystvorten.

PROBLEM N. 5: pusten din er dødelig

Hvis en’fryktelig halitose (halitose) ofte oppstår, er et pust av mynte ikke svaret.

Mesteparten av tiden, halitosen kommer fra et problem med oral hygiene, så sørg for å pusse og bruke tanntrådene ofte og konsultere en tannlege for å sikre at du ikke har periodontal eller karies sykdommer.

Men hvis dette ikke løser problemet ditt, er Helicobacter Pylori-bakterien (H. pylori) kan være skyldige.

Vi anbefaler deg å sjekke det, siden h. Pylori er ikke valgt kan føre til Magesår og gastrisk kreft.

L’Alitosi Noen ganger kan det også være et symptom på lungekreft, nyresvikt (som vil forårsake lukt av fisk), metabolske problemer, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), nattapné eller til og med bare nesedråpe.

# 6 Problem: Du har merkelig hår i merkelige steder

Herre, hvis du noen gang har møtt feil hakehår (eller mørkt og grovt hår på andre steder, og fortsett å komme tilbake, uansett hvor mange ganger revet dem, så er dette for deg.

I stedet for å bestille en voks, kan du gjøre en avtale med legen din: Årsaken kan være den normale endringen av hormoninnhold på grunn av aldring, men også mer signifikante hormonelle ubalanser kan være feilen.

Syndromet til Polycystic Ovary (PCOS), for eksempel, kan skyldes høye nivåer av androgener, mens Cushing Syndrome kommer fra et overskudd av kortisol.

# 7 Problem: Dine føtter er super funky

Hvis du føler behov for å holde sokker på legen din Studio & # 8211; og ikke på grunn av det kalde gulvet & # 8211; du er ikke alene.

Rangfot er plassert der med problemer som gjør røde mennesker. Men kløende og lukter, ofte resultatet av en sopp eller en bakterie kan behandles & # 8211; og ganske enkelt.

Andre problemer er imidlertid mer bekymringsfullt. En rett og mørk stripe på og for eksempel, kan for eksempel være melanom, mens klare negler kan få fra anemi, leversykdom eller hjerteproblemer.

Andre fantastiske lenker: Sårene ved føttene som har problemer med å helbredelse, kan indikere sirkulasjon eller diabetesproblemer, og ekstremt tørr hud og skjøre negler kan være tegn på et skjoldbruskkjertelproblem.

PROBLEM N. 8: Du har problemer i soverommet

Seksuelle problemer kan ha medisinske røtter, ikke bare psykologisk eller følelsesmessig.

For eksempel fant en 2018-studie at menn med erektil dysfunksjon er Dobbel sannsynligheter Ha en hjertesykdom eller ha et slag.

Libido libido i begge kjønn kan være en bivirkning av noen stoffer, inkludert de som omhandler hypertensjon, depresjon og hårfall, eller resultatet av’nattapné.

Og hvis en kvinne føler smerte under kjønn og mer foreløpige eller smøremidler er ikke svaret, kan problemene variere fra en «, enkel infeksjon for å behandle ovariecyster, fibroids, endometriose eller livmorhalskreft.

Du trenger litt statistikk over seksuell helbredelse, av typen som bare kan komme med lege.

Som du kan se? Det er viktig å snakke når du har et problem, men pinlig tror du det kan være.

Livskvaliteten din bør ikke påvirkes fordi du er bekymret for hva noen andre kan eller kanskje ikke tror. Husk: Menn og kvinner i medisinsk yrke har sett alt, og er bokstavelig talt deres arbeid hjelpe deg.

La dem.

Dawn Yanek bor i New York med mannen sin og deres to veldig søte barn og litt & # 8216; gal. Før han blir mor, var han en direktør for et magasin som dukket opp regelmessig på TV for å diskutere nyheter om kjendiser, mote, relasjoner og popkultur. I disse dager skriver han om de svært virkelige, gjenkjennelige og praktiske sidene av foreldre Momsanity. Du kan også finne den påFacebook,Twitter OgPinterest.