8 personer som vinner i livet til tross for lupus

Del på Pinterest

Å leve med lupus kan føre til sin høye og bassandel. Lupus er en kronisk inflammatorisk sykdom som induserer immunsystemet for å angripe sine egne organer og vev. Symptomene varierer fra mild til alvorlig. Lupus kan gi opphav til raketter og remisjon sesonger, men mange som bor med lupus har funnet en måte å trives til tross for sin uforutsigbarhet.

I stedet for å tillate sykdommen å trykke på pause-knappen på livet, kommer disse mennene og kvinnene seg bra for å vise lupus som er lederen. Fra vektløftere og mote modeller til Crossfit instruktører og forfattere, vil disse helter i virkeligheten inspirere og motivere alle som var overbevist med en kronisk sykdom.

1. Megan Benzik

I Benzik har blitt diagnostisert med lupus alle’alder av 12 år. Hun deler at det var din mors støtte for å hjelpe henne med å overvinne den første frykten for å ha en uhelbredelig sykdom. Hånd i hånden, de har sverget å kjempe. Denne kampen inkluderte en «8217; intens konsentrasjon på en’ren fôring, ekstra hvile, vekt trening og lav effekt øvelser. Effektene var ikke øyeblikkelige, men Benzik stolte på prosessen. Over tid har han hørt forbedringer i smerte, mobilitet og mentalitet.

Mens fortsatt lever med tretthet, tåke i hjernen, fenomenet Raynaud og A & # 8217, sporadisk utslett, nekter å la Lupus pålegge grenser for sitt liv. I dag er Benzik en kjent trener og idrettsutøver av Crossfit som konkurrerte på Crossfit-spillregionalene i mai 2017.

2. Elijah Julian Samaroo

Elijah Samaroo er bare 21 og forlater allerede et tegn i verden rundt den. Med en «» 8217; intens lidenskap for grafikk, web- og klærdesign som har vokst under ungdomsårene, har Samaroo startet sitt klærfirma, Safii, etter videregående skole.

Selv om en Lupic Nephritis i klasse IV har blitt diagnostisert og for tiden overbeviser med en nyresykdom på terminalstadiet, lever med et positivt syn på livet. Har mistet spesielle øyeblikk på grunn av lupus, som videregående segmenter og kommer hjem. Men Samaroo sier at han fortsatt kan finne glede hver dag, enten han jobber med kjendiser i California eller som prosjekter på sin laptop mens han er på sykehuset.

3. Christine Galano

I Galgano ble lupus diagnostisert i 2014. Husk at’år som & # 8220; større kamp av sitt liv & # 8221;. Etter å ha forlatt vinnerne, har den sakte returnert til sine treningsrøtter og ble frivillig på 2015 Spartan Beast Race i New Jersey. Et overveldende ønske om å ta sokken og, selv om det ikke er forberedt, hoppet inn i. Nesten syv timer senere fullførte GalGano vellykket 13-mile rase. Han kutte blødningsmålet, vått, dekket med slam og strøk med Raynaud i tær og fingre. Det var i det øyeblikket at han visste at han aldri ville tillate lupus å hindre henne.

Siden da har den fullført over 60 løp og har blitt en’nivå 1 CrossFit instruktør. Det fungerer også som en markedsføringsstrategi. GalGano elsker å komme i kontakt med andre menn og kvinner som lever med lupus.

4. Marlajan Wexler

Wexler er en Pediatrisk sykepleier på The Children & # 8217 s Hospital i Philadelphia. Han ønsket å bruke sin faglige kunnskap og hans personlige erfaring med lupus for å hjelpe andre etter diagnose i 2008. Og så den frekke, vittige og rå bloggen av flaks fupus ble født. Som forfatter og Public Speaker på # 8217; Argument, Marlajan vil at menn og kvinner med lupus vet at de fortsatt kan le og finne humor i livet til tross for tilstanden.

Selv om hans sykepleie karriere er på en eller annen måte påvirket av sykdommen, vil den optimistiske holdningen til Wexler sikkert glede deg over dagen din.

