8 Kjendiser som slutter å røyke: Finn ut hvordan de stopper

Kjendiser som slutter å røyke

Røyking er en av de største morderne i verden i henhold til American Heart Association (AHA): Øker risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og kreft. Det er også forferdelig, noe som gjør det til en vanskelig vane å bryte, selv for kjendiser.

Fortsett å lese for å finne ut hva stjernene har utvekslet sin nikotinavhengighet for en sunnere livsstil.

Gwyneth Paltrow

Foto Courtesy of Jared Purdy (CC med 3.0)

Nå en’Helse lidenskapelig, Gwyneth Paltrow var en’grådig røyk i sin ungdomsår. Han røkt to pakker en dag og til og med hans fars død for kreft i 2002, ikke l & # 8217, han avviklet fra røyk. Paltrow forlot endelig vanen da han oppdaget at han var gravid med sin første datter.

Barack Obama

Photo Courtesy av Obama-Biden-overgangsprosjektet (CC med 3.0)

Vår nåværende president begynte å røyke som tenåring og diskutert sin avhengighet som en kamp for livet. ABC News rapportert at Obama har lovet å slutte i 2007. Han tygget Nicorette for å unngå å bukke seg til trangene som følge av stresset i presidentskapet. Han innrømmer at hans kamp for å slutte å røyke pågår, og selv om han noen ganger begår en feil, vil han ikke røyke foran sin familie. I 2009 overgikk han en Antifumet regningen I et forsøk på å beskytte fremtidige generasjoner fra å ta vanen.

Jon Stewart

Photo Courtesy of Martin Monroe (CC BY-SA 2.0)

Snakker om sin sigarettavhengighet, innrømmet Jon Stewart å ha brukt røyk for å fylle en følelsesmessig tomhet. Han sa at røyken fikk ham til å føle seg bedre og ga ham en distraksjon fra livets press. På slutten innså Stewart at mens røyking fikk ham til å føle seg bedre i det øyeblikket, lang tid å gå var skadelig for hans helse.

Gisele Bundchen

Photo Courtesy of Gabriel Varemerker (CC BY-SA 2.0)

Som mange modeller brukte Gisele røyken som taktikk for å opprettholde sin slanke figur. Han forlot sin vane i 2003 for å skape et sunnere liv for seg selv og hans familie og ble en flott modell for unge kvinner. Bundchen hevder å ha fått 15 pund når han stoppet, men han var mye lykkeligere med sin nye sunnere kropp.

Catherine Zeta-Jones

Foto Courtesy of John Harrison (CC med 3.0)

Catherine Zeta-Jones ble fotografert mens du røyker i løpet av de siste fasene av graviditet i 2003. Røyking sigaretter under graviditet er ekstremt farlig og kan forårsake tidlig fødsel, placenta løsrivelse, natimortalitet og mange andre problemer for et utvikling av foster, ifølge Mars of Dimes. Zeta-Jones har lovet å slutte for sine barn i 2005, men han hadde problemer med å stoppe, lide mange tilbakefall.

Michael Douglas

Skuespiller og ektemann i Catherine Zeta-Jones, kjempet Michael Douglas lang med en røykavhengighet. I 2011 ble en kreftformet svulst funnet i Douglas Gorge, som mest sannsynlig forårsaket av hans hyppige forbruk av alkohol og røyk. Røyking anbefales sterkt ikke under strålingsbehandling, som rapportert i New England Journal of Medicine, Dermed gjorde Douglas innsatsen for å slutte å røyke.

Jennifer Aniston

Foto Courtesy of ChristopherHarte (CC BY-SA 2.0)

Filmen og fjernsynsstjernen var en fumer fumer i mange år før du lider en ekstrem rengjøring i 2007. Aniston tilskriver sin suksess i å slutte å røyke til sitt engasjement i yoga. Det trener regelmessig og spiser en sunn måte å frigjøre sin kropp fra koffein og nikotin.

Anthony Bourdain

Foto Courtesy of Daniel Case (CC BY-SA 2.0)

Kjøkkensjefen, reisende og matforfatter uten verdensberømte sensorer røkt i 38 år før stoppet. Da Bourdain og hans kone imot en datter, kunne han ikke lenger røyke i leiligheten hans. Han måtte gå ned 11 trapper for å røyke ut hver gang han ønsket en sigarett. Til slutt skjønte han at han var vanskeligere å røyke som stoppet og til slutt eliminert vanen i 2007.

Forslag til å slutte å røyke

Røyking er en vanskelig vane å eliminere, men som disse kjendiser viser, er det ikke umulig. Finn ut hvorfor slutte å røyke er viktig og hvordan du lager et støttesystem for å holde deg på sporet.

Hvis du har bestemt deg for å slutte, lær noen viktige forslag for å sikre at det er en suksess. Avslutte er viktig ikke bare for helsen din, men for velvære av dem rundt deg.