8 måter å hjelpe sønnen din til å bli kvitt pacifieren

Del på Pinterest

Det kan være nødvendig å vedta en tilnærming til forsøk og feil for å finne ut hvilken metode for pacifisering som vil gjøre trikset for babyen din.

En pacifier kan være en livredder for nye foreldre i den første fasen. En gang satt inn i den lille munnen (men utrolig støyende) av en nyfødt, fortsetter piercing-gråtene og freden blir gjenopprettet hjemme igjen & # 8211; å si litt et mirakel, rett?

Kunne vært.

Dessverre må alle de gode tingene fullføre, og når babyen din blir til et barn rett foran øynene dine og begynner å be om pacifieren 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx, ofte tygge i stedet for å suge den og produsere en ikke- void bava flow, så det kan være tiden for binky å gå bye-farvel.

Så mange foreldre har oppdaget, er dette noe som er mye lettere å si enn å gjøre.

Del på Pinterest

Hvis barnet ditt eller førskolen fortsatt er motvillig til å gi opp ditt muntlige sikkerhetsdempe, ikke fortvil: det er et myriade av triks for å gjøre litt og # 8216; lettere å forlate & # 8220; Paci & # 8221;, begge for du og for ditt store barn.

Prøv L’sakte og konstant tilnærming

Akkurat som enhver annen avhengighet (fysisk eller psykologisk), kan avhengigheten av sønnen din fra pacifieren adresseres til det beste ved å fjerne litt og om gangen. Dette kan gjøre prosessen litt & # 8216; enklere, både for deg og for barnet ditt, selv om det krever litt’Mer tid enn andre metoder.

Gå kaldt Tyrkia

Den testede metoden for å transformere barnet ditt suger pacifieren i en uavhengig liten gutt, blir en kald kalkun, er effektiv; Men det tar mye tålmodighet og besluttsomhet fra din side. Bare fjern pacifieren og ikke returner den, uansett hvor mye din lille plea, please og skrike for å få det. Opphold og i en eller to uker (eller kanskje mindre!), Du og din sønn vil være fri for pacifieren en gang for alle.

Appellere til barnets sympati.

Så lenge du ikke har noe imot å si en liten, hvit løgn, kan appellere til barnets sympatier fungere. Bare fortelle dem at tarmene er for barn, og siden det nå er et stort barn, er det i perfekt beliggenhet for å gjøre en veldedighetsdonasjon til et trengende barn.

Del på Pinterest

Rekruttere en PO & # 8216; av overnaturlig hjelp

Foreldre har en lang historie med å si små hvite løgner for å lindre barnas frykt og inkorporere litt og magisk i barndommen. Nylig tok Binky Fairy rangeringer med Santa og Pasquale Bunny som en populær nattbesøkende. Forbered barnet ditt på forhånd for ankomsten av Binky Fairy, og sørg for at du forlater en Thanksgiving-billett når (UM, jeg mener Binky Fairy) griper pacifieren mens sønnen din sover.

Snip det

Klipp pacifieren med et par saks. Dermed forklar at pacifieren er ødelagt og må kastes bort (ikke returnere det fordi det kan gjøre barnet ditt kveles). Hvis han eller hun er ung nok til ikke å ta en tur til Wal-Mart for en erstatning, kan denne metoden fungere.

Gi en avansert varsel. La barnet ditt vite nøyaktig når du forventer å forby Binky. Vanligvis er en ukes varsel tilstrekkelig så lenge du fortsetter å huske barnet ditt den overhengende overgangen daglig. Hopp over denne taktikken hvis barnet ditt har et angrep på den enkle omtale av å ikke ha pacifieren.

Del på Pinterest

Ikke tilby pacifieren

Som barnet ditt vokser og ikke lenger trenger pacifier som en beroligende enhet, må du slutte å tilby ham. Du kan også begrense hvor pacifieren kan brukes, for eksempel bare i barneseng eller i sengen. Hvis du er heldig, kan det glemme i økende grad lange perioder, som effektivt avviker seg selv.

Begrenser mengden av pacifiers hjemme

Mange foreldre forplikter l’Feil for å fylle opp pacifiers fordi de ofte er ute av sted. Når barnet ditt blir stort nok til å gjøre uten det (ofte mellom 12-18 måneder), forklarer han at du ikke lenger kjøper erstatninger, og når de dro, dro de. Periode.

Hvert barn er annerledes og ikke C’Det er ingen garanti for at alle disse metodene vil fungere for hvert barn. Det kan være nødvendig å vedta en tilnærming til forsøk og feil for å finne ut hvilken metode for pacifisering som vil gjøre trikset for babyen din. Med litt bit & # 8216; av tålmodighet og besluttsomhet fra din side, vil barnet ditt imidlertid sikkert være uten pacifier i tide for barnehagen (forhåpentligvis)!