8 effektive måter å bekjempe angst uten narkotika

Mellom arbeid, regninger, familie og forsøk på å holde seg friske, kan daglige livstrykk forvandle deg til en engstelig lidelse. Kanskje du var et engstelig barn som har blitt en engstelig voksen, eller kanskje du utviklet # 8217; angst senere i livet. Uansett når symptomene startet, er det mulig at tankene dine er i overdrive, og du venter alltid på at teppet skal trekkes ut fra under deg.

Du er ikke alene. I følge Angst og depresjonsforening av Amerika, Forstyrrelser D’Angst er den vanligste psykiske sykdommen i USA, som påvirker 40 millioner voksne. Som så mange andre på jakt etter lettelse, kan du bli adressert til narkotika for å be om hjelp. Selv om anxiolytiske stoffer kan lindre din angst, kan stillhet ha en pris i form av bivirkninger. Søvnforstyrrelser, redusert libido, nervøsitet og sult økte er noen av de vanligste ulempene ved behandling av stoffene;.

Den gode nyheten er at pillene brister ikke er den eneste måten å holde frykten og nervene under kontroll. Her er åtte enkle og effektive måter å bekjempe angst uten narkotika.

1. Hyle

Å snakke med en pålitelig venn er en måte å møte # 8217; angst. Men C’det er noe enda bedre enn å snakke: skrik på toppen. Som barn ble han sannsynligvis lært ikke å skrike, og du ble fortalt å bruke din / # 8220; intern stemme & # 8221;. Men som voksen kan du etablere dine regler. Så hvis du har å gjøre med frustrasjoner og undertrykt angst, gjør det ut.

Dette betyr ikke å skremme i andre, slik at de føler seg nervøse som deg. Vi snakker om en sunn frigjøring av følelser i et kontrollert miljø. Mer kamp l’angst, mer kan bli undertrykkende. I stedet aksepterer # 8217; angst som en del av livet ditt og så la det gå. Skrik på toppen av hans lunge. Gjør alt du hjelper deg med å trekke den ut! Selv en yoga lærer basert i Los Angeles Utviklet en klasse kalt tantrum yoga som oppmuntrer til yogis til å prøve disse ukonvensjonelle metodene som en måte å frigjøre følelser som «de forblir blokkert i kroppen vår og kan bli stress, sykdommer etc.& # 8221;

2. bevege seg

L’Øvelse er sannsynligvis L’Det siste du vil gjøre når ditt sinn er i overdrive. Du kan bekymre deg for smerte på post-trening og ikke kunne gå eller sitte i de neste to dagene. Eller tankene dine kan gå til det verste scenariet, og du er redd for å streve for mye og ha et hjerteinfarkt. Men faktisk er øvelsen en av de beste naturlige løsningene for angsten.

L’Fysisk aktivitet øker nivåene av endorfiner og serotonin for å hjelpe deg med å føle deg bedre følelsesmessig. Og når du føler deg bedre inne, forbedrer hele prospektet ditt. Og siden hjernen din ikke kan konsentrere seg på samme måte på to ting samtidig, kan øvelsen også viderekoble tankene dine fra dine problemer. Objektiv i minst 30 minutters fysisk aktivitet fra tre til fem dager i uken. Tror ikke du må møte en smertefull trening. Enhver form for bevegelse er bra, så legg din favoritt syltetøy og flytt til huset. Eller ta en matte og ta dine favoritt yoga posisjoner.

3. Koffein

En kopp kaffe, sjokolade eller en kald koks kan hjelpe deg å føle deg bedre. Men hvis koffein er ditt favorittmedisin, kan din angst bli verre.

Koffein gir et sjokk til nervesystemet, som kan øke energinivået. Men når det er under press, kan denne nervøse energien indusere et angstangrep. Nå kan ideen om å gi opp din favoritt koffeindrink øke hjerteslaget og indusere angst mens du leser dette, men du trenger ikke å stoppe kaldt kalkun eller helt gi opp koffein. Det er moderasjon.

I stedet for fire kopper kaffe om dagen, endres til en eller to kopper normale dimensjoner om dagen, normalt som 8 gram, ikke 16 eller 32 gram. Prøv en test og se hvordan du føler. Under avvenning, sakte introdusere andre drinker i kostholdet ditt, som koffeinfri urtete, som kan roe ditt sinn og nerver.

4. Gi deg selv l’nå å gå til sengs

Med dine forpliktelser, ikke C’Det er på tide å sove, rett? Noen arbeider maniacs skryte av å ha bare trengte tre eller fire timers søvn per natt, som om de skal si: de er mer bestemt og engasjert i alle andre & # 8221;. Men uansett hva du kan fortelle deg selv, er du ikke en robot. Menneskene trenger å sove for å fungere skikkelig, derfor med mindre du er teleportert av en nærliggende planet, gjelder dette også for deg.

At du har å gjøre med søvnløshet, begrense mengden søvn, eller hvis du er en selvutnevnt natt, tar den kroniske søvnmangelet deg utsatt for # 8217;. Gjør en tjeneste for deg selv (og alle de rundt deg) og sove fra åtte til ni timer hver kveld. Utvikle en godnat rutine for å lese en bok eller gjøre noe avslappende før du går i seng. Mer du er forberedt på å sove godt om natten, desto bedre er søvnkvaliteten, som også fører til en bedre morgen.

