8 naturlige måter å indusere arbeidskraft

Venter på barnet?

Del på Pinterest

Utløpsdatoen din er en Prausible hypotese for når barnet ditt kunne få sin ankomst.

Mens mange kvinner føder perfekt sunne barn 2 uker før eller etter denne påståtte fødselsdato, anbefaler vi at kvinner venter til Minst 39 uker for levering.

Det er bedre å la Mother Nature bestemme når barnet ditt kommer.

I en 2011 studie, 201 kvinner som hadde født til nylig blitt intervjuet på # 8217; induksjon av arbeidskraft hjemme. Av disse kvinnene hadde 50% prøvd en naturlig metode for å starte arbeidskraft.

Hvis 40 uker har brukt, er det åtte naturlige måter å få ting til å gå videre.

De fleste av disse metodene er anekdotiske og har ingen konkrete tester som fungerer, så du bør alltid snakke med legen din før du prøver noen av disse metodene.

Jordemor eller legen din kan kanskje ikke bekrefte at de fungerer, men kan fortelle deg om det er trygt å prøve graviditeten din.

1. Trening

L’Øvelse kan være alt som forårsaker hjertefrekvensen for å øke, som en lang tur. Selv om denne metoden ikke virker, er det en fin måte å lindre stress på og holde kroppen sterk for oppgaven å gjøre.

2. Kjønn

Teoretisk er det flere grunner til at å ha sex kan indusere arbeidskraft.

For eksempel, L’Seksuell aktivitet, spesielt orgasmen, kan frigjøre oksytocin, som kan hjelpe deg med å starte livmor-sammentrekninger på nytt.

Dessuten, for gravide kvinner som har sex med menn, er det prostaglandinhormoner i sæden som kan hjelpe modne livmorhalsen.

Å ha sex er trygt i løpet av de siste ukene med graviditet, men du bør ikke gjøre det etter at vannet er ødelagt. Dette kan øke risikoen for infeksjon.

3. Nippelstimulering

Stimulerende brystvorter kan forårsake livmor sammentrekning og arbeidskraft.

Stimuleringen av brystvorten stimulerer produksjonen av oksytocin. L’oksytocin er hormonet som forårsaker sammentrekningen av livmoren og # 8217; utvisning av melk fra brystet.

Faktisk, hvis du velger å gjøre det amme Ditt barn umiddelbart etter fødselen, denne samme stimuleringen er det som vil hjelpe livmoren til å krympe til sin opprinnelige størrelse.

Du eller din partner Du kan manuelt stimulere brystvorten, eller du kan prøve å bruke en brystpumpe.

fast Undersøkelser Vis at bryststimulering kan være en effektiv måte å:

  • Indusere og øke arbeidet
  • Unngå A’medisinsk induksjon
  • Reduser postpartumblødningsprisene

4. Akupunktur

L’akupunktur ble brukt i tusenvis av år. Den nøyaktige måten fungerer L’akupunktur er ikke klart.

I kinesisk medisin antas det å balansere de som eller # 8217; Vital Energy All’Interiør i kroppen. Det kan også stimulere endringer i hormoner eller i nervesystemet.

L’Akupunktur må kun administreres av en autorisert akupunktør.

I en Randomisert 2013 studie I Danmark mottok mer enn 400 kvinner akupunktur, stripping av membranen eller begge prosedyrene før Travaglio.

Resultatene av studien viste at akupunkturen ikke har redusert behovet for induksjon, men den feiende av membranene gjorde det.

Sekund Undersøkelser, de Hovedfordelen Dell’akupunktur øker cervikal modning.

5. Akupressur

Noen fagfolk tror at akupressur kan hjelpe deg med å starte travaglio. Før du bruker akupressuren til deg selv, må du sørge for at du får tilstrekkelige instruksjoner fra en erfaren fungerende profesjonell.

Hvis akupressur ikke går på arbeidet ditt, kan det fortsatt være en fin måte å lindre smerte og ubehag under arbeidskraft.

6. Castor Oil

Drikk litt & # 8216; som bare 1-2 gram (29.57-59.14 ml) av ricinusolje stimulerer frigjøringen av prostaglandin, som kan hjelpe modne livmorhalsen og begynne arbeidskraft.

Det er tilrådelig å gjøre det under tilsynet med en jordmor på 8217 år eller en lege. Folk bør være forsiktig så ikke å drikke for mye.

7. Datoer

Noen Undersøkelser Vis at å spise datoer i de siste ukene av graviditeten

  • Øk cervikal modning og cervikal ekspansjon alle’begynnelsen av travaglio
  • Reduserer behovet for å bruke pitocin under travaglio

8. Te i røde bringebærblader

Obstetrics anbefaler ofte å drikke te til røde bringebærblader når utløpsdatoen nærmer seg. Te kan tone og styrke livmor i forberedelse til arbeidskraft. Selv om det ikke virker, vil du forbli hydrert.

Fordeler med å vente på jobben begynner alene

De fleste gravide mennesker på 40 uker er sannsynligvis klar til å få barna sine ut av magen så snart som mulig og blant armene sine.

Det er imidlertid mange fordeler i # 8217; vent på at kroppen din naturligvis bestemmer deg for å starte travail, inkludert gjenoppretting.

Kvinner som ikke har blitt indusert, tar vanligvis raskere enn de som var. Mer tid i Maternal Womb kan bety at ditt nye barn kan gå hjem fra # 8217; sykehuset først.

Selv barn født etter en fremover graviditet har andre fordeler. Mer tid i mors livmor betyr generelt:

  • Mer tid til å bygge muskler og styrke
  • Reduksjon av risikoen for hypoglykemi, infeksjoner og gulsott
  • Forbedringen av pusten som barn født selv bare to uker kan oppleve dobbelt antall komplikasjoner
  • en bedre fôring en gang født
  • Økt hjernens utvikling, med hjernen som vokser av en tredjedel av størrelsen mellom uker 35 og 40

La kroppen din gjøre jobben for en annen dag og ta deg tid til å hvile så mye som mulig.

Vi vet det, det er lettere å si enn å få når du er 9 måneder gravid. Du og barnet ditt trenger all din energi snart nok!

Ta bort

Før du prøver noe som kan indusere arbeidskraft, snakk med legen din for å evaluere eventuelle risikoer eller mulige komplikasjoner.

Selv om noen av disse metodene er populære blant gravide kvinner, støtter få vitenskapelige bevis sine effektivitet.

I de fleste tilfeller er det bedre å la barnet fastsette fødselsdato, selv om dette betyr å vente på en «8217 en annen uke eller to.