8 Naturlige rettsmidler for perimenopause: lettelse fra symptomer

Beskrivelse

Perimenopause er den naturlige overgangen av kroppen din i produksjonen av mindre østrogen. Fordi eggstokkene dine produserer mindre østrogenhormon, blir periodene dine uregelmessige. Du kan begynne å hoppe over perioder. Til slutt vil din månedlige syklus stoppe helt. Etter et år uten en syklus, når du den komplette overgangsalderen. For den amerikanske amerikanske kvinnen skjer dette rundt 51 år. Symptomene knyttet til perimenopausen kan vare noen måneder til flere år.

Menstruasjonsovergangen er preget av’tilpasning av kroppen din på nye hormonelle nivåer. Dette kan gi symptomer på vaginal tørrhet, blits og problemer med å sove. Ditt seksuelle ønske kan redusere og stoffskiftet ditt kan bremse. Disse symptomene kan behandles med foreskrevne hormonelle substitutter, men du kan prøve Home Remedies først. Fortsett å lese for å oppdage hjemmelagde rettsmidler for perimenopause.

1 ginseng

Jordens ginsengrot kan forbrukes som te eller grep i form av kapsler. Det er lett tilgjengelig i de fleste apotek, noen supermarkeder og online. Ginseng har blitt brukt i århundrer som beroligende i asiatiske land. Selv om det ikke er noe bevis på at ginseng kan behandle hetetilger, de beroligende effektene av ginseng Det har blitt funnet For å forbedre kvaliteten og varigheten av søvnen din.

2. Svart Cohosh

Den svarte COHOSH er en GRESS NORTH AMERIKA. Røttene til den svarte Cohosh er malt i et kosttilskudd. Black Cohosh er en av de mest populære naturlige rettsmidler som kvinner bruker for menopausale symptomer. Men det er motstridende tester på hvor effektiv det er. TIL Minst en gjennomgang Placebokontrollerte studier som involverer den svarte Cohosh for overgangsaldersymptomer, indikerte at det hjelper med menopausale symptomer.

3. Soya

Endre kostholdet ditt for å inkludere flere soyabaserte produkter kan lindre overgangsalderen symptomer. Soya inneholder en vegetabilsk østrogen kalt isoflavoni, så det kan hjelpe deg med å tilpasse seg de små mengder østrogen som kroppen din produserer. Varmeflammer, nattesvette og til og med vaginal tørrhet Det kan forbedres fra denne løsningen. Soy, edamame, tofu og soya melk er de mest direkte måtene å inkorporere soyabønner i kostholdet ditt. Du kan også kjøpe soyabønne ekstraktet til bruk for symptomene dine.

4. Vitamin d

Når eggstokkene dine slutter å produsere østrogen, er du i en Høyere risiko Kategori for utvikling av Dell’osteoporose. L’Forutsetning om et vitamin D-tillegg kan ikke forbedre varmen blinker eller vaginal tørrhet, men vil hjelpe Gjør beinene sterkere. Vitamin D kan også øke humøret ditt, som kan hjelpe din egen oppfatning og stabilisere dine følelser.

5. Wild yam

L’Wild Igno er en botaniker som har en potensiell østrogen aktivitet. Dette betyr at wild uvitenhet kosttilskudd kan imitere østrogen effekter på kroppen din. Forskere ber om videre studier om hvordan vegetabilske ekstrakter som Red Yam kan hjelpe kvinner i perimenopause. strøm Undersøkelser Indikerer at den ville ignorere ikke er like effektiv som andre rettsmidler. Hvis du vil prøve den ville ignorere, kan du kjøpe en krem ​​for å søke lokalt eller ta abstrakt i form av en pille.

6. Yoga

Yoga har blitt en populær praksis for kvinner som er rammet av søvnløshet, svinger av D’humør og varme blinker på grunn av overgangsalderen. Studier tyder på at yoga kan hjelpe deg Sov bedre og resultatet en stat d’sjelen mer stabil under perimenopause. Lære Yoga i et stilig miljø eller bore hjemme ved hjelp av Internett-opplæringsprogrammer kan også forbedre bevisstheten og gjenopprette en følelse av fred i ditt daglige liv.

7. Fransk Maritime Pine Bark Extract

L’Pine Bark Extract kalles også Pycnogenol. Kan kjøpes online eller i noen naturlige matbutikker. Dette ekstraktet består av vegetabilske hormoner og organiske kjemikalier kalt flavonoider. EN studere Han oppdaget at pyknogenolinntaket over fire uker har betydelig forbedrede varme blinker og andre overgangsaldersymptomer.

8. Dong quai

Dong Quai er et middel til tradisjonell kinesisk medisin. Roten til denne planten brukes som et fargestoff, ekstrahert og som te. Fordelene med dong quai for perimenopause er ikke klare. Selv om noen kvinner rapporterer å føle seg bedre etter å ha brukt det, a å gjennomgå av ikke-hormonelle terapier for perimenopause, indikerte at Dong Quai ikke hadde noen effekt på varme blinker og andre symptomer. Du kan prøve Dong Quai ved å ta et urte supplement eller drikke te forberedt med en tepose dong quai.

Risiko og komplikasjoner

Vær oppmerksom på eventuelle potensielle samspillet mellom urte-kosttilskudd før du prøver noe rette. Soyabaserte produkter kan samhandle med antidepressiva og syntetiske østrogener og kan øke risikoen for andre helsemessige forhold. Ginseng kan faktisk forårsake søvnløshet og hodepine hvis du tar for mye.

Hvis du føler behov for å oppleve naturlige rettsmidler for symptomene på perimenopause, prøv en om gangen. Ikke overveldet kroppen din når du allerede tilpasser seg en ny normal hormonbalanse.

Hold kommunikasjonslinjene med legen din. Hvis alternativ medisin ikke holder symptomer i sjakk, må du kanskje vurdere syntetiske østrogener eller mer tradisjonell behandling for overgangsalderen.

Ta bort

Det er noen bevis på at naturlige rettsmidler kan hjelpe med varme blinker og symptomer på perimenopausal svette. Videre forskning er nødvendig for å forstå hva som er de mest effektive rettsmidler. Noen rettsmidler kan ikke fungere for alle. Snakk med legen din dersom symptomene på perimenopause alvorlig påvirker søvnkvaliteten eller dine relasjoner.