8 gode måter å lukte hele dagen

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Skjønnheten i lukten er at det avhenger av hva du synes å være en hyggelig duft.

Ideen om en person å føle en god duft, kan være å ta med en sjarmerende baldakin med myk fransk parfyme i hvert rom der de går inn. For noen andre, kan det bety at de lukter kropp etter en lang dag med arbeid som gjør at du svetter.

Enten du vil lukte som en duft eller bare ditt sunne og naturlige selv, forteller vi deg hvordan du gjør det og gjør det siste hele dagen.

Ta din duft eller din cologne sist

Litt & # 8216; av parfyme går langt. Bruk av det riktig kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av parfyme.

 • Påfør det på pulspunktene. Dette vil tillate duften å blande seg naturlig med kjemi i kroppen din. Når kroppen din varmes opp, vil parfymen bli aktivert og utgitt. Motstår på # 8217; Pulse for å gni huden duft.
 • Bruk en rulleversjon. En vals er en fin måte å få duften nøyaktig hvor du vil ha det uten å sprøyte. Det er også mer praktisk enn en flaskeversjon av din favoritt parfyme eller vann.
 • Sprut på en hårbørste. For å legge til en duft som varer hele dagen, spray børsten din med din favoritt parfyme før børste tørt hår.

Pulspunktene for spritz inkluderer:

 • Baksiden av nakken
 • Bøyene på albuene dine
 • Håndleddene dine
 • Den lille en av ryggen din
 • bak knærne

Parfymer og vann i Köln er tilgjengelige i rulleversjoner i butikker som Sephora eller Amazon. Du kan også legge til din favoritt parfyme til en ballflaske, som du kan finne på nettet, ved hjelp av en liten trakt.

Hydrater huden med duftende lotioner eller kremer

Hvis duften av kroppens lotion, krem ​​eller olje er all parfyme du vil ha, kan du få parfymen sist ved å bruke den på huden rett etter dusjen etter tørket overflødig vann.

Duftende lotion eller et annet parfymert produkt, vil vare lenger hvis det brukes på en våt base.

Du trenger litt & # 8216; mer enn parfyme? Velg lotioner og kremer laget av din favoritt parfyme eller cologne vann merkevare. Du kan legge disse produktene med parfyme eller # 8217; koordinert koloni vann, dusjgel eller barberkrem.

Ta en dusj og nå de riktige punktene

Lukten av kroppen din har mye å gjøre med rengjøring, men genetikk og selv hva du spiser kan også påvirke måten kroppen din lukter.

Du kan ikke gjøre noe for genetikk. Og du vil kanskje ikke eliminere mange matvarer som kan forårsake lukt, for eksempel brokkoli, hvitløk og fisk, fordi de er deilig og bra for deg. Du kan imidlertid kontrollere rengjøring.

Frekvensen som du bør ta en dusj, avhenger av typen hud, nivået på aktivitet og preferanser. Ta en dusj en gang om dagen, og hvis du ikke vil, har du eller du ikke kan velge et svampbad. Hvis du kjører en rask rengjøring, fokusert på kroppsdeler med de fleste svette kjertler, for eksempel:

 • armhuler
 • lyske
 • ass

Bruk en deodorant eller en antipranspirant

I tillegg til å holde deg ren, kan du også:

 • Bruk deodorant eller antipranspirant og hold en reiseversjon på fingertuppene for de dagene med stressende svette.
 • Dør med deg tilpassede kluter individuelt for å holde deg frisk i bevegelse. Du kan kjøpe online reisevisker.
 • Påfør støv uten talkum hvor huden gnides, som under brystet og mellom bena.
 • Unngå å ha på seg polyester, som Undersøkelser Han har vist seg å være vert for svette og bakterier, og skaper en ubehagelig lukt.

Hvordan å svinge håret hele dagen

Instruksjonene på flasken av sjampoen som forteller deg å asaponate, skyll og gjenta er ikke i det hele tatt. Rengjøring av håret kan gi en deilig parfyme hver gang du slår på hodet ditt.

