8 Moisturizers anbefalt av dermatologer for tørket hud

Den alvorlig tørre huden kan ikke være farlig for livet, men det er definitivt frustrerende og ubehagelig. Det kan også bidra til andre hudproblemer som desquamation, kløe, rynker og til og med eksem og psoriasis, ifølge New York Dermatologist Dr. Judith Hellman. Dessverre er den kroniske mangelen på hydrering noe som flere og flere kvinner må håndtere alderen til Dell ‘# 8217;.

Med en alder av alderen, er huden mindre i stand til å holde fuktigheten og tapet av fuktighet knyttet til alderen kan forårsake mer tørrhet i tid og forklarer Dr. Hellman, som foreslår å fukte hyppigere med alderen på Dell’alder for å kompensere for skaden.

Det er en rekke faktorer som spiller i hudtype, så den nøyaktige årsaken til en persons tørre hud kan være forskjellig fra andres. «Noen mennesker har blå øyne, og noen mennesker har brune øyne. Forskjellige mennesker [har] forskjellige huden, sier Dr. Hellman, som observerer hvordan noen av faktorene som kommer inn i spill for tørr hud, er arvelig og i stor grad av genetikk.

Selvfølgelig spiller selv livsstilsfaktorer en rolle. Svømmere må for eksempel fungere mer for å bekjempe tørrhet på grunn av klor i bassenget vann.

Men hva kan du gjøre hvis huden din er så tørr at ingenting ser ut til å hjelpe deg?

Melissa Lekus, A’Los Angeles Beautician tror fast på kraften i serumene for å hjelpe helbrede og fukte huden mer alvorlig tørr. Når huden din er dehydrert, blir det beskyttende barrierelaget kompromittert & # 8221; forklarer. & # 8220; Sera er grunnleggende for å reparere skade.& # 8221;

Måten seri er formulert, hjelper ingrediensene til å trenge inn i huden mer effektivt, sier. Noen som Lekus elsker? Jeg er istående hudskript fuktighetsgivende serum ($ 30), Hale & Hush’S Soothe Essence & # 8211; Rolig og fukt, svært sensitiv hud, og vanndrenneren Hyaluronic Cloud Serum av Peter Thomas Roth ($ 41.55) & # 8211; som består av en sterk 75% hyaluronsyre.

Faktisk mener Lekus at hyaluronsyren er hovedbestanddelen for å se etter hvis du prøver å ta vare på huden veldig tørst. Den beste ingrediensen for tørr eller dehydrert hud er hyaluronsyren, takket være sin evne til å holde opptil 1000 ganger sin vekt i hydrering og «8221; sier. Lekus foreslår også å prøve stoffmasker som en rask og enkel måte å infisere en mega dose fuktighet. Hennes favoritter er TogoSpa’S isvannsmaske ($ 35) og Dermovia blonder ditt ansiktsforyngende kollagenmaske ($ 15- $ 55).

Du kan også prøve å legge til en eller to dråper olje i din normale fuktighetskrem for et løft. Lekus anbefaler Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil ($ 21).

Tips: Hvis du mistenker at huden din tørker over natten, bruk en natt fuktighetsgivende maske. Produkter som vann sovende maske av laniege ($ 21) og leppe sovemask ($ 15) er godt anbefalt av mange brukere.

Ikke glem å møte huden fra nakken ned

Hvis kroppens hud er grov, tørr og skumlet, foreslår Dr. Hellman hydrering med kremer og lotioner som inneholder AHA som melkesyre og glykolsyre for å oppmuntre L’hydrering og cellulær erstatning. To billige benkekremer foreslår er Amlactin ($ 26.49) og lac-hydrin ($ 27.99).

Hellman produserer også hans body lotion med 15% glykolsyre ($ 40) som du hevder er «8220; i stand til å trenge helt og endre huden & # 8221;. Han anbefaler også å bruke papirolje etter bading og bruk av vaselin på & # 8220; spesielt tørre områder som føtter og albuer & # 8221;.

Hvis du har en veldig tørr hud, vil du sannsynligvis ønske å unngå visse ingredienser og produkter for å bevare den allerede skjøre balansen mellom hydrering av huden din. Hellman anbefaler å unngå noe med parfymer (eller parfum, som det ville være oppført på ingrediensene). Lekus er irlamorøs i # 8217; unngå kaolin, trekull, salisylsyre og meleucaolje, som arbeider for å absorbere naturlige hudoljer og kan / # 8220; for å tørke huden som allerede er tørr, rive opp det øvre laget av # 8217; epidermis, som kan forårsake scaly skalaer eller hud. & # 8220;

Unngå disse ingrediensene

 • parfyme eller parfyme
 • kaolin
 • kull
 • salisylsyre
 • Olje Dell’Tea Tree
 • Juryen er fortsatt under diskusjon som drikker mye vannhjelp

  L’Intern hydrering vil virkelig gjøre forskjellen i hudens oppførsel? Selv om det sikkert ikke vil skade, observere Dr. Hellman at noen må være klinisk dehydrert slik at huden hans endrer seg & # 8221; Fra enkel drikking litt & # 8216; mer enn H20 hver dag. Imidlertid anbefaler han at folk forblir hydrert med en tilstrekkelig mengde vann.

  Lekus, D’En annen del, tro på hele mitt hjerte i kraften i kraften i drikkevann for å fremme tørket hud. & # 8220; studier anbefaler å drikke halvparten av kroppsvekten din i gram vann hver dag & # 8221; sier. & # 8220; Hvis du trenger å gjøre vannet ditt mer attraktivt, infatella med frukt eller tilsett sitron, lime, agurk, mynte.& # 8221; Siden da foreslår han også å drikke kaffe, te og brus i moderasjon de kan være Veldig dehydrering.

  Og marginale skjønnhetsbehandlinger som hydreringsskudd og stasjoner? Flere og flere spa- og velværesentre tilbyr behandlinger som disse for å øke hydrering, men Lekus og Hellman ser ikke noen testtester. Dr. Hellman påpeker: Hvis du har noe å selge, er det alltid noen som vil kjøpe den & # 8221;.

  Lekus er D’enighet. & # 8220; Jeg vil ikke anbefale passerende moter, for eksempel hydreringsblås eller IV & # 8221-stasjoner; sier. I stedet oppfordrer folk med tørr hud A & # 8220; ta helsen til huden din seriøst og mate den på en kontinuerlig basis & # 8221;. For å gjøre dette, kan noen ønske å bestille en konsultasjon med en hudlege eller en skjønnhetspleie.

  «Når vi selvdiagnostiserer, kan vi ofte se årsaken til tørrhet. Derfor ender vi med å behandle symptomene og ikke problemet og ikke sier Lekus. & # 8220; din hud må tjene deg for livet.& # 8221;

  Laura Barcella er en freelance forfatter og forfatter for tiden bosatt til Brooklyn. Han skrev for New York Times, Rollingstone.com, Marie Claire, Cosmopolitan, uken, VanityFair.com og mange andre.