8 Husholdningsartikler for hemorroider

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Cure Hemorroider

Hemorroider, noen ganger kalt batterier, er hovne årer i # 8217; anus og rektum. Vanlige symptomer kan inkludere smerte, kløe og rektal blødning. De kan utvikle alle «8217; utenfor eller # 8217; anus og endetarm, anrop henholdsvis interne og eksterne hemorroider.

Hemorroider er et ekstremt vanlig problem. EN Anslått 75 prosent Amerikanerne opplever dem på et tidspunkt. Selv om de vanligvis forsvinner fra dem om noen uker, kan de forårsake mild til alvorlig ubehag. Hushjelpemidler kan gjøre dem mer tolerable.

1. Amamel

AMAMELIDE CAN Reduser både kløe og smerte, To viktigste symptomer på hemorroider. Det er en naturlig antiinflammatorisk, så det kan til og med redusere hevelsen.

L’Amamelid kan kjøpes i flytende form og brukes direkte på hemorroider. Det kan også finnes i produkter som antipruitøse kluter og såper.

2. Aloe vera

Aloe Vera Gel ble historisk brukt til å behandle hemorroider og ulike hudforhold. Det antas å ha antiinflammatoriske egenskaper, som kan bidra til å redusere irritasjon.

Selv om det ikke er noen tilstrekkelige kliniske tester på # 8217; Effektiviteten til Aloe Vera Gel for hemorroider, Nasjonalt senter for gratis helse og integrert Det viser det som en veldig trygt for lokal bruk.

Gelen kan bli funnet som en ingrediens i andre produkter, men du bør bare bruke ren aloe vera gel på hemorroider. Ren aloe vera gel kan også samles direkte fra bladene av en aloe plante.

Noen mennesker er allergiske alle «aloe vera, spesielt de som er allergiske alle’hvitløk eller løk. Kontroller tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner ved å gni en liten mengde på # 8217; underarmen. Vent 24-48 timer. Hvis ingen reaksjon oppstår, bør det være trygt å bruke.

3. Varmt bad med epsom salt

Varme bad kan hjelpe beroligende hemorroide irritasjon. Du kan bruke en halv-up, som er en liten plasttank som passer på toalettet, eller ta et komplett bad i badekaret ditt.

Ifølge Harvard Health, Ta et varmt bad i 20 minutter etter at hver tarmbevegelse vil være mer effektiv. L’Å legge til Epsom salter på badet kan gi ytterligere lettelse ved å redusere smerte.

4. Benksalver

Salver og benk kremer, som forberedelse h, finnes i nesten alle apotek butikker og kan tilby umiddelbar lindring. Noen kan til og med redusere hevelse og hjelpe hemorroider til å helbrede raskere.

Hvis du bruker en krem ​​med hydrokortison, må du ikke bruke den i mer enn en uke om gangen.

5. Lenitive Wipes

L’toalettbruk etter en tarmbevegelse kan Forverre eksisterende hemorroider. Voksene kan hjelpe deg med å holde deg ren uten å forårsake ytterligere irritasjon. For et ekstra løft kan du finne kluter med beroligende ingredienser og anti-hemorroider, som lovamelide eller lovamel eller # 8217; aloe vera.

Pass på at klutene du velger, ikke inneholder alkohol, parfyme eller andre irriterende stoffer. Disse stoffene kan forverre symptomene i stedet for å lindre dem.

6. Cold Packs

Påfør ispakker eller kuldepakker Alle’anus for å lindre hevelse i 15 minutter om gangen. For store og smertefulle hemorroider kan dette være en ekstremt effektiv behandling. Vri alltid isen ALLE’interiør av en klut eller et papirserviett og aldri påfør noe frosset direkte på huden.

7. Feci mykner

Ifølge Nasjonalt institutt for diabetes og fordøyelses- og nyresykdommer, Fiberimollients eller fibertilskudd, som Psillio, kan bidra til å redusere forstoppelse, myke avføring og gjøre det lettere å ha hurtige og indolor intestinale bevegelser.

Mange av disse avføringene som helst, presenterer seg i former som støv, kapsler og væsker som tas av munnen fra en til tre ganger om dagen.

8. Store bomullsklær

Erstatte smale polyester klær med ultra pustende bomull (spesielt bomull undertøy) kan bidra til å holde analområdet Vær ren og tørr. Dette kan potensielt redusere symptomene. Unngå å bruke duftende vaskemidler eller mykemidler for å redusere irritasjonen.

Hindre hemorroider

Livsstilen og endringene i kostholdet er den beste måten å forhindre hemorroider på. Hold deg fysisk aktiv og å spise sunne bidrar til å holde intestinale bevegelser regelmessig.

Spis mange fiberrike matvarer (spesielt fra planter) og drikk rikelig med vann for å holde fordøyelsesprosessen i bevegelse riktig og forhindre forstoppelse. Også l’Vanlig trening og L’unngå å sitte i lange perioder kan bidra til å forhindre hemorroider.

Den mest effektive måten å unngå forstoppelse på er å gå på toalettet første gang du føler behov. Forsinkende en tarmbevegelse gjør det mulig for tarmen å montere vannet fra avføringen. Dette gjør feces vanskeligere når du endelig går.

Når du skal se legen din

Hemorroider er generelt enkle å behandle og eliminere av seg selv. I svært sjeldne tilfeller, en «8217; hemorroide kan forårsake komplikasjoner.

Kronisk blodtap fra en og # 8217; hemorroide kan forårsake anemi, som er mangel på røde blodlegemer. Selv indre hemorroider kan forstyrre L’blodstrømmen, forårsaker gasspjeldhemorroider, som kan forårsake ekstrem smerte.

Hvis domicilianske behandlinger ikke har vært effektive etter mer enn to uker, fikser du en avtale med legen din. Din primære omsorgslege kan diagnostisere og behandle hemorroider. De kan skrive forskrifter for kremer, salver og medisinske suppositorier.

Hvis disse behandlingene ikke virker, kan de anbefale behandlinger som elastiske rettssaker eller kirurgiske inngrep for å fjerne hemorroider. Du bør også gjøre en avtale for å se legen din umiddelbart hvis du har en rektal blødning for første gang, eller hvis den rektale blødningen øker.

Les denne artikkelen på spansk.