Nyt litt å le og la deg bli inspirert av LuckFupus.com

5. Hetlena JH Johnson

Etter diagnosen Lupus i 1993 klamret Hetlena JH Johnson til sin tro og det perspektivet som en sykdom ikke måtte hindre dem i å leve et fantastisk liv. I dag er A’Forfatter, Rapportør Tedx, grunnlegger av Lupus LIAR, Og mye mer.

Selv om han i live med de daglige symptomene på lupus som tretthet og smerte, deler han hvordan han skal leve i nåtiden og ikke fokusere på og i dersom & iF 822 L’bidro til å vokse.

Gi en’Se på hans bok & # 8220; Dagbok av en Mad Lupus Patient & # 8221; på thelupusliar.com. Du kan også tweet det @TheLupusLiar.

6. Lydia Romero-Johnson

Lydia Romero-Johnson har opplevd utslett, smerte og tretthet siden anbudsalderen. Men det var først etter en komplisert graviditet i 2002 at lupus ble diagnostisert med den. Å være en registrert sykepleier, inkluderte de medisinske aspektene av sykdommen, men ønsket å utdype det psykologiske, følelsesmessige og åndelige aspektet av en kronisk sykdom.

Denne reisen brakte Romero-Johnson til Health Coach-programmet sertifisert på L’Institutt for tilleggs ernæring. I dag, i tillegg til # 8217; sykepleie, tilbyr Romero-Johnson holistisk coaching til kvinner på jakt etter et lykkeligere og sunnere liv. Hjelp de andre, dele Romero-Johnson, var & # 8220; forvandle livet & # 8221;. L’brakt å føle seg begrenset av en diagnose å føle nå uten grenser om sin fremtid.

7. Aida Patricia

Komplikasjonene på grunn av lupus tvang modellen Aida Patricia til å forlate Catwalk i begynnelsen av sin karriere, men det var klart å kombinere sin kjærlighet til mote med sitt ønske om å utdanne andre om sykdommen. Resultatet var rullebane for omsorg, en mega mote show-arrangement holdt hver høst på Rhode Island på Providence Biltmore Hotel.

Showet er fokusert på bevisstheten om sykdommen. Er beskrevet av Patricia som & # 8220; en natt for menn og kvinner som bor med lupus å føle seg vakker og glemme smerten i noen timer & # 8221;. Når han ikke bor og puster mote, jobber Patricia for en amerikansk senator på Rhode Island, og er New England Lupus Ambassador for Lupus Foundation New England. Selv om du føler deg heldig å kunne jobbe stille, gjorde komplikasjonene til lupus det vanskelig.

8. Stephen Hinkel

Selv om i Hinkel ikke har blitt diagnostisert med Lupus, Ha & # 8220; levd & # 8221; med lupus gjennom hele sitt liv. Det har vokst ved å ta vare på sin far, til hvem sykdommen hadde blitt diagnostisert da han var 20 år gammel. Hinkel var frustrert da folk kommenterte at lupus var en kvinnes sykdom (en vanlig misforståelse) og mangelen på bevissthet som omringet sykdommen.

Etter sin fars død ønsket Hinkel å bruke naturlig styrke, helse og lyst til å øke synligheten til lupus, så han skapte bevisstheten om løfting. I tillegg til å skape bevisstgjøringsvideoer ved å presse opp til 405 pounds, møter den regelmessig med politiske og offentlige ledere og med de tidligere NFL-studentene å utdanne andre om sykdommen.

Ta bort

Å leve med en kronisk sykdom av noe slag presenterer sine daglige utfordringer. Men med en positiv bestemmelse og holdning, er det sant at alt er mulig. Disse åtte suksesshistoriene er det levende bevis.

Marisa Zeppieri er en matjournalist, kokk, forfatter og grunnlegger av Lupuschick.com og lupuschick 501c3. Bosider i New York med mannen sin og en reddet Rat Terrier. Finn det på Facebook og følg den på Instagram @ LupusChickofficial.