8 fordeler med gulrotjuice for øyne, lær og annet

Beskrivelse

Gulrøtter er A’utmerket kilde til vitaminer, næringsstoffer og fibre. Men du trenger ikke å spise gulrøtter for å motta disse ernæringsmessige fordelene. Drikke gulrotjuice er en enkel måte å legge til gulrøtter til kostholdet ditt. Her er åtte grunner til at du skal legge gulrotjuiceen til kostholdet ditt.

1. Økt metabolisme

Fordi gulrotjuice er dimensjonert og har få kalorier, erstatt denne juice og forlate drinker og andre sukkerholdige drikker kan hjelpe deg å miste vekt raskere.

Gulrotjuice øker også biliær sekresjon, som kan øke metabolismen, hastigheten som kroppen din konverterer energien i mat. Galle er en væske som bryter ned fett. Sekund en studie Siden 2006 har en økning i galdeflow akselerert metabolisme og økt vekttap i laboratorierotter. Det kan gi et lignende resultat hos mennesker.

2. Sterkere visjon

Det er ofte sagt at å spise gulrøtter er bra for mine øyne. Det viser seg at C’er sannheten bak denne utsagnet. Gulrotjuice er en god kilde til beta-karoten, en type vitamin A, som er en av de mektigste antioksidanter.

Vitamin A bidrar til å beskytte øyets overflate og bidrar til en sterk visjon. Drikke gulrotjuice kan benytte ulike øyesykdommer, for eksempel makuladegenerasjon, katarakt og blindhet. Gulrøtter inneholder også lutein, som er en antioksidant som beskytter øyet mot skadelig lys. Ved 1994 studere Han oppdaget at luteinen var knyttet til en redusert risiko for makuladegenerasjon, en lidelse i / # 8217; øye som forårsaker tap av syn.

Les videre: Den beste maten for sunne øyne »

3. Forbedrede hudforstyrrelser

Hvis du har en historie med hudproblemer, for eksempel kutane utbrudd eller psoriasis, L’å legge til gulrotjuice til kostholdet ditt, kan forbedre L & # 8217;. Gulrøtter inneholder vitamin C, som har helbredende egenskaper. Hjelp huden til å gjenopprette raskere av eksterne sår og traumer. Beta-karoten i gulrøtter reduserer også hudbetennelsen, som akselererer helbredelsesprosessen.

For å lære mer: de 4 beste vitaminene for huden din »

4. Forbedret immunsystem

En kulde eller en innflytelse på 8217 kan fortsette i en eller to uker, noe som gjør det vanskelig (eller umulig) å gå på jobb eller skole. For å styrke immunforsvaret ditt og hjelpe kroppen din til å bekjempe infeksjoner, legg til gulrotjuice til ditt daglige kosthold og hold din fysiske helse.

Gulrøtter inneholder antioksidanter, som hjelper kroppen å bekjempe frie radikaler, celleskader og # 8217; betennelse. Vitamin C i gulrotjuice gir også en forbedring av immunsystemet, og hjelper deg med å overvinne kulde og # 8217 sesong;.

Styrker immunforsvaret med disse 15 matvarer »

5. Reduksjon av kreftrisiko

Kreft utvikler seg når unormale celler danner og multipliserer ukontrollert. Fordi antioksidanter bidrar til å stoppe celleskader, kan gulrotjuice tilby beskyttelse mot ulike typer kreft.

I en studie, Gulrotjuice ekstrakt brukt i 72 timer i behandlingen av leukemiske celler og ikke-tumor kontrollceller LED celledød og stoppet utviklingen av sykdommen. Dette antyder at gulrøtter kan inneholde effektive bioaktive kjemikalier for behandling av leukemi. En annen studere Flere unge menn fant at en diett rik på beta-karoten kan tilby prostatakreftbeskyttelse.

6. Senking av kolesterol

Hvis du har problemer med å sjekke kolesterolet ditt, eller hvis du vil sjekke kolesterolet ditt uten narkotika, bør du vurdere den ekstra gulrotjuiceen til kostholdet ditt. Å være en’utmerket kilde til kalium, kan gulrotjuice hjelpe deg med å holde et sunt kolesterolnivå. Lavere kolesterolnivåer reduserer risikoen for hjertesykdom og hjerneslag. Snakk med legen din før du forstyrrer eventuelle reseptbelagte legemidler.

Fortsett å lese: Kolesterolnivåer Anbefales for alder »

7. Sunnere graviditet

Drikke gulrotjuice er også nyttig under og etter graviditet fordi den er full av kalsium, folsyre, kalium, magnesium og, selvfølgelig, vitamin A. Fotball hjelper fosteret ditt til å utvikle sterke bein og brusk, mens folatet forhindrer feil ved fødselen. I følge American College of Obstetrician and Gynekologer (ACOG), gravide og ammende kvinner trenger 1000 milligram fotball om dagen.

Vitamin C og vitamin A i gulrotjuice fungerer også som kraftige antioksidanter i svangerskapet. Disse vitaminene beskytter både mor og foster fra frie radikaler og gir både en oppgradering av immunsystemet som reduserer risikoen for infeksjoner.

8. Forsterket hjernefunksjon

Beta-karoten i gulrotjuice kan også forbedre kognitiv funksjon og redusere risikoen for minneproblemer knyttet til alder og demens. Oksidativ stress er forbundet med skadene av hjerneceller og oppstår når hjernen og nervecellene ikke kan regenerere seg selv. Dette svekkes nervesignal og reduserer kognitiv funksjon. Imidlertid kan beta-karoten i gulrøtter styrke cerebralfunksjonen og forbedre minnet. I en studie, Arbeidene som ble utsatt for bly ble behandlet med 10 milligram beta-karoten i en periode på 12 uker. Studien fant at etter behandling hadde gruppen som fikk beta-karoten mindre oksidativt stress.

Potensielle bivirkninger av gulrotjuice

Selv om gulrotjuice har ernæringsmessige fordeler og helse, er det viktig å drikke i moderasjon. Frukt eller grønnsaksjuice inneholder liten eller ingen fiber, så de gir en begrenset mat og ingen masse til tykktarmen. Også, en’overdreven beta-karoten inntak kan potensielt endre hudfarging. Det er dette vitaminet som gir gulrot sin oransje farge. Hvis du spiser eller drikker for mange gulrøtter eller gulrotjuice, kan huden din midlertidig utvikle en liten gulaktig eller oransje fargestoff.

Ta ut mat

Fordelene med gulrøtter kan ikke overvurderes. Hvis du foretrekker å lage mat eller spise rå gulrøtter, vil du ha nytte av større fibermathet, som er ideell for vektkontroll. Men klem at gulrøttene dine kan gi en større ernæringsmessig knyttneve, det er lettere å absorbere næringsstoffer og antioksidanter fra juice. Sekund Stanford Health Care, Det tar omtrent fem gulrøtter å produsere en kopp gulrotjuice.

Fra styrking av immunforsvaret ALL’Hjelper med å oppnå dine vekttapsmål, kan gulrotjuice forbedre din fysiske og mentale helse.