8 grunner til at hudpleieprodukter ikke virker

Del på PinterestFotografi av Shana Novak, Style Of, Gloro Propeller, Håndmodellering av Divya Sethi, Design av Lauren Park

Da jeg kom inn i hudpleiebanen i grunnskolen, var jeg sikker på at hudproblemene mine ville ha blitt feid bort av de fantasifulle flasker og skrive løfter. Enda bedre hvis produktene hadde bilder neste og etterpå.

Det jeg ikke skjønte på den tiden var at hudpleie ikke var en gyldig situasjon for alle. Faktisk er det ofte akkurat det motsatte;.

For å finne ut hva som virket for meg, min rutine og mitt budsjett, måtte jeg også ta vei gjennom psoriasis, L’hyperpigmentering og press vi legger på oss selv for å se ut som en porselen dukke.

Under min tur oppdaget jeg noen ting som fungerer og andre som ikke fungerer. Enda viktigere, lærte jeg åtte myter om hudprodukter som hindrer folk i å ha et utmerket forhold til huden deres.

Myte N. 1: Bruk en mengde produktet & # 8220; stor en mynt og # 8221;

Denne myten begynte med hårpleie og på en eller annen måte gjorde veien i hudpleie. Du kan til og med se selskaper opprettholde denne myten når de bruker litt topper i annonsene sine.

I tilfelle tvil, bruk en PO & # 8216; mer produkt enn beløpet som vises på baksiden av flasken. Tross alt er alles ansikt, fra størrelse til absorpsjonen, annerledes.

To dråper olje til ansiktet kan være for mange for en balansert fet hud, men etter å ha synket i dehydrert og fet hud, kan det være for lite.

Tips: Når det var en lang dag brukt på ansiktet ditt, spiste du takeaway mat, for å ta en annen fjerde du dro i baren, anbefaler vi deg å behandle ansiktet ditt med mer enn én rengjøringsmynt. (Det samme gjelder for solbeskyttelse, siden de fleste gjelder bare Fra 25 til 50 prosent av beløpet som trengs!)

Myte # 2: Du trenger absolutt en toner

En standard tonic fjerner smuss og overflødig sebum fra huden før du bruker fuktighetsgivende krem. Avhengig av merkevaren, lover de å hjelpe huden din til å virke lysere og glatt.

Selv om jeg tror at tonic kan hjelpe deg i din skjønnhetsrutine, trenger ikke alle det. For mange produkter kan forårsake akkumulering eller mangel på absorpsjon i produktene.

Til slutt vedtok jeg en minimalistisk tilnærming til min reise i hudpleie og fjernet toneren. På sin plass la jeg til en flytende cellulær foryngelse sammensatt hovedsakelig av aloe vera. Det er en’flott base for min fuktighetsgivende krem ​​og gir meg den lyse gløden ved å minimere porene mine.

Tips: Hvis du bruker toner, foreslår jeg at du søker etter toneren din og sammenligner den med andre produkter i din rutine (Bruk Skincarisma). Du kan oppdage at overlapper eller ikke er nødvendig i det hele tatt.

Myte N. 3: Makeup Wipes er den beste måten å fjerne sminke på

Hvis du er tilbøyelig til alt’Hyperpigmentering, Makeup Wipes kan faktisk forårsake friksjon og sakte rive huden hvis du bruker dem daglig. Også, mange sminkeservietter inneholder alkohol, som kan forårsake brenning til sensitiv hud.

I normale dager, Applicate Cerave Sa Cleanser på hendene mine og jeg vasker ansiktet mitt. Etter, vasker jeg meg selv igjen med såpen med meg Sminkebørste. Du kan også velge en vaskemiddelolje for å oppløse urenhetene på dagen.

Tips: Hvis du velger å bruke Make-up Wipes, prøv å begrense dem for lange kvelder.

Myte # 4: Prisen er en god indikator på hvor godt et produkt fungerer

Min blandede hud tvinger meg til å bruke mer penger for hudprodukter. Men jeg bruker ikke mye for hvert produkt.

Noen ganger et enkelt produkt som koster mindre og har mindre ingredienser fra perspektivet til ingrediensene betaler mer. For eksempel, ansiktet renere alle’# 8217 olje; Trader Joes Tea Tree koster $ 13.99 Men min multivholdige fuktighetskrem Lancome Beinfait med SPF 30 koster $ 60.

Når jeg ikke har råd til den fuktighetsgivende krem ​​for måneden, Opto for en Cetaphil Moisturizer og Neutrogenic Ultra-Sheer Sunscreen. Begge holder huden min hard!

Tips: Du kan enkelt lære å sette pengene dine der det er viktig å lete etter hovedbestanddelen i favorittprodukter og se om det er / # 8220; doble & # 8221; (dvs. imitatorprodukter) som også markerer disse ingrediensene.

Myte # 5: Ikke rør ansiktet med hendene dine

Myter på huden kan komme fra hvor som helst, spesielt fra munns ord. Du har kanskje hørt: Unngå å berøre ansiktet ditt for å hindre akne & # 8221; men berøring alene er ikke det eneste som gjør at du brister.

