8 beste kjæledyr for barn: Hva slags kjæledyr er det beste for deg?

Velg de beste kjæledyrene for barn

Besitter et kjæledyr kan være en givende opplevelse for et barn. Et velvalgt kjæledyr kan bringe år med glede.

Egenskapen til et kjæledyr kan også være en’mulighet for barn å lære dyrebare livsleksjoner mens du tar vare på en levende vesen. Husdyr kan lære barns ansvar og # 8217; pålitelighet med veiledningen til en voksen. Som en ekstra bonus gir noen kjæledyr kjærlighet i bytte for et barns kjærlige oppmerksomhet.

1. Fisk

Del på Pinterest

En fisk kan være det perfekte kjæledyret & # 8220; forrett & # 8221; For et barn, men ikke alle fiskene vil bli bra. Den røde fisken kan virke det mest åpenbare valget, men faktisk er det vanskeligere å heve enn Siamese Fighter Fish (Betta Fish).

Disse innfødte i Sørøst-Asia er tilpasset for å overleve i isolasjon, i overraskende små mengder stillestående vann. Du kan heller ikke trenge aerators, filtre, varmeovner eller kjemikalier.

Men Betta fisk begravet bedre i små akvarier med Minst to gallon av vann, endret seg jevnlig og opprettholdt mellom 76 og 82 ° C (24 og 28 ° C). Pass på at du kjøper fisken i en butikk som har noen som kan gi deg råd om hvordan du skal ta vare på dem.

2. Reptiler

Del på Pinterest

Sjarmen til kaldt blodkraft kan være mindre åpenbare enn det for varme og hårete dyr, men noen reptiler er dyrebare kjæledyr.

Skilpadder, som de russiske skilpadderne-plantene, kan leve mer enn 50 år. Noen slanger av slanger er også gode kjæledyr, selv om constrictors bør unngås.

Tilleggsbonus: Reptiler er ikke allergifremkallende. Vær imidlertid oppmerksom på at filen American Academy of Pediatrics advarer mot reptiler som kjæledyr for små barn fordi de enkelt kan overføre salmonella. Pass på at du ser etter spesifikke omsorgskrav for hvert nytt kjæledyr reptil dyr.

3. Fugler

Del på Pinterest

Fugler kan være gode kjæledyr. Men å ha en fugl er mer utfordrende enn å ta vare på en skilpadde eller en fisk. Noen fugler er veldig intelligente. Andre er veldig sosialt. Alle fugler krever en’forsiktig nesten daglig.

Den relativt økonomiske parakisten kan være en god forrett for barn som ikke har avlet fugler før. Selv de dyreste (og smartere) fuglene som calopites og cockatoo er gode kjæledyr, men kan kreve mer oppmerksomhet enn parakene eller kanariene.

4. Gnagere

Del på Pinterest

Mindre pattedyr, inkludert hamstere, grisene D’India og Gerbili, er relativt enkle å heve. Dessuten vil de fleste trives i et relativt lite boareal og omsorget er ganske enkelt.

Med unntak av hamstere, som er ensomme, er det bedre å få unge par av samme kjønn. En vanlig og delikat manipulasjonsgjennomføring av hjerteligheten. Vær imidlertid oppmerksom på at bittene er mulige hvis gnagere, spesielt hamstere, føler seg truet.

Overraskende er rotter gode kjæledyr takket være deres intelligens, høyere størrelse og gleden av menneskelig selskap. Luns er også gode barnevennlige kjæledyr.

5. Katter

Del på Pinterest

Kattunger er favorittene til barndommen. Hvem kan motstå tullene til en myk feline?

Notoriously uavhengige katter trenger omsorg og oppmerksomhet litt & # 8216; mindre enn hunder, men ikke mindre engasjement. Som hunder krever katter regelmessige veterinære kontroller og vaksinasjoner.

Det er viktig å velge en katt som passer for barn. En katt kan være et bedre valg enn en hund hvis familien din har begrenset vitale rom.

Det lokale dyrehospitaliseringspersonalet kan gi deg råd om temperamentet av adoptable katter.

6. Hunder

Del på Pinterest

En valp koselig er sannsynligvis det mest klassiske barna dyr av barn. Husk at det å velge den ideelle hunden innebærer mye mer enn å bli forelsket i store brune øyne. Noen hunder kan ikke være egnet for barn. Før du tar en hund, sørg for at den er godt sosialisert og rolig med barn.

Enhver rase vil trenge en betydelig forpliktelse av tid og krefter. Valpene må være tammet og kreve daglig trening, vanlige veterinære kontroller og vaksinasjoner og veldig kjærlighet. Hver hund er annerledes, men egnet for barn rokke å inkludere:

  • Labrador Retriever
  • Golden retriever
  • Boksere
  • beagles

7. Insekter og leddyr

Del på Pinterest

De seksbenede skapningene kan ikke være de første som kommer til å tenke når du tenker på kjæledyr for barn.

Men å ha en anthill kan være en «8217 morsom og pedagogisk opplevelse for et barn. Ulike leverandører selger habitater designet for å tillate barn å direkte observere myrer. Myrene kan sendes levde eller heves av eggene.

The Hermit Crabs er et annet eksempel på skumle crawlies som lett blir oppdrettet i fangenskap.

8. Reker i saltlake

Del på Pinterest

Bedre kjent som & # 8220; Sea Monkeys er små krepsdyr som egentlig er ufeilbare kjæledyr som selv små barn kan sette pris på. De er tilgjengelige i kits. Barn legger bare til vann og ser på disse små rekerene dukker opp, blir aktive og vokser.

Vedlikehold for disse resistente skapningene innebærer tilsetning av fôr om en gang i uken og av og til tilsatt vann for å bekjempe fordampningen. En koloni kan trives i et år eller mer med minimal omsorg.

Ta vare på et kjæledyr

Å ta vare på et kjæledyr kan være en positiv opplevelse for barn og. Kjæledyr kan tilby selskap, underholdning og pedagogiske muligheter. Husk imidlertid, selv besittelsen av et kjæledyr er en seriøs ting.

Husdyr er levende vesener som krever regelmessig omsorg og oppmerksomhet. Deres vedlikehold innebærer en kontinuerlig økonomisk forpliktelse.

Husdyr er i stand til å gi nyttige leksjoner på # 8217; selvkontroll, L’altruisme og ansvar. Barn kan be om et voksen tilsyn når de samhandler med noen kjæledyr.