8 Instagram Fitness Stjerner som bor med Crohns sykdom

Hvis du bor sammen med Crohns sykdom, slår en kronisk autoimmun sykdom hele mage-tarmkanalen og forårsaker et myriade av fysiske og mentale komplikasjoner, livet kan være vanskelig. L’Siste ting du kanskje vil gjøre er å trene, spesielt under en forverring. Men trening mens du bor sammen med Crohn, kan bidra til å forhindre din neste forverring ved å redusere stress, styrke immunforsvaret ditt og øke endorfiner.

Hvis du er på utkikk etter inspirasjon for å starte treningen, ikke se utover din Instagram-app. Fra bodybuilders og stjernene i utendørs og utendørs modeller, ta en titt på disse #crohnies av fitness som oppfordrer andre som bor med Crohn å stå opp og få passe!

Finn ut hvilke øvelser som er best for folk som bor med Crohn »

1. Peter_n_nielsen (Peter Nielsen)

Peter N. Nielsen, som Crohn ble diagnostisert da han var 15 år gammel, er han Skaperen og lederen til fjernsynet og radioprogrammet Peterpersoner, som forteller sin forpliktelse til livet for å oppnå fysisk og åndelig helse. Siden da har han vunnet over 50 internasjonale bodybuilding-priser og er en nasjonal talsmann for Crohn’S og Colitt Foundation of America.

2. Dalassrae (Dallas Rae)

Dallas Rae Det er en personlig trener, ernæringsfysiolog og fitness profesjonell. Med diagnose av Crohn da han var bare 9 år gammel, dedikerer Dallas sitt liv for å dele sin reise inn i bodybuilding på nett og bevissthet for å hjelpe deg med å finne en kur for sykdommen.

3. Jennuhnicole (Jenna Pettit)

Dette er en imponerende pose! Nå ikke bli for skremt av Av Jenna Pettit balanseringsloven. Hans Instagram-konto er full av aerobiske øvelser på ulike vanskelighetsgrader for å veilede deg på treningsstudioet ditt. Hans lidenskap for å gjøre en forskjell i andres liv gjennom helse- og velværecoaching er en inspirasjon for å hjelpe oss alle med å få en lykkelig og sunnere livsstil.

4. Larrydn7 (Larry Nance Jr.)

Larry Donnell Nance Jr. Han er en amerikansk profesjonell basketballspiller av Los Angeles Lakers. Stående med en imponerende 6’8 & # 8220; Larry drømte om å følge fotens fotspor og bli med i NBA. Men i Larry ble Crohn diagnostisert på 16 og satt til side hans drømmer om basketball. Men etter å ha gått på riktig fysisk og treningsregime, var han i stand til å & # 8220; gjenoppta & # 8221; og gjør veien opp til NBA. Nå deler han sin erfaring med andre i intervjuer og hans sosiale medier for å sende litt & # 8216; positiviteten til andre pasienter i Crohn.

5. SapanRethegr8 (Theodore Merriweather Jr.)

Theodore Merriweather Jr. Det treffer treningsstudioet hardt, og du kan si fra sine hyppige selfies i treningsstudioet på Instagram-siden.

Når det ikke er i treningsstudioet eller ikke fungerer på sin musikk, forvalter den sin no-profitorganisasjon, Crohn’ikke mer. Hovedmålet er å øke sykdomsbevisstheten og tilby alternative metoder for å redusere smerte og lidelse forårsaket av Crohn og IBD.

6. Bikewithostomy (Christian Meijer)

En konkurransedyktig syklist, Christian Meijer Han la ikke diagnosen 2009 Crohn eller hans 2012 kolostomi-prosedyre forhindret ham med å elske livet på 8217; friluftslivet. Del strekker og treningsøkter på Instagram-siden og forteller utfordringene og resultatene fra Crohn, lommene for ombomi og sykling på bloggen sin.

7. Jaminthompson (Jamin Thompson)

Jamin Thompson er en skuespiller og modell som dukket opp i ulike viktige treningsmagasiner og reklame for Nike, Reebok, ESPN og andre. Hans historie om å overvinne Crohns sykdom og det påfølgende kjøpet av depresjon i 2001 hjalp ham til å bli en inspirasjon for mennesker rundt om i verden. Han skriver for tiden for å hjelpe folk å skaffe seg tilliten som trengs for å overvinne sine grenser og forfølge sine drømmer.

Michael Kasian er en spillefilmredaktør på Healthline som fokuserer på å dele historiene til andre som lever med usynlige sykdommer, siden han selv bor sammen med Crohn.