Min hudlege advarte meg om å snakke med telefonen uten hodetelefoner og rulle på telefonen og deretter berøre ansiktet mitt senere. Tilsynelatende våre telefoner bærer flere bakterier enn de fleste toalettseter.

En stor indikator på hudproblemer jeg møtte på videregående skole har kommet etter å ha begynt å ta akryl negler. Tilsynelatende kan lange negler bære smuss av hele dagen, og hvis det er bakterier, kan de reise på ansiktet ditt eller til og med føre til en «-infeksjon i neglene».

Tips: Når du vasker hendene, konsentrere deg om # 8217; dykking under neglene!

Myte # 6: En konstant rutine er nøkkelen til å hindre utbrudd

En sammenhengende hudpleie rutine vil ikke redde deg fra utbrudd. Breakouts kan være resultatet av noe, fra intestinal helse i stress.

Faktisk kan en ufleksibel rutine skade deg på lang sikt: tiden kan endres, du kan støte på uventet stress eller huden din kan til og med slutte å svare på din favorittkrem. Når dette skjer, må rutinen justeres.

Jeg tror på å opprettholde de samme grunnleggende produktene, for eksempel ansiktsvask, men bytte til andre trinn for å nå mitt mål. For eksempel bærer jeg aloe vera gel under fuktighetskremet i løpet av våren. Om sommeren har jeg en lettere fuktighetskrem til å ikke virke fettete når solen kommer ut.

Tips: La din indre forsker spre litt og føle nye produkter eller formuleringer. Ikke vær redd for returpolitikken. De fleste merkene forstår at deres produkter ikke er egnet for alle og villig akseptere gjengitt.

Myte # 7: Viral Tråder og høye anmeldelser er en indikator på et godt produkt

Din hud er unik. Bare fordi en tråd & # 8220; lett hud & # 8221; Det har blitt viral på Twitter betyr ikke at du skal forberede en sitronmaske og natriumbikarbonat på tirsdag kveld.

L’objektiv er ikke å sende huden til sjokk. Ifølge forskning kan det kreve hvor som helst 6 til 20 uker Å virkelig se en endring i huden. Selvfølgelig avhenger tiden av ingrediensene og typen endringer du leter etter.

Tips: Hvis du ønsker å vurdere produktanmeldelser, se delen fra fire til tre stjerner for et mer balansert perspektiv. De beste vurderingene er de som inkluderer en første og en etter noen som har samme hudtone, hudproblemer og hudtype av deg.

Myte # 8: Du trenger ikke en hudlege

En av mine største feil var produktets selvtest til jeg fant en som fungerte. For mange andre betyr dette ikke å kjenne hudtype eller til og med reelle forhold (husk at det finnes ulike typer akne og alle svarer på ulike behandlinger).

Men dermatologer er leger for huden din. De kan fortelle deg ting som andre ikke kan, med vitenskapelig utdanning og # 8217; erfaring i støtte.

Hvordan vet du at det fungerer? Hva får deg til å briste? Din hud er under sjokk på grunn av et nytt produkt eller ingredienser er ikke egnet for huden din?

Disse spørsmålene er de som dermatologer kan hjelpe deg med å svare eller til og med begynne å spørre.

Tips: L’Tilgang og kostnader er noen av de store problemene knyttet til dermatologistiske besøk. Hvis leverandøren ikke dekker besøk eller behandling, kan teletirmapsene være A & # 8217;. Tele-Derma-baserte tjenester bruker selfies for å hjelpe deg med å bestemme hvilken type hudbehandling du trenger.

Pause før du laster ned programmet> 8217

  • Tele-Derma Tjenester for forbrukere er en, enormt etisk problem, fordi hver app vil ha en annen policy på ditt privatliv. Ikke nøl med å sende en e-post til firmaet som spør om de overholder HIPAA og hva de skal gjøre med bildene dine. Hvis de ikke klarer å gi et klart og direkte svar, er det bedre å ikke bruke & # 8217;.

Du vil kanskje se om C’er en hudlege som belastet basert på fleksibel inntekt. Denne typen betaling er vanligvis basert på inntektene til # 8217; individet og kan festes til en rimelig pris.

Mye kjennskap til huden er bevis og feil

De fleste av disse mytene l’Jeg lærte etter en grusom reise til en sunn og ren hud. Jeg har ikke sett fremgang til jeg bestemte meg for å ta kontroll over hvordan en sunn hud ser ut til meg og ikke basert på hva andre gjør.

Dette inkluderte L’aksept av min hyperpigmentering, kontroll av min psoriasis og la tegnene på skjønnhet fremheve skjønnheten jeg eide naturlig.

Taylor Ramble er en lidenskapelig for lær, freelance skribent og kino student. I de siste fem årene har han jobbet som forfatter og blogger freelance med fokus på emner som spenner fra velvære til popkultur. Liker å danse, lære om mat og kultur, så vel som empowerment. På dette tidspunktet jobber han på Virtual Reality Lab Dell’Universitetet i Georgia fokuserer på Idandistiske teknologier på adferd og velvære.