5. Føler meg godt å si nei

Din tallerken er så stor, og hvis du overvelder deg selv fra de personlige problemene til alle andre, vil din angst også bli verre. Vi har alle hørt # 8217; Adagio: & # 8220; C’er mer lykke i å gi det i mottaking & # 8221;. Men hvor som helst i denne setningen det sies at du skal sitte og la den andre fiolin din tid.

At du kjører noen til provisjoner, skal ta sine barn på skolen eller lytte til sine problemer, vil du få liten styrke til å ta vare på dine personlige forhold hvis du bruker nesten alle dine energier for å ta vare på andre. Dette betyr ikke at du aldri bør hjelpe noen, men du kjenner dine grenser og ikke er redd for å si & # 8220; ingen & # 8221; Når du trenger det.

6. Ikke hopp over måltider

Hvis l’angst forårsaker kvalme, tanken på å spise mat er fristende hvor mye å spise skittent. Men hoppe måltider kan verre # 8217; angst. Glycemi reduserer når du ikke spiser, noe som forårsaker frigjøring av et stresshormon som heter cortisol. Cortisol kan hjelpe deg med å få bedre resultater under press, men kan også få deg til å føle deg verre hvis du allerede er utsatt for # 8217; angst.

Det faktum at du trenger å spise, rettferdiggjør ikke fyllingen av noe i munnen din, så dette er ikke en unnskyldning for å hengi seg med sukker og junk food. Sukker forårsaker ikke angst, men en sukkerutladning kan forårsake fysiske symptomer på angst, for eksempel nervøsitet og tremor. Og hvis du begynner å være besatt av en sukkerreaksjon, kan du ha et totalt panikkanfall.

Inkorporerer mer protein magert, frukt, grønnsaker og sunne fett i kostholdet ditt. Gjør fem til seks små måltider i løpet av dagen og unngå eller begrenser sukker og raffinerte karbohydrater og karbohydrater.

7. Gi deg en frigjøringsstrategi

Noen ganger er # 8217; angst skyldes følelsen av å miste kontrollen. Du kan ikke alltid være på førersetet i livet ditt, men du kan ta tiltak for å identifisere utløsningsfaktorene og takle omstendighetene som forårsaker angst.

Tanken på å komme inn i en sosial situasjon eller møte nye mennesker gjør at du vil hoppe fra en bro? Mens alle til en fest engasjere seg i spennende samtaler, kan du kanskje se veggen for å skru opp veggen og telle sekunder til du forlot din elendighet. Du kjørte med venner, og du kan ikke gå, så trinnene # 8217; full natt for å se ut som punchbowl. Det er denne frykten som gjør at du nekter invitasjoner og søvn i helgene.

Men hva skjer hvis du har en utgangsstrategi på plass før du går hjem? For eksempel, i stedet for å lage bil med dine deltakere, kan du kjøre alene. På denne måten kan du gå hvis din angst begynner å vokse, og du kan ikke bære et øyeblikk av pinlige interaksjoner. Jo mer du har kontroll, mindre angst du vil ha.

8. Lev i øyeblikket

I tillegg til ordene på denne siden, hva tenker du akkurat nå? Du er bekymret for et møte du har neste uke? Du er stresset for å oppnå dine økonomiske mål? Eller kanskje du er besatt av det faktum at du er en god forelder, selv om du ikke har barn, og du kommer ikke til å bli gravid i nær fremtid.

Hvis du svarte på & # 8220; Ja & # 8221; Til et av disse spørsmålene har du nettopp oppdaget en del av problemet. Som mange andre med lidelser d’angst, har du problemer som bor for øyeblikket. I stedet for å bekymre deg for i dag, tenker du allerede på morgendagens problemer. Og avhengig av tyngdekraften av din angst, kan du bli stresset for gårsdagens feil.

Du kan ikke kontrollere fremtiden, og du kan ikke låne en tidsmaskin og forandre fortiden, så her er en tanke: ta som hver dag. Å ikke si at du ikke kan være proaktiv og forhindre problemer. Men ikke konsentrere seg for mye om hva som har vært og hva det vil være fordi du skaper angst for deg selv. Bevissthet og meditasjon er forankret i å leve øyeblikket og ha bevist å lindre angst. Prøv å trene i noen minutter om dagen og øker holdbarheten. Den beste delen? Du kan gjøre det overalt: i sengen, på pulten eller til og med når du er hjemme.

Ta bort

L’Angst er et dyr, men du kan vinne kampen uten narkotika. Noen ganger er overvinne bekymringer og nervøsitet bare et spørsmål om å endre oppførselen din, dine tanker og din livsstil. Du kan starte med en tilnærming uten narkotika og deretter snakke med en lege hvis symptomene dine ikke forbedrer eller blir verre. Disse anti-angst taktikken uten narkotika kan til og med hjelpe deg med å fullføre stoffet ditt. Gjør det som fungerer for deg og vet at # 8217; angst kontrollerer ikke livet ditt.

Bevisst bevegelser: 15 minutters yoga flow for angst