De American Academy of Dermatology anbefaler å konsentrere sjampoen i hodebunnen og rengjør det godt før du bytter til resten av håret.

En god vask fjerner smuss og sebum fra hodebunnen, som ellers kunne forlate hodet mindre duftende enn sjampoen.

Slik parfyme l’pusten hele dagen

Den dårlige muntlig hygiene er den vanligste årsaken til halitosis, men selv om du er på toppen av tannpleie spillet, kan L & # 8217, sporadisk lukt kan fortsatt oppstå.

Her er noen forslag til å gjøre pusten til en god duft hele dagen:

 • Hold dine sunne tenner børsting med tannkrem to ganger om dagen i to minutter om gangen.
 • Bruk tanntråden en gang om dagen for å fjerne matpartikler fast i tennene.
 • Børste etter å ha spist mat med spesielt sterke lukt, for eksempel hvitløk, løk eller tunfisk.
 • Drikk mye vann for å unngå tørre munner, noe som kan forårsake halitose.
 • Tygge friske mynteblader for et naturlig middel mot halitose.
 • Hold mentin eller sukkerfrie dekk å bruke etter behov.

Når du ikke vil bruke duftende produkter

Ta en dusj og stopp

C’Det er bare noe i den rene og tynne duften av en såpe eller et boblebad. En duftende såpe, et boblebad eller en dusjgel, tilbyr bare en klype fersk duft. Selv luktfri boblebad og såper uten ekstra parfyme gjør sminke.

Bo i dusjen i ett eller to minutter etter å ha såpe det er alt du trenger for å få en friskhet hele dagen. Anser å skylle alle flekkene som svelger mer, som armhulene, inguine, baken og til og med føttene.

Bruk luktfrie produkter

Deodoranter og antiperspiranter er tilgjengelige, ansikts vaskemidler, lotioner og solkrem uten tilsatte dufter.

Kjøp produkter for hud og luktfri og parfymehår på nettet.

Du kan også prøve produkter som krystall deodoranter eller naturlig og gjør-det-selv deodoranter.

La klesvask snakke

Uansett hvordan du liker å vaske klærne dine & # 8211; Hvis du er trofast mot et bestemt merke, avstår det å bruke penger til tørketrommelark, bruke mer tørre gjenbrukbare baller eller kjøpe det som er mer praktisk når du kjøper vaskemiddel for Klesvask & # 8211; Rene klær er en viktig del av god parfyme hele dagen.

Hvordan å scuring klærne hele dagen

Vasking av klærne regelmessig er den beste måten å holde dem friske og duftende. Det finnes en serie duftbosikere som kan legges til vasken for å øke lukten av friskt vaskeri.

Du kan også gjøre følgende:

 • Sprut klærne med en deodorant for stoffer, som matere eller en linnespray.
 • Legg til fra 10 til 20 dråper av en essensiell olje til vasken din.
 • Bruk en vaskerom, som en mos av borax eller natriumbaking i # 8217; vaskevann.
 • Henge tørket lavendel i # 8217; garderobe eller forberede poser til skuffene.
 • Sett i skuffene av bomulls- eller vevspapirspor med din favoritt parfyme.

Bunnlinjen

Det er ikke nødvendig å bli nedsenket i signerte parfymer eller bade i cologne vann for å ha en god duft. Å praktisere tilstrekkelige hygieniske vaner kan holde kroppen lukt i sjakk og gi en god lukt.

Det finnes produkter som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å oppdatere pusten, armhulene, leppene og dangling-delene mens du beveger deg.

Hvis du er bekymret for pusten eller kroppen eller kroppen eller ingenting ser ut til å fungere, eller hvis du føler en plutselig endring i # 8217; kropps lukt, snakker med en lege. I noen tilfeller kan halitose, overdreven svette eller uvanlige lukt være et tegn på en tilstand nedenfor.