8 berømte ansikter av bipolar lidelse

Berømte personer med bipolar lidelse

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse som innebærer endringer i stemningen som oscillere mellom høyder og ekstreme bass. Disse episodene innebærer eufori-perioder, kjent som mani og depresjonsangrep. De vanligste symptomene inkluderer binge å spise, drikke, bruk av narkotika, seksuell promiscuity og galne utgifter. Disse åtte kjente kjendiser og historiske tegn har all convant med bipolar lidelse.

Russell Brand

Russell Brand er en tegneserie, skuespiller og britisk aktivist. Han gjorde sin kamp med den bipolare uorden et sentralt punkt i sin offentlige karakter, og gjorde ofte henvist til ham i hans tolkninger og hans skrifter. Det er kjent for å snakke åpent om’ustabilitet av sin fortid. Han motsto en barndoms ulykkelig barndom, en’vane med heroin og sprekk, bulimi og sexavhengighet. Hans bipolare lidelse bidro til å forme sin karriere: Nå er han kjent for sin spennende kombinasjon av ambisjon og sårbarhet.

Catherine Zeta-Jones

Etter et stressende år å se på mannen sin, ble Michael Douglas, sliter med en diagnose av kreft, Catherine Zeta-Jones innlagt på en mental helse struktur for behandling av bipolar II. Bipolar II er en type bipolar lidelse som er preget av lengre depresjonsperioder og perioder med & # 8220; up & # 8221; mindre høy. Zeta-Jones har kort prøvd en behandling for å balansere din mentale helse før du returnerer til jobb.

Det var veldig ærlig på ledelsen av hans lidelse. Støtter de-stigmatisering av psykisk lidelse og håper å kunne inspirere andre til å søke omsorg og støtte.

Kurt Cobain

På den fremre mannen og Nirvana kultur icon har blitt diagnostisert med en ung alder og deretter med bipolar lidelse. Kurt Cobain kjempet også med rusmiddelmisbruk og har utviklet en heltinneavhengighet i årene før hans død. Til tross for den store Nirvana-suksessen, har Cobain begått selvmord ALLE’alder 27 etter å ha blitt kontrollert av et narkotika rehabiliteringssenter. Cobain er allment anerkjent som et kreativt geni. Nirvana ser ut til det tretti nummeret i listen over det rullende steinmagasinet 100 største artister.

Graham Greene

Den engelske romanen Graham Greene gjennomførte et hedonistisk liv: han passerte fra perioder av eufori eller irritabilitet til fortvilelse og var skyldig i gjentatt utroskap. Det var en alkoholiker som forlot kone og barn til fordel for en rekke relasjoner med gifte kvinner. Det var en katolsk hengiven som ble plaget av hans oppførsel og i hans romaner, at teatralske verk og filmer uttrykte den moralske kampen mellom godt og ondt.

Nina Simone

Den berømte sangeren til & # 8220; setter å stave på deg & # 8221; Det var en utrolig jazzartist. Simone var også en politisk aktivist under bevegelsen for sivile rettigheter i årene & # 8216; 1960. Det var utsatt for sinne tilganger og epoken ble merket som en & # 8220; Diva vanskelig & # 8221; I # 8217; musikkindustrien. Han opplevde større ytringsfrihet og ekthet sammenlignet med mange kvinner i sin tid. Han ignorerte også presset for å overholde de sosiale konvensjonene «Normal & # 8221;. Hans biografer utforsker symptomene på bipolar og borderline personlighetsforstyrrelse i bøker og prinsesse noire: den tumultuøse regjeringen av Nina Simone & # 8221; og bryte den ned og la det hele ut og # 8221;.

Winston Churchill

Samtidig var statsminister i Storbritannia som fikk seieren i andre verdenskrig diagnostisert med en bipolar lidelse i middelalderen. Winston Churchill ofte referert til sin depresjon, definerer henne & # 8220; svart hund & # 8221;. Det var kjent for å få mest mulig ut av sin situasjon og ofte utnyttet episoder av søvnløshet, og styrte sin energi i sitt arbeid. Han publiserte 43 bøker i sin periode som statsminister. Han fortsatte å vinne Nobelprisen for litteratur i 1953.

demi Lovato

L’Baby skuespiller har blitt den øverste 40 av Billboard Demi Lovato rangering har blitt diagnostisert med en bipolar lidelse i 2011 Alle’Alder 19. Han startet et behandlingsprogram på familiens insistering. Som mange, Lovato ALL’begynnelsen han kjempet for å akseptere sin diagnose, trodde han ikke var syk og at mange mennesker var mye verre enn henne. Gjennom hardt arbeid, sier han at han gradvis kom til å forstå og klare sin sykdom.

Lovato snakket åpent om sine erfaringer i en MTV-dokumentar med tittelen «8220, bli sterk & # 8221;. Han sa at det var hans forpliktelse til å dele sin historie for å bidra til å inspirere andre i samme situasjon. Han ønsket også å oppmuntre medfølelse for de som lærer å møte uorden.

Alvin Ailey

Alvin Ailey vokste opp i et ustabilt miljø etter å ha blitt forlatt av sin far som barn. Ailey led av bipolar lidelse, som ble forverret fra sin alkohol- og narkotikasforbruk. Han fikk en stor suksess i den amerikanske kunstpanoramaen som en kjent danser og moderne koreograf.

Mer informasjon

Den bipolare lidelsen er mye mer alvorlig enn den typiske høye og følelsesmessige bassen som alle opplever fra tid til annen. Det er en permanent lidelse som krever ledelse og støtte. Men som disse musikerne, skuespillere, politikere og supportere demonstrerer, kan du fortsatt gjennomføre et positivt og produktivt liv. Din sykdom er noe du må klare. Det styrer deg ikke eller definerer deg.

Oppdag de vanlige tegnene og symptomene på bipolar lidelse og snakk med legen din hvis du tror at du møter et av kriteriene for diagnose. Du kan beskytte din psykiske helse ved å skaffe den støtten du trenger.